O Jacobs 'απελευθέρωσε' τη μοναδική του γεύση στο TEDxAthens

Το κεντρικό θέμα "Unleash" της φετινής διοργάνωσης, έγινε η ευκαιρία για τον Jacobs να απελευθερώσει τη δύναμη της γεύσης του καφέ και να εμπνεύσει τους συμμετέχοντες με το θετικό μήνυμά του.

Γράφει: Esquire Editors 01 Ιουνίου 2023

Για άλλη μια χρονιά το TEDxAthens διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και χιλιάδες TEDxSTERs έδωσαν το "παρών" και απελευθερωμένοι, αγκάλιασαν το μήνυμα της φετινής διοργάνωσης. Το κεντρικό θέμα "Unleash" ταίριαξε απόλυτα με τη διάθεση των συμμετεχόντων, όπως επίσης και με την αίσθηση δύναμης και ελευθερίας που τους παρείχε ο αγαπημένος Jacobs espresso.

Όσοι παρακολούθησαν το φετινό TEDxAthens απήλαυσαν όχι μόνο τα αγαπημένα τους, ζεστά και κρύα, ροφήματα καφέ espresso, αλλά και μια αναζωογονητική αίσθηση της δικής τους προσωπικής δυναμικής. Τα μοναδικά γευστικά χαρακτηριστικά των Jacobs coffee blends έχουν άλλωστε αυτή την ιδιαίτερη ικανότητα να εμπνέουν τους ανθρώπους και να μετατρέπουν την κάθε στιγμή σε κάτι μεγαλύτερο, καλύτερο και φωτεινότερο.

O Jacobs 'απελευθέρωσε' τη μοναδική του γεύση στο TEDxAthens

Όσοι βρεθήκαμε στην Αγορά του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, περπατήσαμε και συνομιλήσαμε γύρω από τα δύο iconic Jacobs coffee van που έγιναν από νωρίς, σημείο συνάντησης για τους TEDxSTERs. Και φυσικά γνωρίσαμε νέες αρωματικές γεύσεις. Παντού έβλεπες πρόσωπα να περιμένουν με γνήσια περιέργεια και ανυπομονησία να πάρουν μια γεύση από το μέλλον και να απολαύσουν τους έντονα αρωματικούς και κρεμώδεις Jacobs espresso, που οι Jacobs baristi ετοίμαζαν και προσέφεραν με χαμόγελο.

Ο Jacobs στο TEDxAthens

Φυσικά στα διαλείμματα, οι TEDxSTERs επέστρεφαν στο χώρο της Αγοράς και συζητούσαν με πάθος κι έναν καφέ Jacobs espresso στο χέρι, για όλα όσα αποκαλυπτικά είχαν ακούσει στην Κεντρική Σκηνή της Λυρικής Σκηνής από εμπνευσμένους ομιλητές με συναρπαστικές προσωπικές ιστορίες-παράδειγμα, ικανές να αλλάξουν τη ζωή τους.

O Jacobs στο TEDxAthens

Έχει τεράστια σημασία αυτή η γιορτή και συνάντηση διαφορετικών ανθρώπων στο TEDxAthens, καθώς πρώτα πρώτα έτσι αναγνωρίζουμε ότι δεν είμαστε μόνοι. Μπορούμε όμως να είμαστε μαζί. Με καταλύτη τη γευστική εμπειρία ενός καφέ Jacobs, αφορμές για ουσιαστική συναναστροφή σαν αυτή εδώ, δεν αφορούν μόνο στην προσωπική ανάπτυξη, αλλά και στη συλλογική δύναμη των ανθρώπων όταν ενώνονται. Υποστηρίζοντας ο ένας τον άλλον, μπορούμε να απελευθερώσουμε μια δύναμη δημιουργικότητας, καινοτομίας και ανθεκτικότητας που μπορεί να αλλάξει τη ζωή μας με τρόπους που δεν είχαμε ποτέ σκεφτεί.

O Jacobs στο TEDxAthens

Το "Unleash” του φετινού TEDxAthens ήταν μια πρόσκληση να αγκαλιάσουμε τις απεριόριστες δυνατότητες του τώρα και του αύριο. Παρέα με τον καφέ Jacobs που πιστεύει ότι τα όνειρα, όπως και η γεύση, όταν απελευθερώνονται μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο!

Βρες τον Jacobs Professional στο Instagram για περισσότερες ιστορίες απελευθέρωσης. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr