Όλοι μιλούν για τον Brad Pitt στo βρετανικό Grand Prix

Ποιος Verstappen και ποιος Hamilton; Ο Brad Pitt ήταν ο πραγματικός πρωταγωνιστής στην πίστα του Silverstone.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το βρετανικό Grand Prix "πλημμύρισε" από celebrities που θέλησαν να παρακολουθήσουν από κοντά τη μεγάλη διοργάνωση, με τον Verstappen να στέφεται για πρώτη φορά πρωταθλητής του Silverstone. Φυσικά, εκείνος που ξεχώρισε στις κερκίδες δεν ήταν άλλος από τον Brad Pitt, ο οποίος φαίνεται πως "χτίζει" σιγά σιγά μία στενή σχέση με το άθλημα.

Όλοι μιλούν για τον Brad Pitt στo βρετανικό Grand Prix Ryan Pierse/Getty Images

Όπως σε έχουμε ενημερώσει εδώ και καιρό, ο ηθοποιός συνεργάζεται με τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή της F1 Lewis Hamilton σε μία ταινία για την Apple Original Films, ενώ η F1 συμμετέχει στο project, πράγμα που σημαίνει πρόσβαση σε όλους τους χώρους του Grand Prix για το all-star cast. Το CNN ανέφερε, μάλιστα, ότι ο Pitt και οι συμπρωταγωνιστές του θα γυρίσουν ακόμη και το δικό τους pitstop δίπλα στη διάσημη πίστα.

Οι οδηγοί της Formula 1 δεν έκρυψαν τη χαρά τους για την παρουσία του Brad Pitt στην επίσημη συνάντηση πριν από τον αγώνα στο Silverstone την Παρασκευή, με τον Lewis Hamilton να την αποκαλεί "ίσως την καλύτερη ενημέρωση των οδηγών που είχαμε ποτέ".

Brad Pitt Damson Idris Dan Mullan/Getty Images

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Pitt θέλησε να "τεστάρει" τις οδηγικές του ικανότητες στην πίστα, όπου σύμφωνα με πληροφορίες έφτασε σε ταχύτητες που άξξιξαν τα 150 μίλια/ώρα.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Πού και σε ποια ακίνητα επενδύουν οι εκατομμυριούχοι στη χώρα μας

Οι ξένοι επενδυτές καθώς και οι Έλληνες ομογενείς που αναζητούν κατοικίες στην Ελλάδα προέρχονται συνήθως από Ευρωπαϊκές χώρες.

Ένας οδηγός για να σχεδιάσεις το Πασχαλινό σου ταξίδι στην Ελλάδα

Οι προορισμοί σε βουνό, θάλασσα αλλά και τις πόλεις γιορτάζουν το φετινό Μαγιάτικο Πάσχα τελετουργικά και τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια έχουν ετοιμάσει ξεχωριστά πακέτα, προσφορές και μενού.

Η ιστορία της Lamborghini

Μία ημέρα σαν τη σημερινή, το 1916, ερχόταν στη ζωή ο Ferruccio Lamborghini. Και αυτή είναι η ιστορία του εμβληματικού brand που δημιούργησε.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τι είναι η δίαιτα BRAT και γιατί αξίζει μία ευκαιρία

Πώς θα ακολουθήσεις τη δίαιτα που θα ηρεμήσει τον οργανισμό σου από τη διάρροια και τους εμετούς.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα χόμπι που δείχνουν ότι είμαστε εξυπνότεροι από το μέσο όρο

Η επιστήμη μίλησε: Είμαστε ευφυέστεροι από τους υπόλοιπους ανάλογα με το πώς περνάμε τον ελεύθερό μας χρόνο.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H τεχνητή νοημοσύνη βοηθά την Amazon να γλιτώσει 500.000 τόνους συσκευασίας

O κολοσσός του λιανεμπορίου εγκαινίασε το 2019 το δικό της μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης προκειμένου να μειώσει τα απορρίμματα συσκευασίας