Οι ερωτικές περιπέτειες του Elon Musk

Η προσωπική ζωή του Elon Musk, ίσως, να έχει περισσότερο ενδιαφέρον από όσο νόμιζες.

Τώρα τελευταία το ενδιαφέρον μας σχετικά με τον Elon Musk μονοπωλούν οι επιχειρηματικές του αποφάσεις, το Twitter και τα εγκεφαλικά εμφυτεύματα, τα οποία ερευνά η εταιρία του, Neuralink. Ωστόσο, αξίζει να ρίξουμε μία ματιά στον δισεκατομμυριούχο πέρα από τα επαγγελματικά του, εστιάζοντας αυτήν τη φορά στην προσωπική του ζωή.

Όλα αυτά τα χρόνια, ο ίδιος έχει παντρευτεί 3 φορές και έχει αποκτήσει 9 παιδιά, μεταξύ των οποίων και δίδυμα. Να υπενθυμίσουμε, μάλιστα, πως στο παρελθόν βρισκόταν σε σχέση και με την Amber Heard - δεν πήγε καλά αυτό.

Μετά τον χωρισμό του από την ηθοποιό, ο Elon Musk γύρισε σελίδα, με την avant garde καλλιτέχνιδα, Grimes. Κατά τη διάρκεια της τριετούς σχέσης τους και προτού τραβήξουν χωριστούς δρόμους τον Σεπτέμβριο του 2021, απέκτησαν μαζί μία κόρη και έναν γιο, η ονοματοδοσία του οποίου -αν θυμάσαι- είχε προκαλέσει έναν μικρό χαμό.

Μετά την Grimes, ο CEO της Tesla φάνηκε πως προχώρησε στη ζωή του, βγαίνοντας για ένα διάστημα με την ηθοποιό Natasha Bassett, αν και ποτέ δεν επιβεβαίωσε τη σχέση κάποιος από τους δύο.

Και κάπου εκεί σταματούν οι όποιες πληροφορίες είχαμε για την ερωτική ζωή του Elon Musk, μη μπορώντας να απαντήσουμε στο ερώτημα: ποια είναι η εκλεκτή της καρδιάς του αυτή τη στιγμή; Προς το παρόν, φαίνεται πως όλοι θα μείνουμε με την απορία.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα

Τρομάξαμε με το πόσο κοστίζει το πασχαλινό τραπέζι φέτος

Άσε τα μαθηματικά, σου έχουμε τις απαντήσεις που ψάχνεις.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Βρήκαμε το νέο μας είδωλο: Αμερικανός μεσήλικας έβγαλε 100.000 δολάρια παίζοντας Candy Crush

O Jay Simunovich είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του παιχνιδιού - και της καρδιάς μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Είναι ωραίο να σε γλείφει ο σκύλος σου, αλλά ίσως είναι επικίνδυνο

Να και κάτι που πραγματικά, δε μας απασχολούσε. Μέχρι σήμερα δηλαδή.

Γραφει Γιαννης Σπανος