Όσα έγιναν στo party για τη limited edition G’Vine Gin

Ένα event με θέα όλη την Αθήνα από τον 25ο όροφο του Πύργου "Απόλλων" στην Πανόρμου.

Γράφει: Esquire Editors 02 Αυγούστου 2023

Το G’Vine, το πρώτο και μοναδικό στον κόσμο gin που φτιάχνεται από απόσταγμα σταφυλιού και το σπάνιο ανθό του αμπελιού, γιορτάζει τον τρίτο χρόνο συνεργασίας του με τον Ισπανό ηθοποιό, που γνωρίσαμε από την επιτυχημένη σειρά Casa de Papel, και brand ambassador του brand, Jaime Lorente, δημιουργώντας μια Limited edition φιάλη και συνταγή.

Όσα έγιναν στo party για τη limited edition G’Vine Gin

Για το λόγο αυτό σε ένα ιδιαίτερο event στο ολοκαίνουργιο Deos, παρουσιάστηκε το συλλεκτικό G’Vine gin. Το ραντεβού δόθηκε στον 25ο όροφο του Πύργου Απόλλωνα, με θέα όλη την Αθήνα, και εκλεκτοί προσκεκλημένοι απήλαυσαν το Limited edition gin και ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι.

GVine Ιλένια Williams, Αννούσα Μελά & Ελένη Παπαγεωργιάδη

Αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά από τη δημιουργία του, το 2006, το G’Vine κυκλοφορεί με διαφορετική συνταγή και σχεδιασμό φιάλης, σε μια limited edition εκδοχή. Πρόκειται για την μια εκδοχή που συνιστά αποτέλεσμα της μοναδικής συνεργασίας του Jaime Lorente & του Jean-Sébastien Robicquet, δημιουργό του G’Vine, master distiller και ιδιοκτήτη του ανεξάρτητου γαλλικού αποστακτηρίου Maison Villevert.

G'Vine Event Μαριάννα Μάντεση

Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησαν να συνεργάζονται οι δυο τους υπήρξε απόλυτη σύμπνοια. Ο Robiquet & ο Lorente, μοιράζονται το ίδιο πάθος για ζωή και δίνουν την ίδια αξία στην εξερεύνηση της δημιουργικότητας. Αυτές οι αρχές, του να τολμά κανείς και να ενθουσιάζεται με την ίδια τη ζωή, είναι θέματα ζωτικής σημασίας για το G’Vine. Έχοντας λοιπόν αυτή την κοινή βάση, οι δυο τους άφησαν τη φαντασία τους ελεύθερη και σχεδίασαν αυτή τη νέα εκδοχή του δικούς τους gin. Για τη δημιουργία αυτή, ο Jaime Lorente ταξίδεψε στο Cognac της Γαλλίας και το αποστακτήριο του G’Vine όπου μαζί με τον Jean-Sébastien Robicquet που τον χαρακτηρίζει η εμπειρία στην αρωματική και γευστική παλέτα ανέπτυξαν αυτή τη νέα συνταγή.

G'vine Παναγιώτης Καρδερίνης & Μαρία Κώφου

Το Limited Edition G’Vine έχει πηγή έμπνευσης τις ρίζες του Lorente. Έχουν χρησιμοποιηθεί συστατικά που ο ίδιος έχει συνδυάσει με τα νεανικά του χρόνια ενώ ο σχεδιασμός του μπουκαλιού αντιπροσωπεύει τον κομψό και ανεξάρτητο χαρακτήρα του. Το γευστικό προφίλ του, συνδυάζει τη φρεσκάδα με την απαλή επίγευση και ένα spicy αρωματικό μπουκέτο. Πιπεριά, κίτρο και νότες από raspberry συναντιούνται και δημιουργούν μια "στρογγυλεμένη" γεύση που ξαφνιάζει, με μια νότα πιπεριού στο τελείωμα της.

G'Vine Event Ελένη & Κατερίνα Παπαγεωργιάδη

Η χαρακτηριστική φιάλη του G’Vine επίσης άλλαξε για αυτή τη συνεργασία. Το κλασικό πράσινο του γαλλικού gin διανθίστηκε με το επιβλητικό πορτοκαλί αντανακλώντας τη ζωντάνια και τον επιβλητικό χαρακτήρα του Lorente και αποδίδοντας φόρο τιμής σε όσους απολαμβάνουν τη ζωή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Αποχώρηση 'βόμβα' του Adrian Newey από τη Red Bull

Σε κατάσταση αποσύνθεσης βρίσκεται η Red Bull καθώς όπως όλα δείχνουν ο Adrian Newey έχει ήδη αποφασίσει να αποχωρήσει στο τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Γραφει TopGear

Προπόνηση για μεγαλύτερη και καλύτερη ζωή

Επιστήμονες κατέληξαν στη μακροβιοτική προπόνηση που θα ωφελήσει τόσο την ποιότητα όσο και τη διάρκεια της ζωής σου.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Μια φορά κι έναν καιρό, ο κόσμος μας δημιουργήθηκε

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τον γερμανό μαθηματικό και αστρονόμο Johannes Kepler, που διατύπωσε τη σχετική θεωρία.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Μια ματιά στην ολοκαίνουργια και άκρως εντυπωσιακή Porsche Cayenne GTS

Η Porsche συμπληρώνει τη σειρά μοντέλων της Cayenne, η οποία ανανεώθηκε ριζικά το 2023, με τα νέα, ασύγκριτα δυναμικά μοντέλα GTS.

Οι Pet Shop Boys βρίσκουν 'απογοητευτική' τη μουσική της Taylor Swift

O Neil Tennant είπε αυτό που σκεφτόμαστε κι εμείς, καιρό τώρα.

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα