Vittoria Ceretti, ένα ακόμη μοντέλο για τον Leonardo DiCaprio

Ναι, καλά μάντεψες, είναι και αυτή 25 ετών.

"Ρε Leonardo, μάλλον κάτι κάνεις πολύ καλά", θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος αυτού του άρθρου. Ή και πολύ λάθος αν θες την ταπεινή μας άποψη. Όπως και να έχει, αυτό εδώ είναι ένα ακόμη κείμενο για μία ακόμη σχέση του πασίγνωστου ηθοποιού με ένα ακόμη μοντέλο. Ναι, η Vittoria Ceretti, ή αλλιώς η νέα σύντροφος του Leonardo DiCaprio (εννοείται πως) είναι μοντέλο και (εννοείται πως) είναι 25 ετών. 

Τι κι αν οι φήμες ήθελαν τον Leo να βρίσκεται σε σχέση με την Gigi Hadid; Η Gigi είναι με τον Bradley Cooper και ο ίδιος πριν από λίγες μέρες εθεάθη ξανά με το μοντέλο από την Ιταλία, με την οποία μάλιστα είχε φωτογραφηθεί πάνω σε μία θαλαμηγό λίγους μήνες πριν. 

Ποια είναι όμως η Vittoria Ceretti; 

Η Vittoria είναι μελαχρινή, ψηλή και καλλίγραμμη. Με μάτια που μαγνητίζουν και με περπάτημα που συναγωνίζεται την πασαρελα της Naomi Campbell. To μοντέλο από την Ιταλία ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ από όταν ήταν 14 ετών. Έχει περπατήσει για μερικούς από τους πιο διάσημους οίκους μόδας, όπως Alexander McQueen, Versace, Miu Miu, Balenciaga και Gucci ενώ στο Instagram της οι άνθρωποι που τη θαυμάζουν ξεπερνάνε το εκατομμύριο. Με μία ματιά στο προφίλ της 25χρονης, εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς τι ήταν αυτό που είδε σε αυτήν ο Leonardo, ο οποίος φαίνεται πως "τραβάει" πάνω του όποιο μοντέλο υπάρχει στην ηλικία των 25. Πληροφορίες μάλιστα, θέλουν τον DiCaprio να έχει δαγκώσει για τα καλά τη λαμαρίνα με την ιταλίδα καλλονή και εμείς, δεν απορούμε πραγματικά καθόλου.

Κάποιοι αναφέρουν πως τους έχουν δει μαζί να τρώνε παγωτό ενώ άλλοι, υποστηρίζουν πως τους έχουν δει να φιλιούνται σε ένα club στην Ibiza. Η μεγαλύτερη όμως απόδειξη όλων πως οι δυο τους είναι ζευγάρι, είναι το γεγονός πως ο Leo έχει γνωρίσει την Vittoria στη μαμά του. 

Έτσι, το μόνο που μένει τώρα είναι να δούμε τη Vittoria Ceretti να επισημοποιήσει τη σχέση τους μέσω Instagram. Βέβαια, δίχως να θέλουμε να φανούμε κακοί, πρέπει να της υπενθυμίσουμε πως δεν έχει πολύ χρόνο για αυτό αφού σε λίγους μήνες, και πιο συγκεκριμένα τον Ιούνιο, η ίδια θα κλείσει τα 26 της χρόνια και το αγαπημένο, 49χρονο πια αγόρι του Χόλιγουντ λόγω βεβαρημένου ιστορικού εικάζουμε πως θα την χαιρετήσει...

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Πού και σε ποια ακίνητα επενδύουν οι εκατομμυριούχοι στη χώρα μας

Οι ξένοι επενδυτές καθώς και οι Έλληνες ομογενείς που αναζητούν κατοικίες στην Ελλάδα προέρχονται συνήθως από Ευρωπαϊκές χώρες.

Ένας οδηγός για να σχεδιάσεις το Πασχαλινό σου ταξίδι στην Ελλάδα

Οι προορισμοί σε βουνό, θάλασσα αλλά και τις πόλεις γιορτάζουν το φετινό Μαγιάτικο Πάσχα τελετουργικά και τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια έχουν ετοιμάσει ξεχωριστά πακέτα, προσφορές και μενού.

Η ιστορία της Lamborghini

Μία ημέρα σαν τη σημερινή, το 1916, ερχόταν στη ζωή ο Ferruccio Lamborghini. Και αυτή είναι η ιστορία του εμβληματικού brand που δημιούργησε.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τι είναι η δίαιτα BRAT και γιατί αξίζει μία ευκαιρία

Πώς θα ακολουθήσεις τη δίαιτα που θα ηρεμήσει τον οργανισμό σου από τη διάρροια και τους εμετούς.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα χόμπι που δείχνουν ότι είμαστε εξυπνότεροι από το μέσο όρο

Η επιστήμη μίλησε: Είμαστε ευφυέστεροι από τους υπόλοιπους ανάλογα με το πώς περνάμε τον ελεύθερό μας χρόνο.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H τεχνητή νοημοσύνη βοηθά την Amazon να γλιτώσει 500.000 τόνους συσκευασίας

O κολοσσός του λιανεμπορίου εγκαινίασε το 2019 το δικό της μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης προκειμένου να μειώσει τα απορρίμματα συσκευασίας