Γυναίκα στο Οχάιο αυτοπροσδιορίζεται ως βαμπίρ

Ποιοι είμαστε εμείς να κρίνουμε άλλωστε.

Μία 28χρονη γυναίκα στο Οχάιο αυτοπροσδιορίζεται ως βαμπίρ και αυτή, είναι μία από τις ειδήσεις της ημέρας. Δεν είναι ψέμα, ούτε φυσικά κάνουμε πλάκα. Ο κόσμος άλλωστε έχει αποδείξει πολλάκις μέσα στα χρόνια πως όρια δεν έχει. 

Η Hellen Schweizer λοιπόν, είναι 28 ετών και βαμπίρ. Τουλάχιστον έτσι το ζει εκείνη. Φορώντας μαύρο μανδύα, έχοντας μυτερούς κυνόδοντες και επιλέγοντας ένα αρκετά χλωμό make up (ναι, βάφονται και τα βαμπίρ), ούτως ώστε να θυμίζει τον κόμη Δράκουλα.

Η ίδια δήλωσε συγκεκριμένα στο USA Today ότι είχε πάντα ένα μεγάλο πάθος για τα μαγικά πλάσματα. Μεγαλώνοντας μάλιστα, υποστηρίζει πως "καταβρόχθιζε" τα βιβλία της Anne Rice, γνωστή για τη σειρά μυθιστορημάτων The Vampire Chronicles, αλλά και οτιδήποτε είχε σχέση με τον χαρακτήρα του κόμη της Τρανσυλβανίας.

Σε όσα κακά λέγονται μάλιστα για τους βρικόλακες, η ίδια απαντά πως δεν είναι όλοι ίδιοι. Η ίδια δηλαδή δεν τρέφεται με αίμα -πάλι καλά να λέμε δηλαδή- γιατί θέλει να είναι καλή, ή τουλάχιστον αυτό προσπαθεί. Και αν τώρα αναρωτιέσαι εσύ πώς πήρε αυτή την απόφαση, η απάντηση είναι απλή. Μα φυσικά από το TikTok. Συγκεκριμένα, ένα βίντεο στην εν λόγω πλατφόρμα την έκανε να ανακαλύψει μια ολόκληρη κοινότητα βρικόλακων, κάτι που ήταν για εκείνη "σαν να βγήκε από το φέρετρο". 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η πρώτη μεξικανική βελτιωμένη Porsche έχει παρατσούκλι και λέγεται 'Mariachi'

Η συνεργασία του ιάπωνα καλλιτέχνη, Akira Nakai, και του ταλαντούχου Μεξικανού βελτιωτή, Juca, "γέννησε" την Porsche 911 RWB "Mariachi".

Γραφει Παυλος Κρουστης

Mark Zuckerberg, τι σου συμβαίνει;

Ο Mr. Facebook ξαφνικά δείχνει να ενδιαφέρεται για τα ρούχα που φοράει.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Κι αν η χρήση κάνναβης αλλάζει το DNA μας;

Σύμφωνα με μελέτη, η χρήση κάνναβης μπορεί να προκαλέσει αλλαγές στο επιγονιδίωμα του ανθρώπινου σώματος.