Έρευνα μόλις αποκάλυψε τα μεγέθη πέους παγκοσμίως

Οι χώρες που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας και η θέση της Ελλάδας.

Η εμμονή με το μέγεθος του πέους έχει καταστρέψει για πάντα τη φράση "το μέγεθος μετράει". Δεν 'πα' να αναφερόμαστε σε συσκευασία με πατατάκια ή σε τζην παντελόνι, είμαστε καταδικασμένοι να τρώμε δούλεμα, κάθε φορά που μας ξεφεύγουν αυτές οι τρεις λέξεις, με αυτή τη σειρά. Ε, λοιπόν, αφού μας καίει τόσο, ήρθε η ώρα να μάθουμε τα ακριβή μεγέθη του ανδρικού μορίου, ανά χώρα.

Σύμφωνα με μελέτη που διεξήχθη από το World Population Review, το μόριο του μέσου άνδρα σε στύση κυμαίνεται από 12,9 -13,9 εκατοστά. Ωστόσο, ξεκαθαρίζει πως παρότι το μέγεθος παίζει μεγάλο ρόλο στην αυτοεκτίμηση του κάθε άνδρα, κάτι τέτοιο δεν θα έπρεπε να συμβαίνει.

Κι αυτό διότι δεν έχει καμία σχέση με το ποσοστό γονιμότητας, τις συνολικές γεννήσεις ανά ημέρα ή ακόμα και τον μέσο αριθμό των σεξουαλικών συντρόφων ενός πολίτη. Επίσης, διευκρινίζεται το μέγεθος του ανδρικού μορίου δεν σχετίζεται με το μέγεθος των χεριών ή των παπουτσιών, όπως πολλοί πιστεύουν εσφαλμένα αρκετά.

Εντωμεταξύ, η μελέτη αναφέρει πως οι γυναίκες είναι πιο "άνετες" με το μέγεθος του ανδρικού μορίου σε σχέση με τους άνδρες και τις περισσότερες φορές ενδιαφέρονται περισσότερο για την περίμετρο/περιφέρεια από ό,τι για το μήκος.

Ας περάσουμε όμως στο "ψητό": Οι χώρες που βρίσκονται στην κορυφή της εν λόγω λίστας είναι το Σουδάν με 17,95 εκατοστά, η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονκγό με 17,93 εκατοστά και το Εκουαδόρ με 17,59 εκ.

Όσο για τη χώρα μας, αυτή βρίσκεται στην 121η θέση με μέσο όρο 12,18 εκατοστά, ενώ στην Ευρώπη, τον μεγαλύτερο μέσο όρο τον έχει η Ολλανδία, με 15,6 εκατοστά.

Τέλος, στις χαμηλότερες θέσεις συναντάμε την Ταϊλάνδη με 9,43 εκατοστά, και τη Βόρεια Κορέα με 9,60 εκ. Kim πάτα το κουμπί.

Αξίζει να αναφέρουμε, βέβαια, πως εφόσον τα στοιχεία αυτά προέρχονται από τους ίδιους τους πολίτες της κάθε χώρας, είναι πολύ πιθανό να απέχουν αρκετά από την πραγματικότητα- ειδικά αν λάβουμε υπόψιν τις διαφορετικές τεχνικές μέτρησης.

Δες την πλήρη λίστα με τις χώρες εδώ.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η πρώτη μεξικανική βελτιωμένη Porsche έχει παρατσούκλι και λέγεται 'Mariachi'

Η συνεργασία του ιάπωνα καλλιτέχνη, Akira Nakai, και του ταλαντούχου Μεξικανού βελτιωτή, Juca, "γέννησε" την Porsche 911 RWB "Mariachi".

Γραφει Παυλος Κρουστης

Mark Zuckerberg, τι σου συμβαίνει;

Ο Mr. Facebook ξαφνικά δείχνει να ενδιαφέρεται για τα ρούχα που φοράει.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Κι αν η χρήση κάνναβης αλλάζει το DNA μας;

Σύμφωνα με μελέτη, η χρήση κάνναβης μπορεί να προκαλέσει αλλαγές στο επιγονιδίωμα του ανθρώπινου σώματος.