Η Ιωάννα Τούνη μας τρολάρει όλους άσχημα

Το viral βίντεο στο TikTok, τα σχόλια και μία λογική διαπίστωση.

Νέα μέρα σημαίνει νέα ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη, αυτήν τη φορά έξτρα "προκλητική" για εκείνους που λατρεύουν να τη μισούν. Και η αλήθεια είναι πως πέτυχε τον σκοπό της, αφού οι haters της γνωστής influencer δεν άργησαν να εμφανιστούν στα σχόλια, φέρνοντάς την για μία ακόμα φορά, στην κορυφή της επικαιρότητας.

Το βίντεο, το οποίο η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, ήταν ένας "ύμνος" προς τις επιτυχίες της- με μία δόση χιούμορ. Πάνω σε αυτό, η ίδια είχε γράψει: "Είναι βαριά η κούπα να είσαι μαμά, αυτοδημιούργητη επιχειρηματίας και η no1 γυναίκα influencer στην Ελλάδα", ενώ το συνόδευσε με τη λεζάντα "Ουπς! Φτιάχνω ποπ κορν και κάθομαι να δω τι θα γίνει στα σχόλια", αποδεικνύοντας πως γνώριζε ήδη τι "χαμό" θα έκανε με την εν λόγω ανάρτηση.

@j.touni Ούπσ! Φτιάχνω pop corn και κάθομαι να δω τι θα γίνει στα σχόλια 🫢😂❤️🍿 #fyp #foryou #jtouni #touni #viral #varia #koupa #tiktokgreece ♬ πρωτότυπος ήχος - defnotnicole

Πράγματι, οι αντιδράσεις των χρηστών του TikTok ήταν αρκετά προβλέψιμες. Αν και υπήρχαν αρκετοί που την υποστήριξαν και αναγνώρισαν την, αντικειμενικά, επιτυχημένη πορεία της, η ζήλια, η ειρωνεία και οι σεξιστικές αναφορές δεν έλειψαν από τα σχόλια.

Μία μικρή διαπίστωση

Προφανώς, και δε γίνεται να αρέσεις σε όλους- πόσω μάλλον όταν εκτίθεσαι καθημερινά ως δημόσιο πρόσωπο. Από την άλλη, όμως, εξακολουθούμε να μην καταλαβαίνουμε γιατί (σχεδόν) κανείς στα social media δε χρησιμοποιεί το κουμπί "unfollow" ή τουλάχιστον, δεν επιλέγει να αγνοεί όσους influencers, content creators και διάσημους δεν τον εκφράζουν, δεν του ταιριάζουν κ.ο.κ. Αν δε σου αρέσει η Ιωάννα Τούνη και η κάθε Ιωάννα Τούνη, μπορείς πολύ απλά να μην την ακολουθείς. Εφόσον συνεχίζεις, αυτό αφενός "τρέφει" εκείνη (και κάθε εκείνη) αφετέρου κάτι λέει για εσένα τον ίδιο, την ιδιοσυγκρασία σου και τις επιλογές σου. Η ίδια, δεν έχει να δώσει λογαριασμό σε κανέναν για το τι θα αποφασίσει να δημοσιεύσει στα προσωπικά της προφίλ στα σόσιαλ μίντια. 

Απ' ότι φαίνεται πάντως, δε θα μας λυθεί σύντομα η παραπάνω απορία. Το πιο πρόσφατο βίντεο της Ιωάννας Τούνη ήταν, απλώς, η υπενθύμιση που χρειαζόμασταν.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr