Πώς συνδέεται το Emmy του Kieran Culkin με το τρίτο του παιδί

Ο Culkin έχει ήδη δύο παιδιά, θέλει τρίτο και προσπαθεί να πείσει τη σύζυγό του, Jazz Charton με ανορθόδοξο τρόπο.

Γράφει: Esquire Editors 17 Ιανουαρίου 2024

Εξηγήσεις έδωσε ο ηθοποιός Kieran Culkin για την έκκληση που έκανε στη σύζυγό του από σκηνής των βραβείων Emmy να αποκτήσουν και άλλα παιδιά, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Όπως διευκρίνισε ο ηθοποιός η σύζυγός του Jazz Charton όταν της ζήτησε, πριν από καιρό, να κάνουν και άλλο παιδί του είχε πει "ίσως εάν κερδίσεις το Emmy".

"Δεν το ανέφερα για μήνες, και μετά όταν κέρδισα τη Χρυσή Σφαίρα της είπα, "Θυμάσαι τι είπες;" Και μου απάντησε "Τι; Όχι". Της εξήγησα λοιπόν, και τα θυμήθηκε όλα".

Ερωτηθείς πώς θα ονομάσει το παιδί του, ο ηθοποιός είπε ότι "δε θα το ονόμαζε Emmy, ή οτιδήποτε άλλο χαριτωμένο".

Παρόλα αυτά ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος η δημόσια δήλωση που έκανε την ώρα που λάμβανε το βραβείο. "Αντί να της μιλήσω κατ' ιδίαν σαν άνθρωπος, απλώς την κατακεραύνωσα από τη σκηνή, κάτι που ήταν πολύ αγενές", είπε στους δημοσιογράφους.

Ο Culkin και η Charton παντρεύτηκαν το 2013. Στη συνέχεια υποδέχθηκαν το πρώτο τους παιδί, την Kinsey Sioux στις 13 Σεπτεμβρίου 2019 και τον γιο τους Wilder Wolf στις 17 Αυγούστου του 2021.

Η βράβευσή του στα Emmy για τον ρόλο του στο Succession έρχεται λίγες ημέρες μετά από τις νίκες του στα Βραβεία Χρυσές Σφαίρες και τα Βραβεία Κριτικών.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Πού και σε ποια ακίνητα επενδύουν οι εκατομμυριούχοι στη χώρα μας

Οι ξένοι επενδυτές καθώς και οι Έλληνες ομογενείς που αναζητούν κατοικίες στην Ελλάδα προέρχονται συνήθως από Ευρωπαϊκές χώρες.

Ένας οδηγός για να σχεδιάσεις το Πασχαλινό σου ταξίδι στην Ελλάδα

Οι προορισμοί σε βουνό, θάλασσα αλλά και τις πόλεις γιορτάζουν το φετινό Μαγιάτικο Πάσχα τελετουργικά και τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια έχουν ετοιμάσει ξεχωριστά πακέτα, προσφορές και μενού.

Η ιστορία της Lamborghini

Μία ημέρα σαν τη σημερινή, το 1916, ερχόταν στη ζωή ο Ferruccio Lamborghini. Και αυτή είναι η ιστορία του εμβληματικού brand που δημιούργησε.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τι είναι η δίαιτα BRAT και γιατί αξίζει μία ευκαιρία

Πώς θα ακολουθήσεις τη δίαιτα που θα ηρεμήσει τον οργανισμό σου από τη διάρροια και τους εμετούς.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα χόμπι που δείχνουν ότι είμαστε εξυπνότεροι από το μέσο όρο

Η επιστήμη μίλησε: Είμαστε ευφυέστεροι από τους υπόλοιπους ανάλογα με το πώς περνάμε τον ελεύθερό μας χρόνο.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H τεχνητή νοημοσύνη βοηθά την Amazon να γλιτώσει 500.000 τόνους συσκευασίας

O κολοσσός του λιανεμπορίου εγκαινίασε το 2019 το δικό της μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης προκειμένου να μειώσει τα απορρίμματα συσκευασίας