8.000 δολάρια για το πιο φθηνό εισιτήριο στο Super Bowl

Ή αλλιώς, 7.400 ευρώ.

Γράφει: Esquire Editors 30 Ιανουαρίου 2024

Τεράστια ζήτηση υπάρχει για τα εισιτήρια του Super Bowl, του μεγάλου αγώνα στο NFL (αμερικάνικο ποδόσφαιρο), όπου οι πρωταθλητές Κάνσας Σίτι Τσιφς του Γιώργου Καρλαύτη θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τον τίτλο για τρίτη φορά μέσα σε πέντε χρόνια απέναντι στους Σαν Φραντσίσκο 49ers, που έχουν ήδη ηττηθεί το 2020 από τον αντίπαλό τους, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. 

H αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη στο Allegiant Stadium στη Νεβάδα, τη νύχτα μεταξύ της Κυριακής 11ης και της Δευτέρας 12ης Φεβρουαρίου, στις 01:30 ώρα Ελλάδας.

Για το Super Bowl -όπως αναφέρει η εξειδικευμένη ιταλική ιστοσελίδα calcioefinanza- στο οποίο θα παρουσιαστεί ο Αμερικανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και χορευτής Ashe για το κλασικό σόου του ημιχρόνου, το φθηνότερο εισιτήριο για να είναι ένας από τους 72.000 παρόντες σε ένα από τα πιο αναμενόμενα αθλητικά γεγονότα της χρονιάς είναι αυτή τη στιγμή περίπου 8.000 δολάρια ή διαφορετικά 7.400 ευρώ!

Επιπλέον, πρέπει κάποιος να προσθέσει το κόστος ταξιδιού με τους οπαδούς των δύο συλλόγων που πρέπει να αντιμετωπίσουν αύξηση των αεροπορικών ναύλων κατά 20% σε σύγκριση με τους κανονικούς ναύλους για να φτάσουν στη Νεβάδα από το Κάνσας Σίτι και το Σαν Φρανσίσκο.

Αυτό θα είναι ο τέταρτος τελικός για τους Τσιφς, με επικεφαλής τον Πάτρικ Μαχόμς, τα τελευταία πέντε χρόνια, με απολογισμό δύο νίκες και μία ήττα. Από την άλλη, οι 49ers δεν έχουν φτάσει στον τελικό από το 2020, όταν έχασαν από τους Τσιφς. Ο τίτλος λείπει από το Σαν Φρανσίσκο από το 1994.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Αποχώρηση 'βόμβα' του Adrian Newey από τη Red Bull

Σε κατάσταση αποσύνθεσης βρίσκεται η Red Bull καθώς όπως όλα δείχνουν ο Adrian Newey έχει ήδη αποφασίσει να αποχωρήσει στο τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Γραφει TopGear

Προπόνηση για μεγαλύτερη και καλύτερη ζωή

Επιστήμονες κατέληξαν στη μακροβιοτική προπόνηση που θα ωφελήσει τόσο την ποιότητα όσο και τη διάρκεια της ζωής σου.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Μια φορά κι έναν καιρό, ο κόσμος μας δημιουργήθηκε

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τον γερμανό μαθηματικό και αστρονόμο Johannes Kepler, που διατύπωσε τη σχετική θεωρία.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Μια ματιά στην ολοκαίνουργια και άκρως εντυπωσιακή Porsche Cayenne GTS

Η Porsche συμπληρώνει τη σειρά μοντέλων της Cayenne, η οποία ανανεώθηκε ριζικά το 2023, με τα νέα, ασύγκριτα δυναμικά μοντέλα GTS.

Οι Pet Shop Boys βρίσκουν 'απογοητευτική' τη μουσική της Taylor Swift

O Neil Tennant είπε αυτό που σκεφτόμαστε κι εμείς, καιρό τώρα.

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα