Οι καλύτερες άβολες διαφημίσεις του φετινού Super Bowl

O David Beckham, o Chris Pratt και μια γάτα που μιλάει είναι μόνο μερικές από τις καλύτερες διαφημίσεις της φετινής διοργάνωσης.

Γράφει: Παύλος Κρούστης 01 Φεβρουαρίου 2024

Μερικοί άνθρωποι παρακολουθούν το Super Bowl για τον αγώνα. Για πολλούς όμως, οι διαφημίσεις που προβάλλονται κατά τη διάρκειά του σόου είναι οι πρωταγωνιστές της βραδιάς.

Η φετινή λίστα των διαφημίσεων του Super Bowl περιλαμβάνει συνεργασίες με brands και διασημότητες τόσο εξωφρενικές που μοιάζουν να έχουν επιλεγεί εντελώς τυχαία. Ο Chris Pratt κρατάει το μουστάκι του Super Mario για τα Pringles, ο Eric André προσπαθεί να περάσει από τον έλεγχο του αεροδρομίου με μια σακούλα γεμάτη παγωτό Drumstick, ο Dan Marino εκπροσωπεί τόσο το Michelob ULTRA όσο και τα M&M's, και οι Beckhams προωθούν την Uber Eats. Ξεκινάμε πολύ καλά. Τώρα, πρέπει απλώς να περιμένουμε να δούμε πού θα εμφανιστεί ο Steven Tyler.

Μέχρι τότε, ορίστε μερικές από τις καλύτερες διαφημίσεις του φετινού Super Bowl, που έχουμε δει μέχρι στιγμής.

Uber Eats με τους Beckhams

Η διαφήμιση αυτή βασίζεται σε μια viral σκηνή από το Netflix's Beckham, στην οποία ο David έκανε τη Victoria να παραδεχτεί ότι δεν μεγάλωσε σε οικογένεια της εργατικής τάξης. Τώρα, έχουν ξεχάσει για ποιο άθλημα είναι η μεγάλη τους διαφήμιση... Μπέιζμπολ; Χόκεϊ; Όπως και να 'χει, η Τζέσικα... η Jennifer Aniston θα είναι επίσης εκεί.

Pringles και Chris Pratt

Ο Chris Pratt, με το μουστάκι του Super Mario, κοιτάζει επίμονα το μουστάκι του Mr. Pringles. Κάτι γίνεται εδώ. 

Bud Light και Post Malone

Δε μπορούμε να καταλάβουμε αν ο Post Malone βρίσκεται απλώς σε ένα πάρτι, στο οποίο όλοι έχουν Bud Light ή αν κάποιο ανθρωπόμορφο μπουκάλι μπύρας με χέρια και κεφάλι προεξέχει από τη λιμουζίνα. Όπως και να έχει, ο Malone τραγουδάει το America the Beautiful, πριν από την έναρξη του σόου.

Doritos και Jenna Ortega

Φαίνεται ότι τα γνωστά τσιπς προσέλαβαν φέτος την Jenna Ortega για τη νέα τους γεύση, Dinamita. Ας μαντέψουμε τι γεύση έχει.

Michelob ULTRA με τους Lionel Messi, Jason Sudeikis και Dan Marino

Οι Messi, Sudeikis και Marino απλά περνούν υπέροχα στην παραλία μαζί, πίνοντας Michelob ULTRA.

Hellman's με την Kate McKinnon και τον Pete Davidson

Νέα μασκότ για τη Hellman's. Γνωρίστε τη Mayo Cat. Η γάτα λέει "mayo" και όχι "meow".

M&M's και Dan Marino (πάλι)

Μόνο οι νικητές του Super Bowl παίρνουν το φανταχτερό δαχτυλίδι. Τουλάχιστον αυτό ίσχυε μέχρι τώρα. Για να παρηγορήσει τους επιλαχόντες, η M&M'S δημιούργησε ένα δαχτυλίδι με διαμάντια από φυστικοβούτυρο M&M'S. Ναι...

DoorDash και Laurence Fishburne

Η DoorDash θα απονείμει σε έναν τυχερό θεατή του Super Bowl LVIII ένα μεγάλο βραβείο κατά τη διάρκεια του μεγάλου αγώνα. Σύμφωνα με τον Laurence Fishburne, θα συμπεριλαμβάνονται "πράγματα από όλες τις διαφημίσεις".

BetMGM με τους Tom Brady, Wayne Gretzky και Vince Vaughn

"Είμαστε τρεις σπουδαίοι αθλητές", αστειεύεται ο Vaughn, προτού ο Brady μιλήσει για το ατύχημα που είχε ο Vaughn λίγο νωρίτερα.

Drumstick και Eric André

Κατέσχεσαν το παγωτό του Eric André. Υπάρχει επίσης ένας μικρός τύπος με το όνομα Dr. Umstick που εμπλέκεται... με κάποιον τρόπο.

Reese's με τον Will Arnett

Ο Arnett είναι εδώ και καιρό "η φωνή" της Reese's, αλλά τώρα η καραμέλα με τη σοκολάτα και το φυστικοβούτυρο ετοιμάζει μια "μεγάλη αλλαγή" κατά την ημέρα του παιχνιδιού.

Starry και Ice Spice

Η Ice Spice ανησυχεί πολύ για το γεγονός ότι θα συναντήσει τον πρώην της σε ένα μπαρ. Ας ελπίσουμε ότι δεν πρόκειται για την περσινή μασκότ Starry, την οποία είχε ρουφήξει η Keke Palmer.

Oreo's και Kris Jenner

Η Kris Jenner στοιβάζει Oreo το ένα πάνω στο άλλο.

State Farm Insurance και Arnold Schwarzenegger

Ο Arnold Schwarzenegger υποδύεται τον πράκτορα State Farm σε μια ταινία δράσης τύπου Marvel, που ελπίζουμε κάποια μέρα να γίνει ολόκληρη ταινία.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Αποχώρηση 'βόμβα' του Adrian Newey από τη Red Bull

Σε κατάσταση αποσύνθεσης βρίσκεται η Red Bull καθώς όπως όλα δείχνουν ο Adrian Newey έχει ήδη αποφασίσει να αποχωρήσει στο τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Γραφει TopGear

Προπόνηση για μεγαλύτερη και καλύτερη ζωή

Επιστήμονες κατέληξαν στη μακροβιοτική προπόνηση που θα ωφελήσει τόσο την ποιότητα όσο και τη διάρκεια της ζωής σου.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Μια φορά κι έναν καιρό, ο κόσμος μας δημιουργήθηκε

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τον γερμανό μαθηματικό και αστρονόμο Johannes Kepler, που διατύπωσε τη σχετική θεωρία.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Μια ματιά στην ολοκαίνουργια και άκρως εντυπωσιακή Porsche Cayenne GTS

Η Porsche συμπληρώνει τη σειρά μοντέλων της Cayenne, η οποία ανανεώθηκε ριζικά το 2023, με τα νέα, ασύγκριτα δυναμικά μοντέλα GTS.

Οι Pet Shop Boys βρίσκουν 'απογοητευτική' τη μουσική της Taylor Swift

O Neil Tennant είπε αυτό που σκεφτόμαστε κι εμείς, καιρό τώρα.

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα