Υπάρχει λόγος που ο Cillian Murphy δε φωτογραφίζεται με τους θαυμαστές του

Ο πρωταγωνιστής του Oppenheimer, αν μη τι άλλο, έχει λογική.

Γράφει: Γιάννης Σπανός 14 Φεβρουαρίου 2024

Ο Cillian Murphy δε φωτογραφίζεται με τους θαυμαστές του και έχει λόγο. Ο δημοφιλής ηθοποιός και πρωταγωνιστής του Oppenheimer σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε μεταξύ άλλων και τον λόγο για τον οποίο δε θέλει να φωτογραφίζεται με τους θαυμαστές του. 

Συγκεκριμένα, ο δημοφιλής ηθοποιός υποστήριξε ότι προτιμά να κάνει μία μικρή συζήτηση μαζί τους παρά να χάσει χρόνο βγάζοντας φωτογραφίες.

"Δε βγάζω φωτογραφίες. Μόλις άρχισα να το κάνω αυτό, άλλαξε η ζωή μου. Απλά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να λες ένα γεια και να κάνεις μια μικρή συζήτηση. Το λέω αυτό σε πολλούς ανθρώπους, ξέρεις, σε φίλους μου ηθοποιούς και αυτοί λένε: "Αισθάνομαι τόσο άσχημα". Αλλά δεν χρειάζεσαι ένα φωτογραφικό αρχείο από όλα τα μέρη που έχεις πάει μέσα σε μια μέρα...", ήταν όλα όσα είπε ο ηθοποιός. 

Και μεταξύ μας, τίποτα από τα παραπάνω δεν ακούγεται παράλογο. Στη συνέχεια, ο ίδιος αναφέρθηκε και στον λόγο για τον οποίο προσπαθεί να κάνει μία ταινία τον χρόνο βρίσκοντάς μας ομολογουμένως, για ακόμα μία φορά σύμφωνους. 

"Έχω μερικούς φίλους που είναι ηθοποιοί, αλλά η πλειοψηφία τους δεν είναι. Η πλειονότητα των φίλων μου δεν είναι στη βιομηχανία. Μου αρέσει επίσης να μην εργάζομαι. Και νομίζω ότι για μένα ένα μεγάλο μέρος της έρευνας ως ηθοποιός είναι απλά να ζεις και, ξέρεις, να έχεις μια κανονική ζωή κάνοντας κανονικά πράγματα και να μπορείς να παρατηρείς και να υπάρχεις, σε αυτό το είδος της υπέροχης ροής της ανθρωπότητας. Αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό επειδή πηγαίνεις από το φεστιβάλ κινηματογράφου στο πλατό της ταινίας σε διαφημιστικές ενέργειες... εννοώ ότι αυτό είναι το The Bubble".

Δε λέω ότι αυτό σε κάνει καλύτερο ή λιγότερο καλό ηθοποιό, αλλά είναι απλά ένας κόσμος στον οποίο δεν θα μπορούσα να υπάρξω. Θεωρώ ότι θα ήταν πολύ περιοριστικό για το τι μπορείς να βιώσεις ως άνθρωπος, καταλαβαίνεις;".

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Αποχώρηση 'βόμβα' του Adrian Newey από τη Red Bull

Σε κατάσταση αποσύνθεσης βρίσκεται η Red Bull καθώς όπως όλα δείχνουν ο Adrian Newey έχει ήδη αποφασίσει να αποχωρήσει στο τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Γραφει TopGear

Προπόνηση για μεγαλύτερη και καλύτερη ζωή

Επιστήμονες κατέληξαν στη μακροβιοτική προπόνηση που θα ωφελήσει τόσο την ποιότητα όσο και τη διάρκεια της ζωής σου.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Μια φορά κι έναν καιρό, ο κόσμος μας δημιουργήθηκε

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τον γερμανό μαθηματικό και αστρονόμο Johannes Kepler, που διατύπωσε τη σχετική θεωρία.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Μια ματιά στην ολοκαίνουργια και άκρως εντυπωσιακή Porsche Cayenne GTS

Η Porsche συμπληρώνει τη σειρά μοντέλων της Cayenne, η οποία ανανεώθηκε ριζικά το 2023, με τα νέα, ασύγκριτα δυναμικά μοντέλα GTS.

Οι Pet Shop Boys βρίσκουν 'απογοητευτική' τη μουσική της Taylor Swift

O Neil Tennant είπε αυτό που σκεφτόμαστε κι εμείς, καιρό τώρα.

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα