Ο Jacquemus μόλις τιμήθηκε με το παράσημο του Ιππότη του Τάγματος των Τεχνών και των Γραμμάτων

Το εν λόγω παράσημο απονέμεται σε προσωπικότητες που διακρίνονται για το δημιουργικό τους έργο στον καλλιτεχνικό ή λογοτεχνικό τομέα.

Γράφει: Esquire Editors 05 Μαρτίου 2024

Ο Simon Porte Jacquemus τιμήθηκε με το παράσημο του Ιππότη του Τάγματος των Τεχνών και των Γραμμάτων της Γαλλικής Δημοκρατίας, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Το παράσημο απονέμεται σε προσωπικότητες που διακρίνονται για το δημιουργικό τους έργο στον καλλιτεχνικό ή λογοτεχνικό τομέα ή για τη συμβολή τους στην ανάδειξη των Τεχνών και των Γραμμάτων στη Γαλλία και σε όλο τον κόσμο".

"Απόψε οι σκέψεις μου είναι με τη Βαλερί. "Όταν έχασα τη μητέρα μου σε ηλικία 18 ετών". Πόσες φορές έχω επαναλάβει αυτή τη φράση στον Τύπο, στην τηλεόραση και στις ομάδες μου;.... Μετά το σχολείο, αποφάσισες ότι δεν πάει άλλο. Μου είπες: "Δεν μπορείς να δεις ότι είσαι διαφορετικός, αυτή είναι η δύναμή σου". Είχες δίκιο" ανέφερε ο 34χρονος Γάλλος σχεδιαστής μόδας, η νεότερης ηλικίας προσωπικότητα, στην οποία απονέμεται το παράσημο.

O Jacquemus παρέλαβε την τιμητική διάκριση από την αρχισυντάκτρια της Vogue, Anna Wintour σε τελετή παρασημοφόρησης στις 2 Μαρτίου στην έδρα του οίκου του, στο Παρίσι και αξιοποίησε την ευκαιρία για να υπογραμμίσει τη σημασία της καλλιέργειας και ενθάρρυνσης των αναδυόμενων ταλέντων στη βιομηχανία της μόδας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Αποχώρηση 'βόμβα' του Adrian Newey από τη Red Bull

Σε κατάσταση αποσύνθεσης βρίσκεται η Red Bull καθώς όπως όλα δείχνουν ο Adrian Newey έχει ήδη αποφασίσει να αποχωρήσει στο τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Γραφει TopGear

Προπόνηση για μεγαλύτερη και καλύτερη ζωή

Επιστήμονες κατέληξαν στη μακροβιοτική προπόνηση που θα ωφελήσει τόσο την ποιότητα όσο και τη διάρκεια της ζωής σου.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Μια φορά κι έναν καιρό, ο κόσμος μας δημιουργήθηκε

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τον γερμανό μαθηματικό και αστρονόμο Johannes Kepler, που διατύπωσε τη σχετική θεωρία.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Μια ματιά στην ολοκαίνουργια και άκρως εντυπωσιακή Porsche Cayenne GTS

Η Porsche συμπληρώνει τη σειρά μοντέλων της Cayenne, η οποία ανανεώθηκε ριζικά το 2023, με τα νέα, ασύγκριτα δυναμικά μοντέλα GTS.

Οι Pet Shop Boys βρίσκουν 'απογοητευτική' τη μουσική της Taylor Swift

O Neil Tennant είπε αυτό που σκεφτόμαστε κι εμείς, καιρό τώρα.

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα