H παραμυθένια βίλα του George Clooney στη λίμνη Κόμο

Λέγεται πως ήταν προς πώληση, αλλά πρόκειται για fake news. Και γιατί να την πουλήσει άλλωστε;

Γράφει: Esquire Editors 16 Μαρτίου 2024

Στην αρχή του 2023 κυκλοφόρησαν κάποιες φλημες ότι ο 62χρονος ηθοποιός George Clooney θέλει να πουλήσει εμβληματική Villa Oleandra στην λίμνη Κόμο. Ωστόσο, όπως ο ίδιος ο σταρ του Ocean’s Eleven είπε στο People "οποιαδήποτε εικασία για πώληση είναι ψευδής. "Η πρώτη φορά που το άκουσα ήταν όταν το Page Six δημοσίευσε την ιστορία. Δεν είναι όμως αλήθεια και συγγνώμη για την απογοήτευση", είπε ο Κλούνεϊ.

Όλα ξεκίνησαν, όταν μια πηγή κοντά στον ηθοποιό του ER είπε στο Page Six ότι η διάσημη βίλα στο Laglio κυκλοφορούσε στην αγορά, με τα εντυπωσιακά 100 εκατομμύρια ευρώ (107 εκατομμύρια δολάρια), που είναι περίπου 10 φορές περισσότερα από όσα πλήρωσε για το οίκημα το 2002.

Η κατοικία αυτή του 18ου αιώνα είναι μια από τις μεγαλύτερες παραλίμνιες κατοικίες της περιοχής και περιλαμβάνει 25 δωμάτια, καθώς και πισίνα, ιδιωτικό γυμναστήριο, κινηματογράφο, γήπεδο μπάσκετ και δύο αποβάθρες σκαφών. Η Villa Oleandra ανήκε στο παρελθόν στον αείμνηστο δισεκατομμυριούχο κληρονόμο των καρυκευμάτων John Heinz και τη σύζυγό του Teresa και οι κληρονόμοι του πούλησαν το ακίνητο στον Clooney.

Η συνέχεια στο WomanToc

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η ιστορία της Lamborghini

Μία ημέρα σαν τη σημερινή, το 1916, ερχόταν στη ζωή ο Ferruccio Lamborghini. Και αυτή είναι η ιστορία του εμβληματικού brand που δημιούργησε.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τι είναι η δίαιτα BRAT και γιατί αξίζει μία ευκαιρία

Πώς θα ακολουθήσεις τη δίαιτα που θα ηρεμήσει τον οργανισμό σου από τη διάρροια και τους εμετούς.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα χόμπι που δείχνουν ότι είμαστε εξυπνότεροι από το μέσο όρο

Η επιστήμη μίλησε: Είμαστε ευφυέστεροι από τους υπόλοιπους ανάλογα με το πώς περνάμε τον ελεύθερό μας χρόνο.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H τεχνητή νοημοσύνη βοηθά την Amazon να γλιτώσει 500.000 τόνους συσκευασίας

O κολοσσός του λιανεμπορίου εγκαινίασε το 2019 το δικό της μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης προκειμένου να μειώσει τα απορρίμματα συσκευασίας

Αποχώρηση 'βόμβα' του Adrian Newey από τη Red Bull

Σε κατάσταση αποσύνθεσης βρίσκεται η Red Bull καθώς όπως όλα δείχνουν ο Adrian Newey έχει ήδη αποφασίσει να αποχωρήσει στο τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Γραφει TopGear

Προπόνηση για μεγαλύτερη και καλύτερη ζωή

Επιστήμονες κατέληξαν στη μακροβιοτική προπόνηση που θα ωφελήσει τόσο την ποιότητα όσο και τη διάρκεια της ζωής σου.

Γραφει Γιαννης Σπανος