Όποιος είναι καλύτερος στο sexting από τον Adam Levine ας σηκώσει το χέρι του

Το sexting δεν είναι μυθιστόρημα, για απλό skill πρόκειται που συνήθως ξεκινάει με ένα emoji μελιτζάνας.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 23 Σεπτεμβρίου 2022

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους θα μπορούσε κάποιος που το έχει εύκολο να εκφράζει γνώμη για πράγματα που δεν τον αφορούν να την πει στον Adam Levine. Ειδικά μετά την αποκάλυψη του ότι απατούσε την έγκυο σύζυγό του Behati Prinsloo, μοντέλο της Victoria’s Secret. Ένας ακόμα λόγος για να πιάσουν δουλειά όσοι ξεσπούν τα διάφορα θέματά τους σχολιάζοντας στα social media, είναι ο τρόπος που έκανε sexting.

Οι χαιρέκακοι τον αποκαλούν "παρθένο 17ρη"

Ο μπροστάρης των Maroon 5, που λέτε, όπως έγινε γνωστό, έστελνε DMs μέσω Instagram σε αρκετές γυναίκες. Αυτά, πλέον, έχουν γίνει screenshots και έχουν αρχίσει να σχολιάζονται με δηλητηριώδη τρόπο, τύπου "γράφει λες και είναι 17 χρονών και δεν έχει πηδήξει ποτέ του". Τι, όμως, έγραφε σε αυτά ο Levine; "Eίναι εξωπραγματικό το πόσο γαμάτα καυτή είσαι" και "ίσως χρειάζεται να δω τον πισινό σου".

Εννοείται ότι τα πικρόχολα σχόλια τα αποδίδουμε στην κακία όσων διψούν να δουν έναν celebrity να διακωμωδείται. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι στο sexting δεν τα πάνε οι υπόλοιποι άντρες καλύτερα.

Όποιος είναι καλύτερος στο sexting από τον Adam Levine ας σηκώσει το χέρι τουiStock

Στο sexting παρανοείς

Δεν το λέμε αυτό για να υποστηρίξουμε με τον τρόπο μας τον Levine, καθώς δεν τον γνωρίζουμε προσωπικά τον άνθρωπο, ούτε έχουμε συμφέρον να το κάνουμε αυτό. Απλώς έχουμε γνώση του ότι είναι πάρα πολλοί οι άνθρωποι, άντρες και γυναίκες, που δεν το έχουν καθόλου με το να εκφράζονται σωστά στον γραπτό λόγο, οπότε μια υποψία την έχουμε για το τι θα συμβαίνει στο sexting που απαιτεί κάτι πιο περίπλοκο: Την εξωτερίκευση των σεξουαλικών επιθυμιών και τον εντυπωσιασμό του αντικειμένου του πόθου.

> Διάβασε ακόμα: Τα sex toys που κάθε άντρας χρειάζεται

Το να μην εκφράζεται κάποιος σωστά στον γραπτό λόγο, βέβαια, δεν έχει να κάνει ούτε με την έλλειψη ευφυίας, ούτε με τις σεξουαλικές του ικανότητες. Για απλό skill πρόκειται, άσχετο παντελώς με τις επιδόσεις στο κρεβάτι. 

> Διάβασε ακόμα: Πώς να κλέψεις σε ένα παιχνίδι σκάκι με ένα sex toy

Η δε εμπειρία δείχνει ότι το sexting, στην καλύτερη μετά από κάποια πρώτα "αναγνωριστικά μηνύματα", ξεκινάει (όταν την πρώτη κίνηση την κάνει άντρας), με ένα emoji μελιτζάνας και κάτι μηνύματα του τύπου "χα χα, τι θα έκανες αν ήμουν δίπλα σου τώρα". Άσε που όταν κάποιου του έχει γίνει τούμπανο, πραγματικά, μπορεί να πει ό,τι cringeιά κατεβάσει η κούτρα του. Τουλάχιστον ο Levine έδειχνε ενθουσιασμό και έκανε κοπλιμέντα, κάτι που δείχνει ότι τον ένοιαζε το πρόσωπο στο οποίο απηύθυνε τα DMs του.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τρία θρεπτικά συστατικά που κάνουν το σπέρμα ισχυρότερο

Όπως όλα δείχνουν, η κακή διατροφή μπορεί να επηρεάσει την ποιότητά του.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τι δεν πρέπει να googlάρεις για το καλό σου

Για παράδειμα, δεν είναι πολύ καλή ιδέα να ψάχνεις πώς μπορείς να ξεφορτωθείς ένα πτώμα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Από ό,τι φαίνεται, το 'κλειδί' για να χάσουμε λίπος βρίσκεται στο μυαλό μας

Δεν έχει νόημα να ξεκινήσεις την προσπάθεια, αν δεν έχεις τη σωστή νοοτροπία.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Μίνι crash test: Ποιο MacBook να αγοράσεις το 2024

Τσεκάραμε τις διαθέσιμες επιλογές laptop της Apple και σου προτείνουμε το καλύτερο ανάλογα με τις ανάγκες σου

Γραφει Παυλος Κρουστης

Πού και σε ποια ακίνητα επενδύουν οι εκατομμυριούχοι στη χώρα μας

Οι ξένοι επενδυτές καθώς και οι Έλληνες ομογενείς που αναζητούν κατοικίες στην Ελλάδα προέρχονται συνήθως από Ευρωπαϊκές χώρες.