Πώς το ξεφλούδισμα του πορτοκαλιού τεστάρει τη σχέση σου

H θεωρία του ξεφλουδισμένου πορτοκαλιού τρεντάρει στο TikTok.

Γράφει: Νίκη Κοντομηνά 18 Ιανουαρίου 2024

Το TikTok πραγματικά παραμένει ανεξάντλητο. Προσπαθούμε πολύ να μη γίνουμε δηκτικοί, αλλά πραγματικά για μία ακόμη φορά, μας ξεπέρασε. Αυτήν τη φορά γιατί έχει γίνει viral μία αμφιλεγόμενη θεωρία με επίκεντρο το πορτοκάλι, το ξεφλούδισμα του οποίου δήθεν τεστάρει σχέσεις, αν είναι υγιείς ή όχι.

Πιο συγκεκριμένα, η θεωρία της φλούδας πορτοκαλιού αναφέρεται στις μικρές πράξεις αγάπης που κάνει κάποιος για εμάς, ως ένδειξη αγάπης. Ειδικότερα, η νέα γενιά έχει αποφασίσει να τεστάρει τους συντρόφους βάζοντάς τους στη διαδικασία να ξεφλουδίσουν κάποιο πορτοκάλι. Το ξεφλουδίζεις το πορτοκάλι αν στο ζητήσει ο σύντροφός σου; Αν ναι, τότε τον αγαπάς. 

Αυτή η απλή πράξη, σύμφωνα πάντα με τη Gen Z, κρύβει μέσα της πολλή αγάπη και φροντίδα, αποκαλύπτοντας πολλά για τη στάση κάποιου στη σχέση. Ένας σωστός σύντροφος με λίγα λόγια, δε θα αρνηθεί να ξεφλουδίσει ένα πορτοκάλι. 

Έτσι λοιπόν, οι αγαπημένοι TikTokers άρχισαν να βιντεοσκοπούν τους εαυτούς τους καθώς ρωτούν τους συντρόφους τους αν μπορούν να ξεφλουδίσουν ένα πορτοκάλι, τεστάροντας έτσι την αγάπη τους και την αφοσίωσή τους. Φυσικά, όπως πολύ σωστά μπορείς να φανταστείς, κάποιοι πέρασαν αμέσως τη δοκιμασία ενώ κάποιοι άλλοι , έμειναν απλώς μετεξεταστέοι.

Και όλα αυτά, στα λέμε για να σε προετοιμάσουμε. Την επόμενη φορά δηλαδή που ο άνθρωπός σου σου ζητήσει να του ξεφλουδίσεις ένα πορτοκάλι, μην αρνηθείς. Ποτέ δε μπορείς να ξέρεις τι κρύβεται πίσω από αυτό... Με λίγα λόγια, σε ενημερώνουμε για μη γίνεις και εσύ ένα "αποτυχημένο βίντεο" στο hashtag #OrangePeels, όπως το παρακάτω: 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Στάνκογλου δεν έχει πια απωθημένα

Ο ηθοποιός, φέτος γιόρτασε τα 50 του και το δώρο που έκανε στον εαυτό του ήταν να του προσφέρει ένα μικρό διάλειμμα από το θέατρο.

Μία σπάνια φωτογραφία του Παναγιώτη Φασούλα με την οικογένειά του

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο με τη σύζυγό του και την κόρη τους.

H ηλεκτρική Formula E είναι και επισήμως ταχύτερη από την F1

Το πιο σημαντικό είναι ότι το αυτοκίνητο θα κάνει πλέον χρήση του μπροστινού συστήματος κίνησης.

Γραφει TopGear

Τρία θρεπτικά συστατικά που κάνουν το σπέρμα ισχυρότερο

Όπως όλα δείχνουν, η κακή διατροφή μπορεί να επηρεάσει την ποιότητά του.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τι δεν πρέπει να googlάρεις για το καλό σου

Για παράδειμα, δεν είναι πολύ καλή ιδέα να ψάχνεις πώς μπορείς να ξεφορτωθείς ένα πτώμα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Από ό,τι φαίνεται, το 'κλειδί' για να χάσουμε λίπος βρίσκεται στο μυαλό μας

Δεν έχει νόημα να ξεκινήσεις την προσπάθεια, αν δεν έχεις τη σωστή νοοτροπία.

Γραφει Γιαννης Σπανος