Στο NJV Athens Plaza πνέει αέρας ανανέωσης

Υπέροχη ατμόσφαιρα, interactive διάθεση και μια εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία εκεί που χτυπάει η καρδιά της πόλης.

06 Απριλίου 2023

Στο πιο κομβικό σημείο της Πλατείας Συντάγματος το ξενοδοχείο NJV Athens Plaza είναι το ιδανικό location που προσφέρει πρόσβαση στην καρδιά της πόλης. Μετά από μια γεμάτη μέρα στο κέντρο βρέθηκα στο πολυτελές ξενοδοχείο για να δοκιμάσω το ανανεωμένο Explorer’s Bar Bistro, που τώρα είναι το βασικό εστιατόριο του ξενοδοχείου. Ωραίες οι βόλτες και τα ψώνια, αλλά όταν έρχεται η ώρα να ξεκουραστείς θέλεις ένα χώρο με άποψη και φινέτσα.

Και το Explorer’s Bar Bistro είναι αυτό ακριβώς, ένα εστιατόριο στην καρδιά της πόλης με cosmopolitan και ταυτόχρονα χαλαρωτική ατμόσφαιρα και εκπληκτικό φαγητό. Το μπαρ με τον old fashioned χαρακτήρα και τα signature cocktails ενθαρρύνει το socializing ενώ η ξύλινη επένδυση στους τοίχους, οι πράσινες δερμάτινες κλασικές πολυθρόνες και τα χειροποίητα χαλιά παραπέμπουν σε παραδοσιακό βρετανικό κλαμπ. Περιμένοντας το φαγητό σκέφτομαι πόσο χαλαρωτικό είναι να παρατηρείς από τα μεγάλα παράθυρα τους έντονους ρυθμούς του κέντρου ενώ βρίσκεσαι σε ένα οικείο, φιλόξενο περιβάλλον. Το à la carte menu προσφέρει αυθεντικές μεσογειακές γεύσεις.

Ιδανική αρχή το ''Ταρτάρ από φρέσκιες γαρίδες Αμβρακικού, μαριναρισμένο αβοκάντο με τομάτα & γρανίτα από αγγούρι με άρωμα δυόσμου'' που πραγματικά είναι μια εμπειρία απόλαυσης. Συνεχίζοντας με επιλογές με την αύρα της θάλασσας, το ''Φιλέτο από φρέσκο λαβράκι σωτέ με σπαγγέτι σελινόριζας, φινόκιο, πορτοκάλι & σάλτσα με κρόκο Κοζάνης'' έχει τέλειες ισορροπίες. Εξαιρετική επιλογή αποτελεί και το ''Φιλέτο φρέσκου σολομού μαριναρισμένο με ginger & λεμονόχορτο, νούντλς τσαγιού με αγγούρι, σέλερι, πιπεριά, φρέσκο κρεμμύδι κόλιανδρο & σόγια''.

Στο NJV Athens Plaza πνέει αέρας ανανέωσης
hotel

Για τα υπέροχα γλυκά του Madame Fraise κατεβαίνω στο Plaza Café, στο lobby του ξενοδοχείου. Πραγματικά ωραίος χώρος, φωτεινός, με minimal eclectic διακόσμηση και θέα στην πλατεία Συντάγματος. Εδώ μπορείς να απολαύσεις τον καφέ σου σε ατμόσφαιρα ηρεμίας, να συναντήσεις φίλους ή συνεργάτες, να κάνεις τα επαγγελματικά ραντεβού σου, ή απλά να κάνεις ένα διάλειμμα από τη βόλτα σου. Παρατηρώ ότι τώρα με τον καλό καιρό, ο εξωτερικός χώρος του καφέ, το Outdoor Plaza, ήδη έχει γίνει hot spot. Αναμενόμενο σε τόσο κομβικό σημείο, βρίσκεσαι σε απόσταση αναπνοής από το εμπορικό κέντρο και το ιστορικό τρίγωνο!

hotel
hotel

Για σένα που θα βρίσκεσαι στην Αθήνα τις ημέρες του Πάσχα το NJV Athens Plaza έχει τις ιδανικές γευστικές προτάσεις για τα αναστάσιμα γεύματα  και, όπως πάντα, το πιο updated μενού για catering.

njvathensplaza.gr

Πηγή: harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Αποχώρηση 'βόμβα' του Adrian Newey από τη Red Bull

Σε κατάσταση αποσύνθεσης βρίσκεται η Red Bull καθώς όπως όλα δείχνουν ο Adrian Newey έχει ήδη αποφασίσει να αποχωρήσει στο τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Γραφει TopGear

Προπόνηση για μεγαλύτερη και καλύτερη ζωή

Επιστήμονες κατέληξαν στη μακροβιοτική προπόνηση που θα ωφελήσει τόσο την ποιότητα όσο και τη διάρκεια της ζωής σου.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Μια φορά κι έναν καιρό, ο κόσμος μας δημιουργήθηκε

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τον γερμανό μαθηματικό και αστρονόμο Johannes Kepler, που διατύπωσε τη σχετική θεωρία.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Μια ματιά στην ολοκαίνουργια και άκρως εντυπωσιακή Porsche Cayenne GTS

Η Porsche συμπληρώνει τη σειρά μοντέλων της Cayenne, η οποία ανανεώθηκε ριζικά το 2023, με τα νέα, ασύγκριτα δυναμικά μοντέλα GTS.

Οι Pet Shop Boys βρίσκουν 'απογοητευτική' τη μουσική της Taylor Swift

O Neil Tennant είπε αυτό που σκεφτόμαστε κι εμείς, καιρό τώρα.

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα