Ο ιδανικός προορισμός για του Αγίου Βαλεντίνου

Για να ζήσεις μαζί της την απόλυτη γευστική εμπειρία την Ημέρα των Ερωτευμένων.

Γράφει: Esquire Editors 31 Ιανουαρίου 2020

Στο μυαλό όλων των ερωτευμένων ο Φεβρουάριος είναι άμεσα συνδεδεμένος με την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Αν και τα τελευταία χρόνια πολλοί τείνουν να θεωρούν τη γιορτή κλισέ και παρωχημένη, κατά βάθος όμως όλοι έχουμε ανάγκη από μια παραπάνω εκδήλωση αγάπης από τον άνθρωπό μας.

Η ημέρα αυτή λοιπόν αποτελεί την τέλεια ευκαιρία να έρθεις ακόμη πιο κοντά μαζί της, να θυμηθείς γιατί την ερωτεύτηκες και να ξεφύγεις λίγο από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας και ό,τι αυτοί συνεπάγονται.

Dinner for two

Ο ιδανικός προορισμός για του Αγίου Βαλεντίνου

Πέρα από κάρτες με τρυφερές αφιερώσεις, λουλούδια, ανθοδέσμες και λούτρινα αρκουδάκια, αυτό που σίγουρα είναι απαραίτητο στις 14 Φεβροουαρίου είναι ένα ρομαντικό δείπνο, αυστηρά για δύο. Ένα ραντεβού αποκλειστικά με το κορίτσι σου, όπως συνηθίζατε να κάνετε και όταν πρωτογνωριστήκατε.

Τι να προσέξεις

Crowne Plaza

Για να είσαι 100% σίγουρος ότι τίποτα δεν θα πάει λάθος τη βραδιά αυτή καταστρέφοντας το ραντεβού σας, είναι καλό να κάνεις μια μίνι έρευνα πριν την επιλογή του μέρους που θα διαλέξετε. Απαραίτητα είναι το καλό φαγητό και ποτό, η ρομαντική ατμόσφαιρα και το κάτι ξεχωριστό που θα κάνει αυτή τη βραδιά να μην μοιάζει με τις υπόλοιπες.

Η δική μας άποψη

Crowne Plaza

Μια ιδανική πρόταση που ανταποκρίνεται σε όλες τις απαιτήσεις και τα γούστα είναι το ξενοδοχείο Crowne Plaza Athens City Center. Πηγαίνοντας εκεί με μαζί της, μπορείς να απολαύσεις μια πανδαισία γεύσεων με θέα τον Λυκαβηττό. Το menu περιλαμβάνει ποτήρι σαμπάνιας, καναπεδάκια με μους αβοκάντο και φέτα, καθώς και χτένια σοτέ αρωματισμένα με βανίλια bourbon, κρέμα ροδάκινο και πουρέ σελινόριζας με ροκφόρ.

Στη συνέχεια, μπορείτε να γευτείτε τη μοναδική σαλάτα Mesclun με πατάτες σοτέ, κρουτόν, προσούτο πάρμας, παρμεζάνα και βινεγκρέτ από ζωμό κοτόπουλου. Για κυρίως πιάτο το menu περιλαμβάνει φιλετάκια μοσχαρίσια, γαλλικές πατάτες σοτέ με θυμάρι, καραμελωμένα κόκκινα κρεμμύδια, σπαράγγια και κρέμα foie gras.

Το καλύτερο για το τέλος

Crowne Plaza

Το επιδόρπιο είναι ό,τι πιο απολαυστικό θα μπορούσες να ζητήσεις για την ημέρα αυτή: Τριπλή μους βελγικής σοκολάτας με σάλτσα καφέ και μακαρόν. Εν συνεχεία, αν θέλετε μπορείτε να απολαύσετε και τον καφέ σας.

Όσον αφορά την τιμή, είναι 45€ ανά άτομο, μη συμπεριλαμβανομένων των ποτών.

Φυσικά μπορείτε να περάσετε το βράδυ σε ένα από τα υπέροχα δωμάτια του ξενοδοχείου, με τη διανυκτέρευση να ανέρχεται στα 120€ για ένα δίκλινο δωμάτιο και πρωινό. Αν επιλέξετε και να δειπνήσετε και να μείνετε στο ξενοδοχείο Crowne Plaza, για την ημέρα αυτή υπάρχει η πολύ συμφέρουσα προσφορά των 200€. Σε κάθε περίπτωση, το δωμάτιό σας θα έχει τα δύο απαραίτητα για αυτή τη βραδιά στοιχεία: Αφρώδη οίνο και σοκολατάκια.


Info: Crowne Plaza Athens (Μιχαλακοπούλου 50). E-mail κρατήσεων: sales@cpathens.com και τηλέφωνο επικοινωνίας: 2107278000Δες περισσότερα στο www.cpathens.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Αποχώρηση 'βόμβα' του Adrian Newey από τη Red Bull

Σε κατάσταση αποσύνθεσης βρίσκεται η Red Bull καθώς όπως όλα δείχνουν ο Adrian Newey έχει ήδη αποφασίσει να αποχωρήσει στο τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Γραφει TopGear

Προπόνηση για μεγαλύτερη και καλύτερη ζωή

Επιστήμονες κατέληξαν στη μακροβιοτική προπόνηση που θα ωφελήσει τόσο την ποιότητα όσο και τη διάρκεια της ζωής σου.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Μια φορά κι έναν καιρό, ο κόσμος μας δημιουργήθηκε

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τον γερμανό μαθηματικό και αστρονόμο Johannes Kepler, που διατύπωσε τη σχετική θεωρία.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Μια ματιά στην ολοκαίνουργια και άκρως εντυπωσιακή Porsche Cayenne GTS

Η Porsche συμπληρώνει τη σειρά μοντέλων της Cayenne, η οποία ανανεώθηκε ριζικά το 2023, με τα νέα, ασύγκριτα δυναμικά μοντέλα GTS.

Οι Pet Shop Boys βρίσκουν 'απογοητευτική' τη μουσική της Taylor Swift

O Neil Tennant είπε αυτό που σκεφτόμαστε κι εμείς, καιρό τώρα.

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα