Ο σκύλος του κρυπτονομίσματος Dogecoin αντικατέστησε το μπλε πουλί του Twitter

Όλο το ίντερνετ γελάει με τα καμώματα του Elon Musk αλλά όχι με τον ίδιο τον αστειάτορα.

Αφού ο Elon Musk έκανε δικό του το Twitter για το εξωφρενικό ποσό των 43 δισεκατομμυρίων δολαρίων, τα πράγματα γίνονται κάθε μέρα που περνάει και πίσω δεν γυρνάει όλο και πιο κουφοκριντζαριστά. Είναι τόσες πολλές οι τρελές του αποφάσεις που, πραγματικά, δεν ξέρουμε από πού να αρχίσουμε να τις απαριθμούμε και πού να τελειώσουμε, παρότι αρχή έχουν - τελειωμό (ή πάτο, όπως το δει κανείς) δεν θωρούμε να έχουν.

Ο σκύλος του κρυπτονομίσματος Dogecoin αντικατέστησε το μπλε πουλί του Twitter Getty Images

Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν, με την τελευταία του άβολη κίνηση. Ο κάποτε πιο πλούσιος άνθρωπος πάνω στη Γη άλλαξε το λογότυπο του Twitter με εκείνο του Dogecoin - ναι, τον χρυσοκιτρινόξανθο όμορφο σκύλο που αποτελεί το trademark του αγαπημένου (;) κρυπτονομίσματος του Elon Musk. Και κάπως έτσι, πλέον, όταν είσαι στο Twitter, στην επάνω αριστερή του γωνία, έχει πάρει τη θέση του ένα χαριτωμένο σκυλί, εκεί που κάποτε βρισκόταν το μπλε πουλάκι του Twitter. Γιατί όχι; Με τον Elon Musk στο τιμόνι του πλέον παλαβού μέσου κοινωνικής δικτύωσης όλα είναι πιθανά.

Ένας πλούσιος αστειάτορας

Το ίντερνετ, πάντως, δεν ήταν τόσο ευχαριστημένο με τις κριντζιές που κάνει ο Musk. Κι αυτό γιατί οι χρήστες του Twitter, μάλλον, όρκο δεν παίρνουμε, μπορεί να βρίσκουν διασκεδαστικά αυτά που κάνει, τους δίνει ένα κάποιο παιχνιδάκι για να έχουν να ασχολούνται, αλλά τον ίδιο τον Musk, ως άνθρωπο και επιχειρηματία, μάλλον δεν τον βλέπουν με καλό μάτι.

Ναι, μπορεί όντως στον Musk να περισσεύουν 43 δισεκατομμύρια δολάρια για να τα πετάξει στον καμπινέ και να τραβήξει το καζανάκι, αλλά ο τρόπος που το κάνει είναι πολύ άκομψος. Κι αυτό το λέμε επειδή ουσιαστικά μετατρέπει το Twitter σε χοντροκομμένο ανέκδοτο. Επίσης, η συγκεκριμένη κίνηση δεν έγινε καν Πρωταπριλιά για να του τη συγχωρέσουμε αλλά δύο μέρες μετά. Άβολο; Πολύ.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Στάνκογλου δεν έχει πια απωθημένα

Ο ηθοποιός, φέτος γιόρτασε τα 50 του και το δώρο που έκανε στον εαυτό του ήταν να του προσφέρει ένα μικρό διάλειμμα από το θέατρο.

Μία σπάνια φωτογραφία του Παναγιώτη Φασούλα με την οικογένειά του

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο με τη σύζυγό του και την κόρη τους.

H ηλεκτρική Formula E είναι και επισήμως ταχύτερη από την F1

Το πιο σημαντικό είναι ότι το αυτοκίνητο θα κάνει πλέον χρήση του μπροστινού συστήματος κίνησης.

Γραφει TopGear

Τρία θρεπτικά συστατικά που κάνουν το σπέρμα ισχυρότερο

Όπως όλα δείχνουν, η κακή διατροφή μπορεί να επηρεάσει την ποιότητά του.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τι δεν πρέπει να googlάρεις για το καλό σου

Για παράδειμα, δεν είναι πολύ καλή ιδέα να ψάχνεις πώς μπορείς να ξεφορτωθείς ένα πτώμα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Από ό,τι φαίνεται, το 'κλειδί' για να χάσουμε λίπος βρίσκεται στο μυαλό μας

Δεν έχει νόημα να ξεκινήσεις την προσπάθεια, αν δεν έχεις τη σωστή νοοτροπία.

Γραφει Γιαννης Σπανος