Το Huawei Watch GT 4 έφτασε με βελτιωμένο στυλ και χαρακτηριστικά

Πήραμε στα χέρια μας το νεότερο smartwatch της Huawei και ιδού η εμπειρία μας μέσα από ένα χορταστικό review.

Η Huawei παρουσίασε πρόσφατα την τελευταία προσθήκη στην ολοένα και πιο δημοφιλή σειρά smartwatch, το Huawei Watch GT 4. Το νέο μοντέλο διαθέτει βελτιωμένους αισθητήρες για μεγαλύτερη ακρίβεια στις καταγραφές και ανανεωμένο σχεδιασμό που το φέρνει πιο κοντά σε ένα συμβατικό ρολόι υψηλής ποιότητας. Παρακάτω διαβάζεις την εμπειρία μας μαζί του.

Τα πολλά πρόσωπα του Huawei Watch GT 4

Το Huawei Watch GT 4 κυκλοφορεί σε δύο βασικές εκδόσεις: 46mm και 41mm. Αυτές οι εκδόσεις διαφέρουν όχι μόνο στο μέγεθος, αλλά και στον σχεδιασμό, προσφέροντας ξεχωριστά καντράν, σχήματα και χρωματικές επιλογές. Επιπλέον, μπορείς να εξατομικεύσεις περαιτέρω το ρολόι σου, επιλέγοντας από διάφορα λουράκια.

Η έκδοση στα 46mm, για παράδειγμα, διατίθεται με μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι, μαύρο λουράκι από καουτσούκ και ένα ολοκαίνουργιο πράσινο λουράκι από ανακυκλωμένα υλικά. Η έκδοση στα 41mm προσφέρει ένα μπρασελέ two-tone Piano Key, ένα λευκό δερμάτινο λουράκι και ένα βραχιόλι milanese, εμπνευσμένο από κοσμήματα. Επιπλέον, όλα αυτά τα λουράκια είναι εναλλάξιμα (για την κάθε έκδοση), επιτρέποντάς σου να προσαρμόσεις το ρολόι στις προτιμήσεις σου.

Επανασχεδιασμός υψηλής ποιότητας

Η Huawei επαναπροσδιόρισε το στυλ της σειράς Watch GT με το Huawei Watch GT 4, δίνοντάς του ένα νέο οκταγωνικό σχήμα που προσθέτει μια πινελιά κύρους στη συσκευή. Η καμπύλη ένωση καντράν και μπρασελέ ενσωματώνεται πλέον στο λουράκι, προσφέροντας μια μοναδική εμφάνιση σε σύγκριση με τις άλλες εκδόσεις. Το βραχιόλι μπορεί επίσης να ρυθμιστεί εύκολα σε μήκος, αφού μπορείς να αφαιρέσεις κάθε κομμάτι ξεχωριστά, εξασφαλίζοντας έτσι άνετη εφαρμογή για όλους τους χρήστες.

Το Huawei Watch GT 4 έφτασε με βελτιωμένο στυλ και χαρακτηριστικάEsquire

Το ρολόι διαθέτει μια φανταστική οθόνη AMOLED με ανάλυση 466x466, παρέχοντας εξαιρετική φωτεινότητα και καλά προσαρμοσμένα χρώματα. Είναι επίσης πιστοποιημένο για αδιαβροχοποίηση και αντοχή στην πίεση έως 5ATM, καθιστώντας το κατάλληλο για κολύμπι. Η ποιότητα κατασκευής είναι εξαιρετική και η απτική ανάδραση λειτουργεί άψογα. Στη δεξιά πλευρά της συσκευής, θα βρεις μια ροδέλα και ένα κουμπί, μαζί με ένα μικρόφωνο και ένα ηχείο για πραγματοποίηση κλήσεων και ακρόαση μουσικής.

Απρόσκοπτη συμβατότητα

Το Huawei Watch GT 4 λειτουργεί με το Harmony OS 4.0 της Huawei, προσφέροντας συμβατότητα τόσο με συσκευές Android (έκδοση 8.0 και νεότερη) όσο και με συσκευές iOS (έκδοση 13.0 και νεότερη). Οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή Huawei Health από την επίσημη ιστοσελίδα για να έχουν πρόσβαση σε πρόσθετες λειτουργίες και ρυθμίσεις για τη συσκευή τους. Το Harmony OS 4.0 παρέχει βελτιωμένες επιλογές προσαρμογής, επιτρέποντάς σου να δημιουργήσεις καρτέλες με τις εφαρμογές που χρησιμοποιείς περισσότερο, για μια εξατομικευμένη εμπειρία.

Huawei Watch GT 4Esquire

Ενώ μπορείς να λαμβάνεις ειδοποιήσεις από το κινητό στο ρολόι, υπάρχει περιορισμένη δυνατότητα εισαγωγής κειμένου, με διαθέσιμες προκαθορισμένες απαντήσεις και emojis. Ωστόσο, το ρολόι προσφέρει μια βολικές εναλλακτικές λύσεις, αφού υποστηρίζει φωνητικές κλήσεις, ενώ διαθέτει και προκαθορισμένες απαντήσεις, που παραμετροποιούνται, για τα μηνύματά σου.

Αναβαθμίσεις στην Υγεία και στο Fitness

Το Huawei Watch GT 4 προσφέρει βελτιωμένους αλγόριθμους παρακολούθησης για μεγαλύτερη ακρίβεια. Οι αξιοσημείωτες αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν το TruSeen 5.5+, το οποίο παρέχει καλύτερη καταγραφή καρδιακών παλμών και ταχύτερες μετρήσεις επιπέδου οξυγόνου. Ενώ το ρολόι δεν διαθέτει αισθητήρα ηλεκτροκαρδιογραφήματος, το αντισταθμίζει με τους δακτυλίους δραστηριότητας βάσει των συστάσεων του ΠΟΥ, βελτιωμένη παρακολούθηση ύπνου και μια νέα λειτουργία που καταγράφει την αναπνοή στον ύπνο.

Μια σημαντική προσθήκη είναι η παρακολούθηση των θερμίδων, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν στην οθόνη τους και την πρόσληψη θερμίδων και να βλέπουν αν βρίσκονται εντός των στόχων τους. Με περισσότερες από 100 δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων του μπάσκετ και του ποδοσφαίρου, το ρολόι ανταποκρίνεται σε ένα ευρύ φάσμα αθλητικών ασχολιών. Επιπλέον, η υποστήριξη GNSS διπλής ζώνης εξασφαλίζει βελτιωμένη ακρίβεια GPS, που επίσης μπορεί να βελτιώσει την επίδοσή σου.

Huawei Watch GT 4Esquire

Εντυπωσιακή διάρκεια ζωής μπαταρίας

Το Huawei Watch GT 4 υπερέχει όσον αφορά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, παρέχοντας έως και 14 ημέρες χρήσης. Ακόμα και με πάντα ενεργοποιημένη την οθόνη και όλους τους αισθητήρες ενεργούς, το ρολόι μπορεί εύκολα να αντέξει μια εβδομάδα, ξεχωρίζοντάς από τον ανταγωνισμό.

Συμπερασματικά, το Huawei Watch GT 4 είναι ένα συναρπαστικό smartwatch που προσφέρει στυλ, λειτουργικότητα και αυτονομία. Ο κορυφαίος σχεδιασμός του, τα βελτιωμένα χαρακτηριστικά υγείας και η απρόσκοπτη συμβατότητα με συσκευές Android και iOS το καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα ευέλικτο και ελκυστικό smartwatch. Είτε αναζητάς ένα κομψό αξεσουάρ, είτε έναν ικανό σύντροφο γυμναστικής, το Huawei Watch GT 4 σε καλύπτει.

Score: 4/5

Η συσκευή μάς παραχωρήθηκε από τη Huawei Greece για τις ανάγκες του review.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Στάνκογλου δεν έχει πια απωθημένα

Ο ηθοποιός, φέτος γιόρτασε τα 50 του και το δώρο που έκανε στον εαυτό του ήταν να του προσφέρει ένα μικρό διάλειμμα από το θέατρο.

Μία σπάνια φωτογραφία του Παναγιώτη Φασούλα με την οικογένειά του

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο με τη σύζυγό του και την κόρη τους.

H ηλεκτρική Formula E είναι και επισήμως ταχύτερη από την F1

Το πιο σημαντικό είναι ότι το αυτοκίνητο θα κάνει πλέον χρήση του μπροστινού συστήματος κίνησης.

Γραφει TopGear

Τρία θρεπτικά συστατικά που κάνουν το σπέρμα ισχυρότερο

Όπως όλα δείχνουν, η κακή διατροφή μπορεί να επηρεάσει την ποιότητά του.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τι δεν πρέπει να googlάρεις για το καλό σου

Για παράδειμα, δεν είναι πολύ καλή ιδέα να ψάχνεις πώς μπορείς να ξεφορτωθείς ένα πτώμα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Από ό,τι φαίνεται, το 'κλειδί' για να χάσουμε λίπος βρίσκεται στο μυαλό μας

Δεν έχει νόημα να ξεκινήσεις την προσπάθεια, αν δεν έχεις τη σωστή νοοτροπία.

Γραφει Γιαννης Σπανος