Instagram και Facebook χωρίς διαφημίσεις, όλα γίνονται

Όλα έχουν το τίμημά τους όμως.

Για όσους βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα από τα fake news που κυκλοφορούν, εμείς διευκρινίζουμε το εξής: Στο μέλλον δε θα χρειάζεται να πληρώνεις για να χρησιμοποιείς το Facebook και το Instagram, τα δύο κοινωνικά δίκτυα της Meta (και άρα τον Mark Zuckerberg). Οι δύο πλατφόρμες, είναι αλήθεια ότι θα γίνουν συνδρομητικές -όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο καιρό η αμερικανική εταιρεία- αλλά μόνο για όσους δε θέλουν πλέον να βλέπουν διαφημίσεις. Θα υπάρχει λοιπόν μια δωρεάν έκδοση με διαφημίσεις και μια επί πληρωμή έκδοση χωρίς διαφημίσεις.

Facebook και Instagram επί πληρωμή

Η συνδρομητική επιλογή θα είναι διαθέσιμη από τον Νοέμβριο (αλλά δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ημερομηνία για το πότε θα τεθεί σε λειτουργία η υπηρεσία) στην Ευρώπη.

"Οι πληροφορίες των ανθρώπων που θα αποφασίσουν να εγγραφούν, δεν θα χρησιμοποιηθούν για διαφημίσεις", διευκρινίζει η Meta. "Ανάλογα με το αν θα επιλέξετε να ενεργοποιήσετε τη συνδρομή στο διαδίκτυο ή από το κινητό", εξηγεί περαιτέρω ο Zuckerberg σε ανάρτησή του, "το κόστος θα είναι 9,99 ευρώ το μήνα για χρήση μέσω εφαρμογής web ή 12,99 ευρώ το μήνα στο iOS και το Android. Ανεξάρτητα από το πού θα την αγοράσετε, η συνδρομή θα ισχύει για όλους τους λογαριασμούς Facebook και Instagram που είναι συνδεδεμένοι με το Κέντρο Διαχείρισης Λογαριασμών του χρήστη".

Τουλάχιστον μέχρι την 1η Μαρτίου 2024, μετά την ημερομηνία αυτή "για κάθε πρόσθετο λογαριασμό που εισάγεται στο Κέντρο Διαχείρισης Λογαριασμού Χρήστη, θα ισχύει πρόσθετη χρέωση 6 ευρώ ανά μήνα για τις συνδρομές που έχουν εγγραφεί στο διαδίκτυο και 8 ευρώ ανά μήνα για τις συνδρομές που ενεργοποιούνται σε iOS και Android".

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Αποχώρηση 'βόμβα' του Adrian Newey από τη Red Bull

Σε κατάσταση αποσύνθεσης βρίσκεται η Red Bull καθώς όπως όλα δείχνουν ο Adrian Newey έχει ήδη αποφασίσει να αποχωρήσει στο τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Γραφει TopGear

Προπόνηση για μεγαλύτερη και καλύτερη ζωή

Επιστήμονες κατέληξαν στη μακροβιοτική προπόνηση που θα ωφελήσει τόσο την ποιότητα όσο και τη διάρκεια της ζωής σου.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Μια φορά κι έναν καιρό, ο κόσμος μας δημιουργήθηκε

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τον γερμανό μαθηματικό και αστρονόμο Johannes Kepler, που διατύπωσε τη σχετική θεωρία.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Μια ματιά στην ολοκαίνουργια και άκρως εντυπωσιακή Porsche Cayenne GTS

Η Porsche συμπληρώνει τη σειρά μοντέλων της Cayenne, η οποία ανανεώθηκε ριζικά το 2023, με τα νέα, ασύγκριτα δυναμικά μοντέλα GTS.

Οι Pet Shop Boys βρίσκουν 'απογοητευτική' τη μουσική της Taylor Swift

O Neil Tennant είπε αυτό που σκεφτόμαστε κι εμείς, καιρό τώρα.

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα