To The Legend of Zelda μετακομίζει στη μεγάλη οθόνη

Ήδη αναρωτιόμαστε ποιοι θα υποδυθούν τον Link και τη Zelda.

Κι ενώ πρόσφατα απολαύσαμε την animated κινηματογραφική εκδοχή του Mario και της παρέας του, ήρθε η ώρα για μία ακόμη ταινία, που θα βασίζεται σε ήρωες του Miyamoto και της Nintendo. Αυτήν τη φορά, έχουμε το θρυλικό The Legend of Zelda και μάλιστα θα το δούμε στη live-action εκδοχή του.

Η Nintendo πρόκειται να μεταφέρει το αγαπημένο της franchise στη μεγάλη οθόνη με μια live-action προσαρμογή του The Legend of Zelda και οι fans παγκοσμίως είναι ήδη ενθουσιασμένοι. Το πρότζεκτ, υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Wes Ball, είναι ένα όνειρο που πραγματοποιείται για τον δημιουργό του franchise, Shigeru Miyamoto. Με τον διάσημο παραγωγό του Χόλιγουντ, Avi Arad να έχει αναλάβει την συμπαραγωγή, φαίνεται πως θα έχουμε ένα σημαντικό γεγονός για τον κόσμο του κινηματογράφου.

Nintendo + Hollywood = Επιτυχία

Ο Avi Arad, γνωστή προσωπικότητα της κινηματογραφικής βιομηχανίας και πρώην διευθύνων σύμβουλος της Marvel Studios, είναι συνηθισμένος στα blockbuster. Η φιλμογραφία του περιλαμβάνει τα Morbius, Uncharted και Spider-Man: Across the Spider-Verse, καθώς ο Arad έχει την ικανότητα να ζωντανεύει εμβληματικούς χαρακτήρες.

Ως εκτελεστικός παραγωγός και των τριών ταινιών Spider-Man του Tom Holland, η συμμετοχή του στο The Legend of Zelda υπόσχεται ένα συναρπαστικό κινηματογραφικό ταξίδι. Ελπίζουμε μόνο να μην υποδυθεί τον Link ο Tom Holland.

Το όνειρο του Miyamoto

Ο Miyamoto εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το έργο, δηλώνοντας: "Δουλεύoυμε εδώ και πολλά χρόνια πάνω στη live-action ταινία του The Legend of Zelda με τον Avi Arad, ο οποίος έχει κάνει την παραγωγή πολλών ταινιών mega hits. Ζήτησα από τον Avi να αναλάβει την παραγωγή αυτής της ταινίας μαζί μου και τώρα έχουμε ξεκινήσει επίσημα την ανάπτυξη της ταινίας με την ίδια τη Nintendo να συμμετέχει σε μεγάλο βαθμό στην παραγωγή. Θα χρειαστεί χρόνος μέχρι την ολοκλήρωσή της, αλλά ελπίζω να ανυπομονείτε να τη δείτε".

Όπως αναφέρει το Deadline, το σενάριο της ταινίας θα επιμεληθεί ο σεναριογράφος Derek Connolly, γνωστός για τη δουλειά του σε επιτυχημένες ταινίες όπως το Jurassic World, το Detective Pikachu και το Star Wars ΙΧ: The Rise of Skywalker. Με τις αφηγηματικές ικανότητες του Connolly, οι fans μπορούν να περιμένουν μια συναρπαστική αφήγηση που θα σέβεται την κληρονομιά της αγαπημένης και πολυβραβευμένης σειράς βιντεοπαιχνιδιών.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Πού και σε ποια ακίνητα επενδύουν οι εκατομμυριούχοι στη χώρα μας

Οι ξένοι επενδυτές καθώς και οι Έλληνες ομογενείς που αναζητούν κατοικίες στην Ελλάδα προέρχονται συνήθως από Ευρωπαϊκές χώρες.

Ένας οδηγός για να σχεδιάσεις το Πασχαλινό σου ταξίδι στην Ελλάδα

Οι προορισμοί σε βουνό, θάλασσα αλλά και τις πόλεις γιορτάζουν το φετινό Μαγιάτικο Πάσχα τελετουργικά και τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια έχουν ετοιμάσει ξεχωριστά πακέτα, προσφορές και μενού.

Η ιστορία της Lamborghini

Μία ημέρα σαν τη σημερινή, το 1916, ερχόταν στη ζωή ο Ferruccio Lamborghini. Και αυτή είναι η ιστορία του εμβληματικού brand που δημιούργησε.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τι είναι η δίαιτα BRAT και γιατί αξίζει μία ευκαιρία

Πώς θα ακολουθήσεις τη δίαιτα που θα ηρεμήσει τον οργανισμό σου από τη διάρροια και τους εμετούς.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα χόμπι που δείχνουν ότι είμαστε εξυπνότεροι από το μέσο όρο

Η επιστήμη μίλησε: Είμαστε ευφυέστεροι από τους υπόλοιπους ανάλογα με το πώς περνάμε τον ελεύθερό μας χρόνο.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H τεχνητή νοημοσύνη βοηθά την Amazon να γλιτώσει 500.000 τόνους συσκευασίας

O κολοσσός του λιανεμπορίου εγκαινίασε το 2019 το δικό της μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης προκειμένου να μειώσει τα απορρίμματα συσκευασίας