Πώς η Megan Fox τα έκανε μαντάρα στο Mortal Kombat

Μεταξύ μας, δεν είμαστε όλοι για όλα...

Η Megan Fox, γνωστή για τους ρόλους της στις ταινίες Transformers, το Teenage Mutant Ninja Turtles, το Jennifer's Body και τον λογαριασμό της στο Instagram, δάνεισε πρόσφατα τη φωνή και την εμφάνισή της στη Nitara, ένα βαμπίρ, που αποτελεί έναν από τους χαρακτήρες του fighting game, Mortal Kombat 1. Ενώ ο χαρακτήρας της φαινόταν πολλά υποσχόμενος, με φτερά, φωτιές και άλλα διάφορα να τη συνοδεύουν, οι θαυμαστές εξέφρασαν δυσαρέσκεια για τις υποκριτικές ικανότητες της Fox που συνοδεύουν τον χαρακτήρα.

"Κωμικά κακή"

Οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης γέμισαν με τις κριτικές των fans, με πολλούς να χαρακτηρίζουν το voice acting της Fox ως "cringe" και "κωμικά κακό". Ένας χρήστης του Twitter σχολίασε: "Η φωνητική δουλειά της Megan Fox στο νέο παιχνίδι Mortal Kombat είναι από τις χειρότερες που έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μου".

Ο σχολιαστής παιχνιδιών στο TikTok, Stoney Tha Great, συμμετείχε επίσης στη συζήτηση, δημιουργώντας ένα βίντεο στην πλατφόρμα που επικρίνει τη φωνητική δουλειά της Fox. Το κοινό συναίσθημα ήταν σαφές: η εκφορά της δεν είχε την απαραίτητη ένταση για έναν χαρακτήρα, όπως ένας αιμοβόρος δαίμονας βαμπίρ.

Εκτός από τη φωνητική της ερμηνεία, οι οπαδοί άφησαν αιχμές και για τους διαλόγους της Fox πριν τη μάχη, που είχαν σκοπό να προκαλέσουν φόβο. Φράσεις όπως "το αίμα που θα χυθεί σήμερα δεν θα είναι δικό μου" και "θα σε πολεμήσω μέχρι θανάτου" αντιμετώπισαν χλευασμό στο διαδίκτυο.

Παρά το γεγονός ότι μοιράστηκε ένα teaser στο Instagram, όπου καλούσε με χιούμορ τους επικριτές "να εκτελέσουν Fatality" πάνω της, η ενότητα των σχολίων δεν γλίτωσε από τα αρνητικά σχόλια. Ένας χρήστης την προέτρεψε να απέχει από τη φωνητική υποκριτική, περιγράφοντάς την ως "φρικτή και μονότονη".

Θρυλικά guest στο Mortal Kombat

Κανείς δεν θα χαρακτήριζε τη Megan Fox "τέρας υποκριτικής", αν και ο ρόλος της στο Jennifer's Body τη βοήθησε να ανέβει σίγουρα επίπεδο. Παρ' όλα αυτά, η έλλειψη οποιασδήποτε προσπάθειας από τη μεριά της για το voice acting στο Mortal Kombat 1 την κατατάσσει σε μία από τις χειρότερες στιγμές στα VO της σειράς ολόκληρης, η οποία έχει συμπεριλάβει κατά καιρούς καταπληκτικά ονόματα στο καστ της.

Πρόσφατα, προστέθηκε ο νέος χαρακτήρας Omni-Man στο Mortal Kombat 1 (από το κόμικ και animated σειρά, Invincible) και έχει τη φωνή του βραβευμένου με Όσκαρ, J.K. Simmons. Στο παρελθόν έχουν δανείσει τη φωνή τους αστέρες, όπως o Sylvester Stallone (ως Rambo στο Mortal Kombat 11), o Peter Weller (ως Robocop επίσης στο Mortal Kombat 11), o Robert Englund (ως Freddy Krueger στο Mortal Kombat του 2011) και άλλοι, ενώ σύντομα θα προστεθεί και ο Peacemaker στο ΜΚ1, με τη φωνή του ίδιου του John Cena.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Πού και σε ποια ακίνητα επενδύουν οι εκατομμυριούχοι στη χώρα μας

Οι ξένοι επενδυτές καθώς και οι Έλληνες ομογενείς που αναζητούν κατοικίες στην Ελλάδα προέρχονται συνήθως από Ευρωπαϊκές χώρες.

Ένας οδηγός για να σχεδιάσεις το Πασχαλινό σου ταξίδι στην Ελλάδα

Οι προορισμοί σε βουνό, θάλασσα αλλά και τις πόλεις γιορτάζουν το φετινό Μαγιάτικο Πάσχα τελετουργικά και τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια έχουν ετοιμάσει ξεχωριστά πακέτα, προσφορές και μενού.

Η ιστορία της Lamborghini

Μία ημέρα σαν τη σημερινή, το 1916, ερχόταν στη ζωή ο Ferruccio Lamborghini. Και αυτή είναι η ιστορία του εμβληματικού brand που δημιούργησε.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τι είναι η δίαιτα BRAT και γιατί αξίζει μία ευκαιρία

Πώς θα ακολουθήσεις τη δίαιτα που θα ηρεμήσει τον οργανισμό σου από τη διάρροια και τους εμετούς.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα χόμπι που δείχνουν ότι είμαστε εξυπνότεροι από το μέσο όρο

Η επιστήμη μίλησε: Είμαστε ευφυέστεροι από τους υπόλοιπους ανάλογα με το πώς περνάμε τον ελεύθερό μας χρόνο.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H τεχνητή νοημοσύνη βοηθά την Amazon να γλιτώσει 500.000 τόνους συσκευασίας

O κολοσσός του λιανεμπορίου εγκαινίασε το 2019 το δικό της μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης προκειμένου να μειώσει τα απορρίμματα συσκευασίας