Τα καλύτερα tech δώρα για τις γιορτές

Από gadgets μέχρι συσκευές για ένα έξυπνο σπίτι, υπάρχουν tech δώρα για κάθε γούστο και προϋπολογισμό.

Τα χριστουγεννιάτικα δώρα με θέμα την τεχνολογία είναι η αγαπημένη κατηγορία για πολλούς. Ανάμεσα στα tech αντικείμενα με προηγμένη λειτουργικότητα, η επιλογή μπορεί να είναι δύσκολη. Η τέχνη του να προσφέρεις ένα τεχνολογικό δώρο προσαρμοσμένο στις ανάγκες του παραλήπτη έχει να κάνει με το πόσο καλά τον ξέρεις. Αυτό είναι το πρώτο βήμα για να βρεις κάτι πραγματικά κατάλληλο για καθημερινή χρήση, ώστε να γίνει η δουλειά σου πιο εύκολη.

Ποια είναι τα καλύτερα τεχνολογικά χριστουγεννιάτικα δώρα;

Αν σκεφτούμε για λίγο ποια θα μπορούσαν να είναι τα καλύτερα τεχνολογικά χριστουγεννιάτικα δώρα, κάποια αντικείμενα έρχονται αμέσως στο μυαλό μας. Για παράδειγμα, τα fitness trackers αποδεικνύονται διακριτικός αλλά απαραίτητος σύντροφος για όσους αθλούνται. Τα ασύρματα ακουστικά, με τον κομψό μινιμαλισμό τους, προσφέρουν μια καθηλωτική ακουστική εμπειρία, μαζί με απόλυτη ελευθερία κινήσεων. Το έξυπνο σπίτι μπορεί να υποδεχτεί την άφιξη ενός φωνητικού βοηθού, ή μια compact φωτογραφική μηχανή μπορεί να είναι η τέλεια ιδέα για να χαρίσεις στους λάτρεις των ταξιδιών και της φωτογραφίας.

Τα παρακάτω τεχνολογικά δώρα συνδυάζουν προηγμένη λειτουργικότητα με μελετημένο σχεδιασμό, που τα καθιστούν ιδανικές επιλογές.

Παρακάτω βρίσκεις τη λίστα με τις δικές μας, οικονομικές και μη, προτάσεις:

Philips Shaver 3000 S3134/51

Αυτή η ξυριστική μηχανή είναι ένα από τα καλύτερα ανδρικά χριστουγεννιάτικα δώρα. Ιδανική για στεγνό ξύρισμα ή στο ντους, διαθέτει ειδική κεφαλή ταλάντωσης που προσαρμόζεται στις καμπύλες του προσώπου. Με αυτοακονιζόμενες λεπίδες και το σύστημα PowerCut, προσφέρει άνετο ξύρισμα.

Oral-B Smart 4 4500S

Η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Smart 4 4500S της Oral-B διαθέτει μια μοναδική στρογγυλή κεφαλή βούρτσας για να αφαιρεί εύκολα και αποτελεσματικά περισσότερη πλάκα, εξασφαλίζοντας καθαριότητα και φρεσκάδα. Προσφέρει ανατροφοδότηση σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια του βουρτσίσματος, με αισθητήρες πίεσης που σε προειδοποιούν αν βουρτσίζεις πολύ έντονα, προστατεύοντας τα ούλα σας και αφαιρώντας τους επιφανειακούς λεκέδες.

Bang & Olufsen Beosound Explore

Αυτό το φορητό ηχείο Bluetooth είναι σχεδιασμένο για να σε συνοδεύει σε όλες σου τις αποδράσεις. Με αδιαβροχοποίηση IP67, σου επιτρέπει να το μεταφέρεις παντού μαζί σου ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών. Αντιπροσωπεύει απόλυτα την ποιότητα ήχου που προσφέρει η Bang & Olufsen με ενισχυτές υψηλής απόδοσης και εξασφάλιση ομοιόμορφης διασποράς ήχου 360°, ενώ σου επιτρέπει να ακούς μουσική για έως 27 ώρες.

Samsung The Freestyle

Οι έξυπνοι προβολείς είναι o ευκολότερος τρόπος για να αναβαθμίσεις το δωμάτιο ψυχαγωγίας σου.

Philips LED Φωτιστικό Δαπέδου

Aυτή η καλαίσθητη λάμπα LED μπορεί να συγχρονιστεί με τη μουσική ή την τηλεόρασή σου.

Meater 2 Plus

Αυτό το ασύρματο θερμόμετρο, σχεδιασμένο για επαγγελματικές κουζίνες, λαμβάνει απίστευτα ακριβείς μετρήσεις σε δύο δευτερόλεπτα. Όποιος ασχολείται σοβαρά με το μαγείρεμα του κρέατος μπορεί να το χρησιμοποιήσει για να επιτύχει την τελειότητα στο ψήσιμό του.

Huawei Watch GT 4

Το νέο Huawei Watch GT 4 με ολοκαίνουργιο οκταγωνικό σχέδιο και floating pearl σχέδιο διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη AMOLED με βελτιωμένη διαχείριση υγείας 24/7, διάρκεια μπαταρίας έως 2 εβδομάδες και επιστημονικό προπονητή άσκησης που θέτει νέα όρια στην κατηγορία των smartwatches.

Sony WF-1000XM5

Τα Sony WF-1000XM5 διαθέτουν κορυφαία ποιότητα ήχου και την καλύτερη εξουδετέρωση θορύβου της αγοράς. Οι επεξεργαστές ήχου με λειτουργία επεξεργασίας σε πραγματικό χρόνο και τα μικρόφωνα υψηλής απόδοσης τροφοδοτούν τους ειδικά σχεδιασμένους οδηγούς για αναπαραγωγή ευρέως φάσματος συχνοτήτων, βαθιά μπάσα και καθαρά φωνητικά.

Sonos Era 300

Το αυτοενισχυόμενο ηχείο Era 300 της Sonos σε πηγαίνει στο επόμενο level καθώς προσφέρει μουσική που όχι απλά σας περιβάλλει αλλά σας βάζει μέσα σε αυτή. Νιώσε πιο συνδεδεμένος με όλο το ηχητικό περιεχόμενο με πρωτοφανή καθαρό και ευρύχωρο ήχο. Κάνε streaming από όλες τις αγαπημένες σου υπηρεσίες και συσκευές με WiFi και Bluetooth.

Apple AirTag

Το AirTag είναι ένας πανεύκολος τρόπος να παρακολουθείς τα πράγματά σου. Σύνδεσε ένα στα κλειδιά σου κι ένα άλλο στο σακίδιό σου. Και έτσι απλά, τα βρίσκεις στο app "Εύρεση", από όπου μπορείς επίσης να παρακολουθείς τις συσκευές Apple και να εντοπίζεις φίλους και συγγενείς.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr