Πώς να κερδίσεις χρήματα στα social media πανεύκολα μέσω της AI

Η AI μπορεί να σε βοηθήσει να γίνεις influencer, ώστε να βγάλεις χρήματα χωρίς κόπο.

Tο να είσαι influencer στα social media μπορεί να σημαίνει φήμη, αλλά και σημαντικό εισόδημα. Ωστόσο, η δημιουργία ποιοτικού περιεχομένου σε σταθερή βάση μπορεί να αποτελέσει πρόκληση για πολλούς.

Σε αυτό το σημείο μπαίνει στο παιχνίδι η τεχνητή νοημοσύνη (AI), που προσφέρει μια καινοτόμο και αποτελεσματική λύση για όσους επιθυμούν να εισέλθουν στον κόσμο του μάρκετινγκ, χωρίς την κούραση της παραγωγής περιεχομένου.

Η Ισπανίδα influencer που δημιουργήθηκε εξ ολοκλήρου από AI

Η τάση των ψηφιακών influencers που δημιουργούνται από AI είναι σε άνοδο, με περιπτώσεις όπως η @fit_aitana, μια Ισπανίδα influencer που δημιουργήθηκε εξ ολοκλήρου από AI, η οποία έχει περισσότερους από 297.000 followers στο Instagram και κάνει τζίρο 4.000 δολάρια κάθε μήνα με το περιεχόμενό της.

Το φαινόμενο αυτό καταδεικνύει τις δυνατότητες και τη βιωσιμότητα αυτού του νέου τρόπου παραγωγής περιεχομένου και κεφαλαιοποίησης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Πώς μπορείς να δημιουργήσεις τον δικό σου ψηφιακό influencer με AI και να αρχίσεις να κερδίζεις χιλιάδες δολάρια τον μήνα

Η διαδικασία είναι απλούστερη απ' ό,τι ακούγεται.

Βήμα 1: Κάνε εγγραφή σε μια πλατφόρμα AI

Μια από τις δημοφιλείς πλατφόρμες για τη δημιουργία ψηφιακών influencers είναι η rendernet.ai. Μπορείς να εγγραφείς δωρεάν και να ενεργοποιήσεις τον λογαριασμό σου για να ξεκινήσεις.

Βήμα 2: Δημιούργησε την περιγραφή του ψηφιακού σου influencer

Πήγαινε στην ενότητα "Studio" της πλατφόρμας και δημιούργησε μια λεπτομερή περιγραφή του ψηφιακού σου influencer. Θα πρέπει να συμπεριλάβεις πτυχές, όπως η προσωπικότητα, τα ενδιαφέροντα, το στυλ περιεχομένου και κάθε άλλη σχετική λεπτομέρεια.

Βήμα 3: Δημιούργησε εικόνες του ψηφιακού σου influencer

Η τεχνητή νοημοσύνη θα δημιουργήσει εικόνες του ψηφιακού σας influencer με βάση την περιγραφή που έδωσες. Επίλεξε τις εικόνες που σου αρέσουν περισσότερο και προχώρησε στην αποθήκευσή του.

Βήμα 4: Δημιούργησε ένα προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Μόλις δημιουργήσεις τις εικόνες, δημιούργησε ένα προφίλ στο κοινωνικό δίκτυο της επιλογής σου (όπως το Instagram ή το TikTok) με το όνομα του ψηφιακού σου influencer. Ξεκινήσε να ανεβάζεις περιεχόμενο και να αλληλεπιδράς με το κοινό σου για να αυξήσεις τη διαδικτυακή σου παρουσία.

Βήμα 5: Μπορείς να ξεκινήσεις να βγάζεις χρήματα με τον ψηφιακό σου influencer

Η συνέπεια στη δημιουργία περιεχομένου είναι το κλειδί για την αύξηση της παρουσίας σου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Καθώς ο ψηφιακός σου influencer κερδίζει οπαδούς και δημιουργεί engagement, μπορείς να αρχίσεις να αξιοποιείς το περιεχόμενό σου μέσω συνεργασιών με εμπορικές μάρκες, διαφημίσεις και άλλες ευκαιρίες εσόδων.

Μια άλλη εικονική influencer

Η Lil Miquela είναι μόνο ένα από τα πολλά παραδείγματα του τρόπου με τον οποίο οι εικονικοί influencers μεταμορφώνουν τον κόσμο του μάρκετινγκ και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Αυτοί οι ψηφιακοί χαρακτήρες, που δημιουργούνται από υπολογιστές και αποκτούν προσωπικότητες χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη, κερδίζουν όλο και περισσότερο οπαδούς και συνεργασίες με μεγάλες μάρκες.

Παρόλο που μπορεί να φαίνονται αληθινοί, η ψηφιακή τους φύση εγείρει συναρπαστικά ερωτήματα σχετικά με το μέλλον της επιρροής στο διαδίκτυο και της αυθεντικότητας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Αποχώρηση 'βόμβα' του Adrian Newey από τη Red Bull

Σε κατάσταση αποσύνθεσης βρίσκεται η Red Bull καθώς όπως όλα δείχνουν ο Adrian Newey έχει ήδη αποφασίσει να αποχωρήσει στο τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Γραφει TopGear

Προπόνηση για μεγαλύτερη και καλύτερη ζωή

Επιστήμονες κατέληξαν στη μακροβιοτική προπόνηση που θα ωφελήσει τόσο την ποιότητα όσο και τη διάρκεια της ζωής σου.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Μια φορά κι έναν καιρό, ο κόσμος μας δημιουργήθηκε

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τον γερμανό μαθηματικό και αστρονόμο Johannes Kepler, που διατύπωσε τη σχετική θεωρία.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Μια ματιά στην ολοκαίνουργια και άκρως εντυπωσιακή Porsche Cayenne GTS

Η Porsche συμπληρώνει τη σειρά μοντέλων της Cayenne, η οποία ανανεώθηκε ριζικά το 2023, με τα νέα, ασύγκριτα δυναμικά μοντέλα GTS.

Οι Pet Shop Boys βρίσκουν 'απογοητευτική' τη μουσική της Taylor Swift

O Neil Tennant είπε αυτό που σκεφτόμαστε κι εμείς, καιρό τώρα.

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα