Τα νέα AirPods Pro είναι γεγονός

Ολικό redesign και κορυφαίες τεχνολογικές καινοτομίες από την Apple.

H Apple παρουσίασε το πλέον αναμενόμενο gadget δίνοντας τέλος στις φήμες: Τα AirPods Pro είναι εδώ κι ετοιμάζονται να κατακτήσουν τον πλανήτη. Φυσικά, η βασική έκπληξη έχει να κάνει με το γεγονός ότι όλος ο κόσμος περίμενε τα AirPods 3 αλλά η εταιρεία από το Κουπερτίνο της Καλιφόρνιας είπε -όπως το συνηθίζει- να ταράξει τα νερά. Έτσι, η είδηση για τα νέα ακουστικά κάνει αυτήν την στιγμή τον γύρο του πλανήτη.

Μάλιστα, είναι άμεσα διαθέσιμα στα ηλεκτρονικά καταστήματα και τα κεντρικά Apple Stores. To design έχει αλλάξει προς το καλύτερο καθώς είναι πιο στρογγυλά έτσι ώστε να είναι πιο ευκολοφόρετα ενώ παράλληλα ένα πρωτοποριακό σύστημα εξαερισμού τα κάνει ασυναγώνιστα όσον αφορά την άνεση. Η αντίστασή τους στο νερό και τον ιδρώτα είναι εξαιρετική (IPX4) με αποτέλεσμα να θεωρούνται ιδανικά για οποιαδήποτε περίσταση, ακόμα και για τρέξιμο με βροχή. Με λίγα λόγια το μοναδικό πράγμα που μπορεί να τα βλάψει είναι μακροβούτια στη θάλασσα.

Τα νέα AirPods Pro είναι γεγονός

Τι καινοτομίες φέρνουν μαζί τους τα ακουστικά με τους εκατομμύρια φανατικούς οπαδούς (αλλά και τους αρκετούς ορκισμένους εχθρούς); Όπως ήταν αναμενόμενο, η Apple φρόντισε να ανεβάσει πολύ τις προσδοκίες δίνοντας διαστημικές ικανότητες στο νέο της gadget. H noise cancellation τεχνολογία που χρησιμοποιούν στηρίζεται σε δύο μικρόφωνα κι ένα υπερσύγχρονο software για να απομακρύνει κάθε εξωτερικό θόρυβο. Μάλιστα, η ακουστική περνά σε άλλο επίπεδο, καθώς τα AirPods Pro προσαρμόζουν τις χαμηλές και μεσαίες συχνότητες της μουσικής ανάλογα με το σχήμα κάθε αυτιού για μία πραγματικά tailor made μουσική εμπειρία.

 


Τα Airpods Pro κοστίζουν 279 ευρώ και μπορείς να τα παραγγείλεις άμεσα online.


Σε όλα αυτά τώρα έρχεται να προστεθεί κι άλλο ένα feature που θυμίζει επιστημονική φαντασία. Τα ολοκαίνουργια ακουστικά της Apple έχουν τη δυνατότητα, εκτός από το noise cancellation, να μπαίνουν και σε transparency mode, όπου λίγο ως πολύ αναγνωρίζουν κάποιους εξωτερικούς ήχους που καλό είναι να μην αγνοείς (κόρνα στον δρόμο, αναγγελία πτήσης). Έτσι δεν χάνεις ούτε δευτερόλεπτο από τη μουσική που έχεις επιλέξει, χωρίς όμως παράλληλα να χάνεις την επαφή σου με το ακουστικό περιβάλλον γύρω σου. Ο τρόπος να μπαίνεις, τώρα, στα διάφορα modes είναι πολύ απλός: Πατάς τον αισθητήρα που βρίσκεται στα AirPods Pro και εκείνα προσαρμόζονται αναλόγως.

AIRPODS 2

Το μοναδικό ίσως αρνητικό σημείο τους είναι η μικρή αυτονομία που έχουν, καθώς δύσκολα μπορούν να προσφέρουν περισσότερες από 5 ώρες μουσικής ή 3,5 ώρες τηλεφωνημάτων. Φυσικά, έχει βρεθεί ήδη λύση από την Apple και για αυτό: Μία wireless θήκη φόρτισης που είναι ικανή να σου προσφέρει 24 ώρες ασταμάτητης μουσικής και 18 ώρες τηλεφωνημάτων.

Η τιμή τους για άλλη μία φορά δεν είναι χαμηλή. Άλλωστε αυτός είναι βασικός λόγος γκρίνιας από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκαν. Τα AirPods Pro, λοιπόν, κοστίζουν 279 ευρώ και μπορείς να τα παραγγείλεις άμεσα online. Τέλος, σχετικά με τη συμβατότητα απαιτούν iPhones με iOS 13.2 και πάνω, iPads με iPadOS 13.2 και πάνω, ρολόγια με watchOS 6.1 και πάνω ή υπολογιστές με macOS Catalina 10.15.1 και πάνω.

Από: Esquire IT

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Πού και σε ποια ακίνητα επενδύουν οι εκατομμυριούχοι στη χώρα μας

Οι ξένοι επενδυτές καθώς και οι Έλληνες ομογενείς που αναζητούν κατοικίες στην Ελλάδα προέρχονται συνήθως από Ευρωπαϊκές χώρες.

Ένας οδηγός για να σχεδιάσεις το πασχαλινό σου ταξίδι στην Ελλάδα

Οι προορισμοί σε βουνό, θάλασσα αλλά και τις πόλεις γιορτάζουν το φετινό Μαγιάτικο Πάσχα τελετουργικά και τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια έχουν ετοιμάσει ξεχωριστά πακέτα, προσφορές και μενού.

Η ιστορία της Lamborghini

Μία ημέρα σαν τη σημερινή, το 1916, ερχόταν στη ζωή ο Ferruccio Lamborghini. Και αυτή είναι η ιστορία του εμβληματικού brand που δημιούργησε.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τι είναι η δίαιτα BRAT και γιατί αξίζει μία ευκαιρία

Πώς θα ακολουθήσεις τη δίαιτα που θα ηρεμήσει τον οργανισμό σου από τη διάρροια και τους εμετούς.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα χόμπι που δείχνουν ότι είμαστε εξυπνότεροι από το μέσο όρο

Η επιστήμη μίλησε: Είμαστε ευφυέστεροι από τους υπόλοιπους ανάλογα με το πώς περνάμε τον ελεύθερό μας χρόνο.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H τεχνητή νοημοσύνη βοηθά την Amazon να γλιτώσει 500.000 τόνους συσκευασίας

O κολοσσός του λιανεμπορίου εγκαινίασε το 2019 το δικό της μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης προκειμένου να μειώσει τα απορρίμματα συσκευασίας