Η (πιθανή) τιμή του iPhone 12

Πόσο περίπου θα κοστίζουν τα νέα μοντέλα του iPhone, σύμφωνα με έναν insider της Apple.

Θα είναι προσιτά οικονομικό το iPhone 12 ή θα χρειαστεί να ψάχνουμε για καινούριο νεφρό; Η απάντηση στο εν λόγω ερώτημα εξαρτάται από το ύψος του τραπεζικού σου λογαριασμού. Σε απόλυτους όρους, ένα premium smartphone -όπως το iPhone, το Galaxy S, Huawei P ή ακόμη και το OnePlus 8 Pro- εκτείνεται σε ένα εύρος κοστολόγησης από τα €500 και φτάνει ή ξεπερνά τα €1.200.

Νέες αποκαλύψεις για το iPhone 12

O Jon Prosser, ένας tech analyst και τύπος με μπόλικες πληροφορίες στο Twitter, φέρεται να έχει συγκεντρώσει αρκετά info για το επόμενο smartphone της Apple. Μεταξύ αυτών και για την τιμή του. "Τα ποσά μου δόθηκαν από τις ίδιες πηγές που μου είπαν και για το λανσάρισμα του iPhone SE" τονίζει σε tweet του για τα 4 μοντέλα του iPhone 12 που θα αποκαλυφθούν σε λίγους μήνες (παρά την πανδημία του κορονοϊού δεν θα υπάρξει κάποια αλλαγή στην παρουσίασή του, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο).

Πόσο θα κοστίζει

Καμία έκπληξη δεν προκαλούν οι τιμές που αναφέρει ο Prosser. Ναι, θα είναι αρκετά τσιμπημένες. Ξεκινώντας από το iPhone 12 των 64 GB -την πιο απλή εκδοχή δηλαδή- οι τιμές θα αρχίζουν από τα $649 και θα ανέβουν στα $749 για την έκδοση με την οθόνη των 6,1''. Το αμέσως μεγαλύτερο iPhone 12 θα κοστολογείται στα $849, ενώ οι τιμές για το iPhone 12 Prο θα ξεκινούν από $999 και για το iPhone 12 Pro Max από τα $1.099. Μαζί με φόρους αλλά και αναλόγως χωρητικότητας μπορεί να αγγίξουν και τα $1.750 για την έκδοση του Pro Max των 512 GB. Και αυτές είναι οι τιμές που πιθανότατα θα ισχύουν για την αμερικανική αγορά. 


Διάβασε ακόμη για τα φθηνότερα AirPods που θα λανσάρει η Apple, το βίντεο που (ίσως) αποκαλύπτει το iPhone 12 Pro Max, το νέο κενό ασφαλείας σε iPhone και iPad και το μικρότερο και φθηνότερο iPhone SE.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Στάνκογλου δεν έχει πια απωθημένα

Ο ηθοποιός, φέτος γιόρτασε τα 50 του και το δώρο που έκανε στον εαυτό του ήταν να του προσφέρει ένα μικρό διάλειμμα από το θέατρο.

Μία σπάνια φωτογραφία του Παναγιώτη Φασούλα με την οικογένειά του

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο με τη σύζυγό του και την κόρη τους.

H ηλεκτρική Formula E είναι και επισήμως ταχύτερη από την F1

Το πιο σημαντικό είναι ότι το αυτοκίνητο θα κάνει πλέον χρήση του μπροστινού συστήματος κίνησης.

Γραφει TopGear

Τρία θρεπτικά συστατικά που κάνουν το σπέρμα ισχυρότερο

Όπως όλα δείχνουν, η κακή διατροφή μπορεί να επηρεάσει την ποιότητά του.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τι δεν πρέπει να googlάρεις για το καλό σου

Για παράδειμα, δεν είναι πολύ καλή ιδέα να ψάχνεις πώς μπορείς να ξεφορτωθείς ένα πτώμα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Από ό,τι φαίνεται, το 'κλειδί' για να χάσουμε λίπος βρίσκεται στο μυαλό μας

Δεν έχει νόημα να ξεκινήσεις την προσπάθεια, αν δεν έχεις τη σωστή νοοτροπία.

Γραφει Γιαννης Σπανος