Chris Hemsworth, πιο φέτες από ποτέ

Ο Thor φλεξάρει τους τεράστιους ώμους, τα πρησμένα μπράτσα και το κρουστό του στέρνο.

Γράφει: Τίμος Σαλαμές 08 Φεβρουαρίου 2022

Ο Chris Hemsworth δεν επαναπαύεται ποτέ στις δάφνες του. Εκτός του ότι συνεχίζει να ενσαρκώνει τον Thor στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, ξεκίνησε να συμμετέχει σε ένα ακόμα αναπτυσσόμενο franchise δράσης, το Extraction. Για την ακρίβεια, αυτή τη στιγμή πραγματοποιεί γυρίσματα για το sequel του φιλμ, ενώ έχει επίσης συμφωνήσει να πρωταγωνιστήσει σε μια βιογραφική ταινία για τον θρύλο της πάλης, Hulk Hogan.

Η προπόνηση που τον κάνει να τα βγάζει πέρα

Ο Αυστραλός ηθοποιός προετοιμάζεται για όλα αυτά τα απαιτητικά από τη φυσική του κατάσταση projects προπονούμενος πιο σκληρά από ποτέ. Κάτι που φαίνεται και με το παραπάνω στο σώμα του, καθώς -ηλίου φαεινότερο- μέσα στην προηγούμενη χρονιά φόρτωσε απίστευτο όγκο.

Εκτός αυτού, ώθησε τον εαυτό του να βγει εκτός της ζώνης ασφαλείας του, τόσο σωματικά όσο και πνευματικά, για τις ανάγκες του Limitless, μιας επερχόμενης σειράς ντοκιμαντέρ του National Geographic, στην οποία εξερευνά διαφορετικές μεθόδους που χρησιμοποιούν άνθρωποι απ' όλο τον κόσμο για να είναι πιο υγιείς και μακρόβιοι.

Φλεξάρισμα και άγιος ο θεός

Ο ίδιος ο Hemsworth, βέβαια, δεν καταγράφει τη σωματική μεταμόρφωσή του σε κάποιο ντοκιμαντέρ αλλά στο Instagram, φλεξάροντας τους όλο και πιο τεράστιους δικεφάλους του σε φωτογραφίες του σε ημίγυμνες πόζες και σύντομα βίντεο με αποσπάσματα από τις έντονες προπονήσεις που κάνει μαζί με τον κασκαντέρ του, Bobby Holland Hanton.

> Διάβασε ακόμα: Ο Chris Hemsworth έχει ένα σιρκουί ασκήσεων για θηριώδεις μύες

Το προπονητικό του πρόγραμμα για τα νέα του φιλμ Thor: Love and Thunder και Extraction 2 το επιμελήθηκε ο προπονητής Luke Zocchi, που αποτελεί έναν από τους επαγγελματίες που σχεδίασαν τις προπονήσεις και τα διατροφικά προγράμματα για το health and wellness app του Hemsworth, το Centr.

> Διάβασε ακόμα: Ο πατέρας του Chris Hemsworth παραμένει 'φέτες' στα 66 του

Την πιο πρόσφατη από τις φωτογραφίες που δείχνουν την πρόοδό του την τράβηξε ο Cristian Prieto, με την προσοχή να την τραβούν οι τερατώδεις ώμοι, τα πρησμένα χέρια και το στέρνο του ηθοποιού, ενώ γυμνάζεται σε μια ψηλή τροχαλία. 

 

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Πού και σε ποια ακίνητα επενδύουν οι εκατομμυριούχοι στη χώρα μας

Οι ξένοι επενδυτές καθώς και οι Έλληνες ομογενείς που αναζητούν κατοικίες στην Ελλάδα προέρχονται συνήθως από Ευρωπαϊκές χώρες.

Ένας οδηγός για να σχεδιάσεις το Πασχαλινό σου ταξίδι στην Ελλάδα

Οι προορισμοί σε βουνό, θάλασσα αλλά και τις πόλεις γιορτάζουν το φετινό Μαγιάτικο Πάσχα τελετουργικά και τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια έχουν ετοιμάσει ξεχωριστά πακέτα, προσφορές και μενού.

Η ιστορία της Lamborghini

Μία ημέρα σαν τη σημερινή, το 1916, ερχόταν στη ζωή ο Ferruccio Lamborghini. Και αυτή είναι η ιστορία του εμβληματικού brand που δημιούργησε.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τι είναι η δίαιτα BRAT και γιατί αξίζει μία ευκαιρία

Πώς θα ακολουθήσεις τη δίαιτα που θα ηρεμήσει τον οργανισμό σου από τη διάρροια και τους εμετούς.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα χόμπι που δείχνουν ότι είμαστε εξυπνότεροι από το μέσο όρο

Η επιστήμη μίλησε: Είμαστε ευφυέστεροι από τους υπόλοιπους ανάλογα με το πώς περνάμε τον ελεύθερό μας χρόνο.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H τεχνητή νοημοσύνη βοηθά την Amazon να γλιτώσει 500.000 τόνους συσκευασίας

O κολοσσός του λιανεμπορίου εγκαινίασε το 2019 το δικό της μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης προκειμένου να μειώσει τα απορρίμματα συσκευασίας