Fitness κανάλια του YouTube για να προπονείσαι στο σπίτι

Γίνε φέτες με διασκεδαστικό τρόπο, από την άνεση του σαλονιού σου.

Αν εργάζεσαι ακόμη κάποιες ημέρες την εβδομάδα από το σπίτι, αν δεν σου αρέσει να πηγαίνεις στο γυμναστήριο ή αν ο ελεύθερος χρόνος σου είναι πολύ περιορισμένος, ίσως το μόνο που να χρειάζεσαι για να παραμείνεις σε φόρμα να είναι το laptop σου και μία σύνδεση στο ίντερνετ. Κι αυτό γιατί τα κανάλια fitness στο YouTube σου προσφέρουν μεγάλη ποικιλία σε τάξεις και προγράμματα προπόνησης, έτσι ώστε να έχεις πάντα ένα καλό κίνητρο για να γυμναστείς. Ακολουθούν τα καλύτερα, που σου προτείνουμε να κάνεις subscribe.

Body Project

Στο κανάλι Body Project υπάρχει κάτι για κάθε γούστο και για κάθε ανάγκη. Το καλύτερο; Όλα τα διαθέσιμα προγράμματά του μπορείς να τα κάνεις στο σπίτι, χωρίς κανενός είδους περίπλοκο εξοπλισμό.

Nate Bower

Αν οι προπονήσεις υψηλής έντασης είναι αυτό που ψάχνεις, τότε τα βίντεο του Nate Bower είναι ό,τι σου πρέπει καθώς περιλαμβάνουν προγράμματα που υπόσχονται να σε κάνουν να ιδρώσεις. Ο συγκεκριμένος YouTuber, βέβαια, είναι προπονητής του μποξ, οπότε τουλάχιστον ένα ζευγάρι γάντια του μποξ θα το χρειαστείς για τις προπονήσεις σου. 

Fitness Blender

O Daniel και η Kelli είναι κάτι παραπάνω από ζευγάρι. Αποτελούν ομάδα και από κοινού κινητοποιούν τους συνδρομητές του καναλιού τους. Σε αυτό, θα βρεις εκατοντάδες βίντεο με προγράμματα με ασκήσεις που εστιάζουν σε συγκεκριμένες ομάδες του σώματος, cardio προπονήσεις και προγράμματα που προαπαιτούν χρήση εξοπλισμού. 

Yoga with Tim

Το να είσαι σε φόρμα δεν προαπαιτεί την έντονη ή κουραστική γυμναστική κάθε μέρα, κάτι που μακροχρόνια μπορεί να σε κουράσει. Μια πιο βιώσιμη εναλλακτική είναι η γιόγκα, που δεν καταπονεί το σώμα σου και μπορεί όντως να δυναμώσει τους μύες σου. Καθώς ο Tim ποστάρει συχνά νέα βίντεο, προσπάθησε να μη χάνεις ούτε μία προπόνηση μαζί του .

The Fitness Marshall

Η γυμναστική μπορεί να γίνει βαρετή λόγω της επανάληψης των ίδιων και των ίδιων. Αν θέλεις να ξεφύγεις, λοιπόν, από την comfort zone σου δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις το κανάλι του Caleb Marshall, με τα εκατοντάδες βίντεο που θα σε κάνουν να γυμνάσεις όλο σου το σώμα μέσω του χορού.

> Διάβασε ακόμα: Τα health και fitness οφέλη του να έχεις smartwatch

Funk Roberts

Ως αθλητής που κάποτε κατέβαινε σε αγώνες, ο Funk Roberts γνωρίζει πώς να διατηρεί το σώμα του μυώδες και γραμμωμένο. Επίσης, έχει αφιερωθεί στο να σε βοηθήσει να αποκτήσεις την ίδια φυσική κατάσταση με εκείνον, μέσα από προγράμματα υψηλής έντασης.

> Διάβασε ακόμα: To παράνομο μυστικό της fitness ρουτίνας

Jump Rope Dudes

Το σχοινάκι αποτελεί έναν από τους πιο εύκολους τρόπους για να ανεβάσεις τους παλμούς της καρδιάς σου, ενώ την ίδια στιγμή αποτελεί μια έντονη και επαναληπτική άσκηση. Στο κανάλι Jump Rope Dudes ανεβαίνουν 'εκπαιδευτικά βίντεο' για αρχαρίους και προχωρημένους, αλλά και tips για να απογειώσεις τον τρόπο που χρησιμοποιείς το σχοινάκι. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Πού και σε ποια ακίνητα επενδύουν οι εκατομμυριούχοι στη χώρα μας

Οι ξένοι επενδυτές καθώς και οι Έλληνες ομογενείς που αναζητούν κατοικίες στην Ελλάδα προέρχονται συνήθως από Ευρωπαϊκές χώρες.

Ένας οδηγός για να σχεδιάσεις το Πασχαλινό σου ταξίδι στην Ελλάδα

Οι προορισμοί σε βουνό, θάλασσα αλλά και τις πόλεις γιορτάζουν το φετινό Μαγιάτικο Πάσχα τελετουργικά και τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια έχουν ετοιμάσει ξεχωριστά πακέτα, προσφορές και μενού.

Η ιστορία της Lamborghini

Μία ημέρα σαν τη σημερινή, το 1916, ερχόταν στη ζωή ο Ferruccio Lamborghini. Και αυτή είναι η ιστορία του εμβληματικού brand που δημιούργησε.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τι είναι η δίαιτα BRAT και γιατί αξίζει μία ευκαιρία

Πώς θα ακολουθήσεις τη δίαιτα που θα ηρεμήσει τον οργανισμό σου από τη διάρροια και τους εμετούς.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα χόμπι που δείχνουν ότι είμαστε εξυπνότεροι από το μέσο όρο

Η επιστήμη μίλησε: Είμαστε ευφυέστεροι από τους υπόλοιπους ανάλογα με το πώς περνάμε τον ελεύθερό μας χρόνο.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H τεχνητή νοημοσύνη βοηθά την Amazon να γλιτώσει 500.000 τόνους συσκευασίας

O κολοσσός του λιανεμπορίου εγκαινίασε το 2019 το δικό της μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης προκειμένου να μειώσει τα απορρίμματα συσκευασίας