7 προπονήσεις διασήμων για να ξεκινήσεις γυμναστική χθες

Αν δεν ξέρουν αυτοί με αυτά τα κορμιά, τότε ποιοι;

Ένα από τα πιο απαραίτητα πράγματα που χρειάζεται κανείς για να γυμναστεί, είναι το κίνητρο. Όλοι ξέρουμε πού βρίσκονται τα γυμναστήρια και όλοι έχουμε μερικές φόρμες στη ντουλάπα μας αλλά ποιος ξεκουνιέται από τον καναπέ του;

Για εσένα λοιπόν, που όλο αναβάλλεις τις προπονήσεις σου και δε μπορείς με τίποτα να μπεις σε πρόγραμμα, συγκεντρώσαμε μία λίστα με 7 προπονήσεις διασήμων για να μπεις σε mood γυμναστικής και να πάρεις σιγά σιγά παράδειγμα. 

1. Michael B. Jordan

Για τον Michael B. Jordan φαίνεται πως το να είναι σε φόρμα είναι μέρος της δουλειάς του. Φέτος, μετά την κυκλοφορία του Creed III στο οποίο υποδύεται έναν πυγμάχο, ο Jordan έχει αναζητηθεί στο Ίντερνετ περισσότερες από 3.900 φορές το μήνα και εμείς, δεν αναρωτιόμαστε το γιατί. 

Dwayne Johnson

Το όνομα του Dwayne Johnson ή αλλιώς The Rock, μοιάζει να είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη γυμναστική. Ο Johnson έχει δίχως αμφιβολία ένα από τα πιο γυμνασμένα σώματα στο Χόλιγουντ, το οποίο φυσικά έχει καταφέρει να "χτίσει" με πολλές, πάρα πολλές, ώρες γυμναστικής. 

Chris Hemsworth

Ο Chris Hemsworth έχει αφιερώσει ένα μεγάλο μέρος της ζωής του στη γυμναστική και τη σωματική - ψυχική ευεξία, δημιουργώντας μάλιστα και τη δική του online πλατφόρμα, Centrfit. Ο πρωταγωνιστής της Marvel γυμνάζεται ανελλιπώς κάνοντας κάθε είδους προπόνηση, αναρτώντας συχνά σχετικό περιεχόμενο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. 

Arnold Schwarzenegger

Ο Arnold Schwarzenegger φυσικά και δε θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη λίστα. Ακόμη και στα 76 του χρόνια, ο Schwarzenegger και το μυώδες σώμα του απασχολούν δικαίως όσους ασχολούνται με τη γυμναστική, με τον ίδιο και τις προπονήσεις του να αναζητούνται online 6950 φορές το μήνα. Περίεργο; Μάλλον όχι. 

Zac Efron

Τα τελευταία χρόνια ο Zac Efron μοιάζει να είναι fitness-freak, με την καλή πάντα έννοια. Στα 36 του χρόνια, ο ηθοποιός μοιάζει να είναι πιο γραμμωμένος από ποτέ, με τους ρόλους που επιλέγει να απαιτούν από αυτόν μυώδη σωματική διάπλαση. 

Henry Cavill

Οι προπονήσεις του Henry Cavill είναι σίγουρο πως μπορούν να παρακινήσουν πολλούς να κάνουν το ίδιο. Και αν όχι οι προπονήσεις του, τότε η απίστευτη σωματική του διάπλαση σίγουρα. 

Mark Wahlberg

Για το τέλος αφήσαμε τον Mark Wahlberg. Τι και αν είναι 52 ετών; Ο γνωστός ηθοποιός είναι εξαιρετικά γυμνασμένος επιλέγοντας να κάνει πολύ απαιτητικές προπονήσεις. Πολλές από αυτές μάλιστα, τις μοιράζεται με τους followers του στο Instagram, αφήνοντας πολλούς από αυτούς συχνά πυκνά με το στόμα ανοιχτό. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Αποχώρηση 'βόμβα' του Adrian Newey από τη Red Bull

Σε κατάσταση αποσύνθεσης βρίσκεται η Red Bull καθώς όπως όλα δείχνουν ο Adrian Newey έχει ήδη αποφασίσει να αποχωρήσει στο τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Γραφει TopGear

Προπόνηση για μεγαλύτερη και καλύτερη ζωή

Επιστήμονες κατέληξαν στη μακροβιοτική προπόνηση που θα ωφελήσει τόσο την ποιότητα όσο και τη διάρκεια της ζωής σου.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Μια φορά κι έναν καιρό, ο κόσμος μας δημιουργήθηκε

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τον γερμανό μαθηματικό και αστρονόμο Johannes Kepler, που διατύπωσε τη σχετική θεωρία.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Μια ματιά στην ολοκαίνουργια και άκρως εντυπωσιακή Porsche Cayenne GTS

Η Porsche συμπληρώνει τη σειρά μοντέλων της Cayenne, η οποία ανανεώθηκε ριζικά το 2023, με τα νέα, ασύγκριτα δυναμικά μοντέλα GTS.

Οι Pet Shop Boys βρίσκουν 'απογοητευτική' τη μουσική της Taylor Swift

O Neil Tennant είπε αυτό που σκεφτόμαστε κι εμείς, καιρό τώρα.

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα