Τι έτρωγε ο Hugh Jackman για να (ξανα)γίνει Wolverine

Όλα όσα κατανάλωνε ο ηθοποιός για να επιτύχει τη σωματική διάπλαση που απαιτεί ο συγκεκριμένος ρόλος.

Γράφει: Γιάννης Σπανός 19 Φεβρουαρίου 2024

Ο Hugh Jackman, για να (ξανα)γίνει Wolverine, φαίνεται πως έκανε πολλές θυσίες. Τόσο στις προπονήσεις του όσο και στη διατροφή του. Ειδικότερα, για τον ρόλο του στην ταινία Deadpool & Wolverine, αποκάλυψε μερικές λεπτομέρειες για τις τροφές που κατανάλωνε ώστε να φαίνεται καλύτερα η γράμμωσή του. 

Με την πρεμιέρα της ταινίας να έχει προγραμματιστεί για τις 26 Ιουλίου,  εμείς μέχρι να δούμε τα αποτελέσματα στη μεγάλη οθόνη, μπορούμε απλώς να αρκεστούμε στα λόγια του. 

Η διατροφή λοιπόν του Jackman επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στην προετοιμασία γευμάτων, μια πρακτική κατά την οποία μεμονωμένες μερίδες τροφίμων και σνακ προετοιμάζονταν εκ των προτέρων. Η πειθαρχημένη και ελεγχόμενη αυτή διατροφή, εξασφάλισε στον ηθοποιό τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για την προπόνηση αλλά και την αποκατάσταση των μυών του.

Η διατροφή του περιελάμβανε μπιφτέκια κοτόπουλου, τα οποία παρέχουν υψηλή ποιότητα πρωτεΐνης για τη μυική ανάπτυξη, χόρτα, χυλοπίτες, ψάρι με ρύζι και λαχανικά, που παρέχει ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και υγιεινούς υδατάνθρακες, και φυσικά σολομό με πατάτες, μία εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης και ω-3 λιπαρών για τη μυϊκή του αποκατάσταση.

Περιττό φυσικά να πούμε ότι η αυστηρή αυτή διατροφή, σε συνδυασμό πάντα με την προπόνηση, έδωσε στον Hugh Jackman το αποτέλεσμα που ήθελε, τουλάχιστον σύμφωνα με τα λεγόμενά του. Δεν έχουμε καμία αμφιβολία αγαπητέ Hugh. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Πού και σε ποια ακίνητα επενδύουν οι εκατομμυριούχοι στη χώρα μας

Οι ξένοι επενδυτές καθώς και οι Έλληνες ομογενείς που αναζητούν κατοικίες στην Ελλάδα προέρχονται συνήθως από Ευρωπαϊκές χώρες.

Η ιστορία της Lamborghini

Μία ημέρα σαν τη σημερινή, το 1916, ερχόταν στη ζωή ο Ferruccio Lamborghini. Και αυτή είναι η ιστορία του εμβληματικού brand που δημιούργησε.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τι είναι η δίαιτα BRAT και γιατί αξίζει μία ευκαιρία

Πώς θα ακολουθήσεις τη δίαιτα που θα ηρεμήσει τον οργανισμό σου από τη διάρροια και τους εμετούς.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα χόμπι που δείχνουν ότι είμαστε εξυπνότεροι από το μέσο όρο

Η επιστήμη μίλησε: Είμαστε ευφυέστεροι από τους υπόλοιπους ανάλογα με το πώς περνάμε τον ελεύθερό μας χρόνο.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H τεχνητή νοημοσύνη βοηθά την Amazon να γλιτώσει 500.000 τόνους συσκευασίας

O κολοσσός του λιανεμπορίου εγκαινίασε το 2019 το δικό της μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης προκειμένου να μειώσει τα απορρίμματα συσκευασίας

Αποχώρηση 'βόμβα' του Adrian Newey από τη Red Bull

Σε κατάσταση αποσύνθεσης βρίσκεται η Red Bull καθώς όπως όλα δείχνουν ο Adrian Newey έχει ήδη αποφασίσει να αποχωρήσει στο τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Γραφει TopGear