Το Dewar's έχει τη γεύση που θες να δώσεις στο χειμώνα

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το καινοτόμο Dewar’s 8 years old Caribbean smooth.

Τα πρώτα κρύα έχουν φτάσει και μπορείς πια, να νιώσεις για τα καλά ότι ο χειμώνας είναι εδώ. Είναι η εποχή που ο σύγχρονος άνδρας ξεχωρίζει. Εκείνη κατά την οποία η ωριμότητα και η άποψη μετράνε. Το whisky αποτελεί σημείο αναφοράς για κάθε άνδρα και αυτόν τον χειμώνα θα είναι και πάλι ο σύμμαχος σε όλες εκείνες τις εμπειρίες που θα δημιουργήσουμε. 

Όταν όμως μιλάμε για whisky, μιλάμε για Σκωτία. Και όταν μιλάμε για Σκωτία, αναπόφευκτα το μυαλό καθενός από εμάς που έχει φάει τα μπαρ με το κουτάλι, πηγαίνει στο Dewar's. Το Dewar’s white label είναι ένα Blend Whisky, διπλής απόσταξης με πλούσια, μελένια γεύση, στρογγυλεμένο άρωμα και απαλή επίγευση που αφήνει μια αίσθηση ικανοποίησης, φτιαγμένο απο 40 single MALT και GRAIN σκωτσέζικα whiskies.

Το Dewar's έχει τη γεύση που θες να δώσεις στο χειμώνα

Πολλοί λένε ότι είμαστε οι ιστορίες μας και πράγματι, αν το καλοσκεφτείς αυτές  είναι που μένουν για πάντα. Δημιουργώντας νέες γευστικές εμπειρίες, φτιάχνεις τις ιστορίες που δεν είχες φανταστεί και αυτό ακριβώς υπόσχεται η σειρά Cask Series, που φέρει την υπογραφή του Dewar's και μας ταξιδεύει σε νότες που δεν είχαμε υποπτευθεί ότι θα μας καθόριζαν. 

Whiskies μακριά από τα τετριμμένα, που ήρθαν μετά από 8 έτη παλαίωσης για μια εμπειρία που συνδέει τη Σκωτία με τον υπόλοιπο κόσμο. Παραδοσιακά φτιαγμένα καταλήγουν σε βαρέλια από διάφορα spirits, προσφέροντας έτσι μια ξεχωριστή ανακάλυψη κατανάλωσης. Ένα νέο τρόπο σκέψης. Μια άποψη. 

Και αν συνδύαζες το αυθεντικό Dewar's με την επίγευση από ρούμι Bacardi;

Δοκιμάζοντας το καινοτόμο Dewar’s 8 years old Caribbean smooth, σκέφτηκα αμέσως τον τίτλο του άρθρου μου. Είναι η γεύση που εγώ θέλω να δώσω στον χειμώνα. Πρόκειται για ένα σκωτσέζικο whisky διπλής παλαίωσης, το οποίο ολοκληρώνει την ωρίμανσή του σε βαρέλια που πριν φιλοξενούσαν ρούμι Bacardi. Το αποτέλεσμα είναι σαγηνευτικό και έδωσε την αποφασιστικότητα που ήθελα στη νύχτα μου. Μια απαλή με τροπικές νότες γεύση, που περιλαμβάνει όλα τα θετικά ενός premium whisky. 

Dewar’s 8 years old Caribbean smooth

Πίνεται κυρίως σκέτο (και δεν σου κρύβω ότι έτσι το λάτρεψα) ή με πάγο για έξτρα απαλή γεύση, όμως αμέσως ρώτησα τον bartender για μια επιπλέον επιλογή. Άλλωστε αυτό είναι και το μότο του Dewar’s 8 years old Caribbean smooth: Stay Curious. Η απάντησή του με αποζημίωσε, καθώς πολλοί το πίνουν και ως long drink με ginger beer, για απόλαυση που διαρκεί. 

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr