Για επαναστατικά cocktails και advanced bar food στο Mr.Fox

To νέο μενού bar food από τον σεφ Άνταμ Κοντοβά έρχονται να συμπληρώσουν τα signature cocktails του Πάνου Κανατσούλη.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 13 Δεκεμβρίου 2021

Το μπλε του Λονδίνου, τα βελούδα, οι ξύλινες επενδύσεις, η εντυπωσιακή ταπετσαρία  η επιβλητική σκάλα που οδηγεί σε ένα καθηλωτικό art section, οι θεαματικές αψίδες του μπαρ, οι πρωτοποριακοί και απρόβλεπτοι συνδυασμοί πρώτων υλών στα signature cocktails, το ανεπιτήδευτο και γαστρονομικά δημιουργικό bar-dining, το ιδιότυπο fun groove της μουσικής, η καταξιωμένη ομάδα. Αυτά είναι μόνο κάποια από τα στοιχεία που κάνουν το Mr.Fox να ξεχωρίζει.

Για επαναστατικά cocktails και advanced bar food στο Mr.Fox

Πλέον, έχει μερικά ακόμη assets ώστε να σε πείσει να κατηφορίσεις μέχρι την Γλυφάδα και να απολαύσεις την εμπειρία που σου προσφέρει το ιδιαίτερο all-day high-end concept.

Φρέσκος αέρας με Άνταμ Κοντοβά

Φέτος, όλα τα παραπάνω ενισχύει το νέο μενού φαγητού που υπογράφει ο χαρισματικός σεφ, Άνταμ Κοντοβάς. Ξεκινώντας από τις 11:00 και μέχρι τις 16:00, ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει αλμυρές και γλυκές δημιουργίες από το 'MR.FOX CAMPARI BRUNCH'.

MR. FOX ΝΕΟ ΜΕΝΟΥ 2021 3

Πρόκειται για ένα brunch menu με αγαπημένες comfort επιλογές, σερβιρισμένες με ολόφρεσκο τρόπο.

Hot tip: Στον κατάλογο του brunch menu περιλαμβάνονται brunch dedicated cocktails & spritzes, ενώ στα big hits ανήκει το do-it-yourself Bloody Mary όπου μπορείς να δημιουργήσεις τη δική σου custom εκδοχή επιλέγοντας βάση (ντομάτα ή παντζάρι), spirit (vodka, gin ή tequila) και το βαθμό spiciness (mild, real spicy).

Αργότερα και καθημερινά (από τις 14:00 μέχρι τις 23:45) η κουζίνα του Mr.Fox σε καθοδηγεί σε ένα εντυπωσιακό γευστικό ταξίδι σε advanced-bar-food.

O Άνταμ Κοντοβάς που υπογράφει το μενού, παρουσιάζει μια εξεζητημένη finger-food σύνθεση πιάτων, with a wow twist. Spicy baked bao buns με καυτερές γαρίδες, ceviche και vegan tacos, ταρτάρ & chicken bahn mi sandos, curry hot dog, δροσερές σαλάτες, αλλά και foxy pizzas ή chili-glazed κοτόπουλο νανάκι κατευθείαν από τον ξυλόφουρνο είναι μόνο μερικές από τις top προτάσεις.

> Διάβασε ακόμη: Για επικά burgers σε ένα μέρος που δεν είναι burgerάδικο

Στα don’t miss και το γλυκό, ένα 'burnt cheesecake' (το γνωστό το cheesecake των Βάσκων),  το οποίο εδώ σερβίρεται συνοδευόμενο από μαρμελάδα αχλάδι και μπαχαρικά.

A Rebelism On 14 Iconic Cocktails

Το φαγητό πλαισιώνουν τα νέα cocktails του Πάνου Κανατσούλη. Ο βραβευμένος bartender βάζει την προσωπική του πινελιά και τεχνοτροπία στα signature ποτά του Mr. Fox, τα οποία περιλαμβάνονται στο ολοκαίνουριο cocktail list 'THE NEW REBELS VOL.2: REVOLUTIONIZING THE CLASSICS'. Η φιλοσοφία της φρέσκιας κάρτας είναι αποτυπωμένη στην πρώτη του κιόλας σελίδα: 'A Rebelism On 14 Iconic Cocktails'.

MR. FOX ΝΕΟ ΜΕΝΟΥ 2021 1

O Πάνος Κανατσούλης (bar manager και co-owner του Mr. Fox) παρουσιάζει 14 signature cocktails τα οποία αποτελούν fast-forward-twists σε all-time-classics και τα οποία έχουν γίνει ήδη κλασικά και αγαπημένα για τους φίλους του μπαρ. Ακολουθώντας το παγκόσμιο fast growing trend Ready to drink, το Mr. Fox συνεχίζει το Canned-Cocktails-to-Go-Project.

> Διάβασε ακόμη: Γιατί το Connaught αναδείχθηκε και πάλι το καλύτερο μπαρ του κόσμου

Τέσσερα κλασικά cocktails τα οποία αναβαθμίζονται με τεχνικές, twisted συνταγές και on-label design αισθητική και είναι διαθέσιμα για take away ώστε να πλαισιώσουν ιδανικά τις βραδιές στο σπίτι με φίλους, αλλά και on-demand σε μεγάλες ποσότητες για private events και parties.

MR. FOX ΜΠΑΡ ΓΛΥΦΑΔΑ

 


Info

Λαοδίκης 38, Γλυφάδα
Τηλ. 210 8981654
www.mrfoxbar.com

 

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο

Μπορεί να μην ανακάλυψε την τεκίλα, αλλά ήταν η Patrón που την τελειοποίησε, συστήνοντας πρώτη σε όλον τον κόσμο μια πραγματικά "super premium τεκίλα".

Όσα πρέπει να ξέρεις για το Oatzempic, το viral λιποδιαλυτικό ρόφημα του TikTok

Κάποιοι λένε πως είναι τόσο θαυματουργό που εξαφανίζει το λίπος. Τι ισχύει όμως;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Cardamaro, ένα διαφορετικό amaro

Ο πλούτος και το ειδικό βάρος του γλυκού βερµούτ δένουν υπέροχα µε µια απαλή φυτική πικράδα, σε αυτό το ξεχωριστό ποτό που αποτελεί το µοναδικό amaro µε βάση την αγριαγκινάρα από το Nizza Monferrato της Ιταλίας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Limoncello Di Capri: Το δώρο του Κάπρι

100% φυσικό. 100% αυθεντικό. Το Limoncello Di Capri αποτελεί ένα µοναδικής ποιότητας γλυκό λικέρ, µε Προστατευόµενη Γεωγραφική Ένδειξη, αποτέλεσµα της αξιοποίησης των καλύτερων λεµονιών του φηµισµένου ιταλικού νησιού.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα Ready to Enjoy Aperitivo Cocktails βάζουν το ιταλικό lifestyle σε μπουκάλι

Η Granikal τοποθετεί το mindful drinking στο επίκεντρο και λανσάρει µια φίνα σειρά εµφιαλωµένων aperitivo cocktails χαµηλών αλκοολικών βαθµών.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής μόλις συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.