Ο κεραυνοβόλος έρωτας της Τσέλσι με τον Federico Chiesa

Η ποδοσφαιρική Ευρώπη έχει ερωτευτεί τους Ιταλούς και ένας εκ των πιο χαρισματικών φαίνεται να ετοιμάζει βαλίτσες για Λονδίνο.

Το περασμένο καλοκαίρι, ο 23χρονος Ιταλός ακραίος επιθετικός Federico Chiesa ακολουθούσε το δρομολόγιο Φλωρεντία-Τορίνο, βγάζοντας τη μοβ φανέλα της Φιορεντίνα και φορώντας τη μπιανκονέρι της Γιουβέντους. Γνώριζε καλά το ρίσκο αλλά δε δίστασε να το πάρει. Ένα χρόνο μετά, αποδεικνύεται πως έπραξε σωστά, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του EURO με την εθνική Ιταλίας και την τιμητική ατομική διάκριση για τον ίδιο, ως μέλος της κορυφαίας 11άδας της διοργάνωσης. 

Και ξαφνικά, σειρήνες από το Λονδίνο

O Federico Chiesa δεν είναι ακριβώς παίκτης της Γιουβέντους στο 100%. Φέτος, αγωνίστηκε στην ομάδα του Andrea Pirlo ως δανεικός από τους Βιόλα, με τη Μεγάλη Κυρία να είναι υποχρεωμένη να καταβάλει 43 εκατ. Ευρώ για να αποκτήσει το 100% των δικαιωμάτων του.

> Διάβασε ακόμη: Roberto Mancini και Gianluca Vialli, ένα γνήσιο ποδοσφαιρικό bromance

Πιθανότατα να το κάνει άμεσα, όπως είναι και το πιο λογικό για έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή με αυτή την αξία, σε αυτή την ηλικία και με αυτό το μομέντουμ. 

Κάπου εδώ, έρχεται να μπει στο παιχνίδι η Τσέλσι. Ο Thomas Tuchel φιλοδοξεί να ενισχύσει την επίθεση της νικήτριας του Champions League με έναν world-class winger. Μάλιστα, έχει κάνει ήδη διερευνητική επαφή με ένα ποσό της τάξεως των €100.000.000 για τον Chiesa, όπως τουλάχιστον αποκάλυψε ο έγκριτος δημοσιογράφος της BILD, Christian Falk.

Θα πάει τελικά ο Federico Chiesa στην Τσέλσι; Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά και αυτό θα φανεί τις επόμενες ημέρες. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα δώσει ένα ακόμη συναρπαστικό twist στην επόμενη Premier League, με τους Μπλε να μπαίνουν πολύ δυνατά στη διεκδίκηση του τίτλου.

 

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Joel Embiid μόλις αποκάλυψε πως πάσχει από παράλυση Bell

"Είχα άσχημες ημικρανίες και νόμιζα ότι δεν ήταν τίποτα...".

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Emmanuel Macron έπαιξε μπάλα, έβαλε πέναλτι και κάποιοι τον 'κράζουν'

Έπιασε άραγε τον τερματοφύλακα στον ύπνο ή μήπως "ροχάλιζε" επίτηδες;

Γραφει Γιαννης Σπανος

O Λευτέρης Πετρούνιας είναι γεννημένος νικητής

Ο µαέστρος των κρίκων και θρύλος της ενόργανης γυµναστικής ενορχηστρώνει στο Esquire ιστορίες αθλητικών κατακτήσεων, οικογενειακές µελωδίες και το αρµονικό µείγµα της ανθεκτικότητας µε την επιµονή.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Youth League, στην κορυφή της Ευρώπης ο Ολυμπιακός

Ο πρώτος ελληνικός σύλλογος που σηκώνει Ευρωπαϊκό στο ποδόσφαιρο.

Μια φορά κι έναν καιρό, ο Michael Jordan σκόραρε 63 πόντους σε έναν αγώνα

Χρόνια πριν κατακτήσει το πρώτο του πρωτάθλημα με τους Σικάγο Μπουλς, ο Michael Jordan έγραφε ιστορία στα Playoffs της Ανατολικής Περιφέρειας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

O Κωνσταντίνος Τζολάκης του Ολυμπιακού απέκρουσε μέσα σε ένα βράδυ τα περισσότερα πέναλτι στην καριέρα του

Ο 21χρονος Έλληνας τερματοφύλακας έβαλε τέλος στα ευρωπαϊκά όνειρα της Φενέρ με υπέροχη εμφάνιση στην καθοριστική διαδικασία των πέναλτι.