Για την Αναστασία Μαρινάκου το απίθανο δεν είναι τίποτα

Impossible is nothing για 3η φορά για την ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Γράφει: Esquire Editors 14 Νοεμβρίου 2023

Η Αναστασία Μαρινάκου, πρωταθλήτρια δρομέας,  παρά τις δυσκολίες εξ’ αιτίας του τραυματισμού της που αντιμετώπισε την προηγούμενη χρονιά, κατάφερε να συμμετάσχει στον επετειακό 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και να τερματίσει πρώτη στα 10χλμ για 3η συνεχή φορά. Η adidas, ως περήφανος χορηγός της Ελληνίδας πρωταθλήτριας και του 40ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, παραμένει το brand που στηρίζει όσους καταρρίπτουν τα εμπόδια για να φτάσουν εκεί που επιθυμούν, κατακτώντας τους στόχους τους.

Για την Αναστασία Μαρινάκου το απίθανο δεν είναι τίποτα

Καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς η Αναστασία Μαρινάκου αντιμετώπιζε τραυματισμό στο πέλμα. Ωστόσο, παρά τις δυσκολίες με συνεχή, αδιάκοπη προσπάθεια κατάφερε να κάνει ατομικά ρεκόρ στον κλειστό στίβο. Στη συνέχεια και ενώ το πρόβλημα του τραυματισμού επανέρχεται, αποφασίζει να κάνει μια παύση και να μείνει εκτός των επόμενων αθλητικών διοργανώσεων. Η επιμονή της σε συνδυασμό με θέληση και σκληρή δουλειά δυόμιση μηνών, την επαναφέρουν στο βάθρο των μεταλλίων, καθώς τερματίζει πρώτη στις γυναίκες στον 11ο Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης. Το υψηλό επίπεδο της πρωταθλήτριας Μαρινάκου αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά με την πρωτιά της στα 10χλμ στον Επετειακό 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, τον θεσμό που πρεσβεύει τις ευγενείς αξίες του αθλητισμού. Η νικήτρια του αγώνα δρόμου 10χλμ. ΟΠΑΠ, δήλωσε: "Χαίρομαι που βρίσκομαι πάλι σε αυτό τον αγώνα. Είναι ένας αγώνας που αγαπώ πάρα πολύ και μου αρέσει να τρέχω κάθε χρόνο. Εύχομαι να συνεχίσω έτσι, δυνατή υγιής για να μπορέσω να πραγματοποιήσω τους στόχους μου και τα όνειρά μου".

Το παπούτσι με το οποίο αγωνίστηκε η Αναστασία Μαρινάκου ήταν τα Adizero Adios Pro 3 της adidas σημειώνοντας εξαιρετική επίδοση. Το μοντέλο Adizero Adios Pro 3 της adidas είναι κατασκευασμένο με πρωτοποριακή τεχνολογία, για να προσφέρει αξεπέραστη ταχύτητα κατά τη διάρκεια του αγώνα, καθώς και την κατάλληλη μεταφορά ενέργειας στο πάτημα από τη φτέρνα έως τα δάχτυλα.

Μαρινάκου

Ο 40ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας  επιφύλασσε ακόμα μια νίκη για την οικογένεια της adidas, καθώς η Αικατερίνη Κουτλή running coach της δρομικής κοινότητας των adidas Runners Athens τερμάτισε 3η στα 10χλμ, φορώντας και εκείνη τα Adizero Adios Pro 3. Ήταν ένα μεγάλο κατόρθωμα για τη δρομέα της adidas αφού πέρυσι ήταν τέταρτη και φέτος κατάφερε να ανέβει στο βάθρο. Οι adidas Runners Athens είναι η μεγαλύτερη δρομική κοινότητα στην Ελλάδα, η οποία εδώ και 7 χρόνια, ενώνει όσους αγαπούν το τρέξιμο, θέλουν να βελτιώνουν τις επιδόσεις τους και να κατακτούν διαρκώς νέους στόχους. Η παρουσία τους ήταν δυναμική στο φετινό Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, με περισσότερα από 600 μέλη του community να συμμετέχουν στη μεγαλύτερη δρομική γιορτή της χρονιάς.

Η adidas, το κορυφαίο brand αθλητικού εξοπλισμού, θα συνεχίσει να στηρίζει τους αθλητές και να θέτει μαζί τους στόχους για τα επόμενα ρεκόρ. Η νίκη της Αναστασίας Μαρινάκου και η στήριξη της adidas στις προσπάθειες της πρωταθλήτριας αποδεικνύουν ότι ο αθλητισμός έχει τη δύναμη να αλλάξει ζωές.

Μαρινάκου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το έβδομο θαύμα του Λευτέρη Πετρούνια

Ο "άρχοντας των κρίκων" στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης για έβδομη φορά στην καριέρα του.

Ο Joel Embiid μόλις αποκάλυψε πως πάσχει από παράλυση Bell

"Είχα άσχημες ημικρανίες και νόμιζα ότι δεν ήταν τίποτα...".

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Emmanuel Macron έπαιξε μπάλα, έβαλε πέναλτι και κάποιοι τον 'κράζουν'

Έπιασε άραγε τον τερματοφύλακα στον ύπνο ή μήπως "ροχάλιζε" επίτηδες;

Γραφει Γιαννης Σπανος

O Λευτέρης Πετρούνιας είναι γεννημένος νικητής

Ο µαέστρος των κρίκων και θρύλος της ενόργανης γυµναστικής ενορχηστρώνει στο Esquire ιστορίες αθλητικών κατακτήσεων, οικογενειακές µελωδίες και το αρµονικό µείγµα της ανθεκτικότητας µε την επιµονή.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Youth League, στην κορυφή της Ευρώπης ο Ολυμπιακός

Ο πρώτος ελληνικός σύλλογος που σηκώνει Ευρωπαϊκό στο ποδόσφαιρο.

Μια φορά κι έναν καιρό, ο Michael Jordan σκόραρε 63 πόντους σε έναν αγώνα

Χρόνια πριν κατακτήσει το πρώτο του πρωτάθλημα με τους Σικάγο Μπουλς, ο Michael Jordan έγραφε ιστορία στα Playoffs της Ανατολικής Περιφέρειας.

Γραφει Γιαννης Σπανος