Aπογειώνοντας την έννοια της κομψότητας με Tsakiris Mallas

Η εμβληματική ελληνική εταιρία Tsakiris Mallas υποδέχεται τη νέα σεζόν, παρουσιάζοντας τη φθινοπωρινή Men Collection.

Γράφει: Esquire Editors 01 Νοεμβρίου 2023

Στη νέα Fall/Winter 2024 Tsakiris Mallas Men Collection, το brand αποκαλύπτει μια σειρά από day-to-night υποδήματα που ενσαρκώνουν την ουσία του διαχρονικού σχεδιασμού με μια σύγχρονη πινελιά. Αναλυτικότερα, στη νέα συλλογή πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν τα sneakers, σύμβολο αβίαστης κομψότητας, κατάλληλα για day-to-night εμφανίσεις, για όσους εκτιμούν την ισορροπία μεταξύ στιλ και άνεσης. Οι sleek σιλουέτες και η διαχρονική χρωματική παλέτα τα καθιστούν ιδανικά για καθημερινή χρήση, από τις χαλαρές επαγγελματικές συναντήσεις μέχρι μία διασκεδαστική after office έξοδο, ή μια σαββατιάτικη εξόρμηση.

Aπογειώνοντας την έννοια της κομψότητας με Tsakiris MallasTsakiris Mallas

Η επιτομή της ενδυματολογικής τελειότητας

Παράλληλα, τα κλασικά και αγαπημένα boots προορίζονται για τους άντρες που αναζητούν μία πιο ιδιαίτερη εμφάνιση, προσφέροντας μια πινελιά άγριας γοητείας χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση. Από τη νέα Tsakiris Mallas Men Collection δε λείπει η επιτομή της ενδυματολογικής τελειότητας: τα μοκασίνια. Αυτά τα διαχρονικά υποδήματα, με τις περίτεχνες λεπτομέρειες και την άψογη κατασκευή τους αποτελούν συνώνυμο της διακριτικής πολυτέλειας και είναι ιδανικά για ειδικές περιστάσεις και επίσημες εκδηλώσεις.

Tsakiris MallasTsakiris Mallas

Κάθε ζευγάρι της νέας ανδρικής συλλογής Tsakiris Mallas, αποτελεί απόδειξη της ακλόνητης δέσμευσης της μάρκας στην ποιότητα και το διαχρονικό στιλ, με επιλογές που αναβαθμίζουν κάθε ανδρικό σύνολο, αποτελώντας παράλληλα ένα λευκό καμβά για όσους επιθυμούν να πειραματιστούν με το στυλ τους.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.