Βρήκαμε την τσάντα που κρατούν όλοι οι διάσημοι

Spoiler alert: Η εν λόγω τσάντα κοστίζει 1 εκατομμύριο δολάρια.

Πρόσφατα, σου μιλήσαμε για την Louis Vuitton τσάντα, δια χειρός Pharrell Williams, η τιμή της οποίας αγγίζει το 1 εκατομμύριο. Σήμερα, επανερχόμαστε με την ολίγον απρόσμενη είδηση πως αυτή η τσάντα των 6 μηδενικών έχει γίνει viral και, ειλικρινά, δυσκολευόμαστε να βρούμε κάποιον στιλάτο celebrity που να μην την κρατάει.

Η αστρονομική τιμή της δεν πτόησε κανέναν. Ίσα ίσα, φαίνεται πως συνέβαλε στη διάδοση του μύθου, γύρω από το όνομά της, ενός μύθου που υπάρχει από όταν πρωτοκυκλοφόρησε στον οίκο Louis Vuitton το 1930. O Pharrell, ως νέος καλλιτεχνικό διευθυντής της ανδρική σειράς του οίκου, την επανέφερε στο προσκήνιο στη σύγχρονη εκδοχή της, σε μία κίνηση-ματ, όπως αποδεικνύεται.

Η Speedy "κατακτά" τους celebrities

Η εν λόγω τσάντα δεν είναι μόνο ένα αξεσουάρ μόδας, αλλά και ένα σύμβολο κύρους και στυλ. Ο Jacob Elordi, πρόσφατα, απαθανατίστηκε να κατευθύνεται στο Σίδνεϊ, με την Speedy τσάντα του, σε έντονο πράσινο χρώμα.

Από την πλευρά του, ο Carlos Alcaraz, πρεσβευτής της μάρκας από τον Ιούνιο, επέλεξε μία πιο streetwear προσέγγιση, συνδυάζοντας την τσάντα με αθλητικά παπούτσια Nike Air Jordan 3 Retro x J Balvin Medellin Sunset .

Τέλος, ο LeBron James μας "θάμπωσε" καθώς ξεκίνησε τη σεζόν στο Ντένβερ με μια πινελιά από το χαρακτηριστικό στυλ της Louis Vuitton. Ο καταξιωμένος μπασκετμπολίστας εθεάθη φορώντας ένα σακάκι Damoflage, συνδυασμένο με γυαλιά ηλίου Super Vision και φυσικά την τσάντα Speedy από την ανδρική συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024 που σχεδίασε ο Pharrell Williams.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.