Κομψό, χολιγουντιανό στυλ με τα νέα γυαλιά ηλίου της Police

Τα φορούν "Οι Άνδρες με τα Μαύρα" στη νέα τους ταινία "Παγκόσμια Απειλή".

Γράφει: Esquire Editors 22 Απριλίου 2019

H Police, η δημοφιλής lifestyle μάρκα του De Rigo Group, επιστρέφει στο Χόλιγουντ για να προστατέψει τη γη από τα κατακάθια του διαστήματος. Από τον Ιούνιο του 2019, η μάρκα θα επιστρέψει στους κινηματογράφους μέσα από τη νέα ταινία της Sony Pictures, "Οι Άνδρες με τα Μαύρα: Παγκόσμια Απειλή" όπου οι πράκτορες θα φορούν τα ειδικά γυαλιά της Police.

Συμμετέχοντας στην ταινία "Οι Άνδρες με τα Μαύρα: Παγκόσμια Απειλή", η Police επιβεβαιώνει τη διεθνή διαγαλαξιακή της κατεύθυνση ξαναφέρνοντας τα σχέδια και το στυλ που έχουν οικοδομήσει την επιτυχία της μάρκας με τα χρόνια, όπως τον ιστορικό αετό -σύμβολο της Police - και τις κλασικές σχεδιαστικές της γραμμές που φοριούνται εύκολα από κάθε αισθανόμενη οντότητα.

Κομψό, χολιγουντιανό στυλ με τα νέα γυαλιά ηλίου της Police

Οι πράκτορες της ΜΙΒ™ θα φορούν ένα μοντέλο σχεδιασμένο αποκλειστικά για την ταινία, με την κωδική ονομασία: Police SPL872. Κατάμαυρα γυαλιά ηλίου με γυαλιστερό κοκάλινο σκελετό, τετράγωνο σχήμα, σκούρους φακούς και μεταλλικά διακοσμητικά στοιχεία στους βραχίονες τα οποία απεικονίζουν τον κλασικό αετό της Police: ιδανικά για χρήση neuralyzer χωρίς προβλήματα.

Ο μίνιμαλ αλλά και έντονος σχεδιασμός του μοντέλου το καθιστά το τέλειο αξεσουάρ που ταιριάζει απόλυτα με την κομψή στολή των ειδικών πρακτόρων, όσο και ένα δυνατό Noisy Cricket. O νέος εξοπλισμός περιλαμβάνει μια εξατομικευμένη θήκη με το λογότυπο Men in Black™.

ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ

Τα γυαλιά ηλίου είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα οπτικά καταστήματα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.