Τα καλοκαιρινά κομμάτια που παντρεύουν την άνεση με το στυλ

6 ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για να είσαι άνετος, αλλά και κομψός την πιο ζεστή εποχή του χρόνου.

Πιο πολύ από κάθε άλλη εποχή του χρόνου, το καλοκαίρι θέλεις το ντύσιμό σου να είναι άνετο, ώστε να αποφύγεις τα παρελκόμενα των υψηλών θερμοκρασιών και να νιώθεις δροσερός. Το στοίχημα βέβαια είναι να είσαι ταυτόχρονα και προσεγμένος εμφανισιακά. Πώς θα το καταφέρεις; Πρώτον, αναγνωρίζοντας ποια είναι τα essentials για να χτίσεις ένα άνετο, αλλά στιλάτο καλοκαιρινό look και δεύτερον, κάνοντας τις σωστές επιλογές που δεν θα αφαιρέσουν πόντους από το προσωπικό σου στυλ.

Το t-shirt

Το κοντομάνικο t-shirt είναι ο ορισμός της άνεσης. Το μπλουζάκι που μπορεί να φορεθεί κυριολεκτικά με τα πάντα ακόμα και μέσα από ένα casual σακάκι. Τη φετινή σεζόν, με το αντρικό στυλ να ταξιδεύει πίσω στα 90s, όπου το logomania trend κυριαρχούσε, τα t-shirts με στάμπες -για την ακρίβεια, με τα logos των brands- είναι ξανά μόδα. 

Τα καλοκαιρινά κομμάτια που παντρεύουν την άνεση με το στυλ

Μαύρο κοντομάνικο t-shirt από τη συλλογή του denim brand G-Star RAW. Ανακάλυψέ την στο hotelshops.gr ή στο unity.gr

To τζην παντελόνι

Ο "βασιλιάς" της μόδας είναι αναμφίβολα το τζην παντελόνι, το πιο ευκολοφόρετο και ευκολοσυνδύαστο όλων, που η εποχικότητα δεν το αγγίζει. Ωστόσο, για τους καλοκαιρινούς μήνες επένδυσε σε ένα ανοιχτόχρωμο κομμάτι, φτιαγμένο από ελαφρύ denim ύφασμα ώστε το δέρμα να αναπνέει. 

ΤΖΗΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ

Ανοιχτόχρωμο τζην παντελόνι από τη νέα συλλογή Hardcore Denim του G-Star RAW, που εστιάζει όσο ποτέ άλλοτε στην άψογη εφαρμογή για ελευθερία κινήσεων. Ανακάλυψέ την στο hotelshops.gr ή στο unity.gr

Η βερμούδα

Με το military style να βρίσκεται ψηλά στα fashion trends των τελευταίων ετών, δεν μας κάνει καμία εντύπωση που η πιο άνετη και πρακτική βερμούδα του φετινού καλοκαιριού είναι η cargo. Προσοχή όμως, επειδή έκει έξω οι επιλογές είναι πολλές και όχι κομψές στην πλειοψηφία τους, διάλεξε μία που οι τσέπες της να στρώνουν καλά στα πόδια και να μην δείχνουν ατσούμπαλες. 

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΕΡΜΟΥΔΑ

Cargo βερμούδα στην κλασική χακί απόχρωση με κομψές τσέπες από τη Fjallraven. Ανακάλυψέ την στο extremepro.gr.

Τα sneakers

Από casual μέχρι smart looks, ένα ζευγάρι sneakers θα είναι πάντα η πρώτη σου επιλογή για να δημιουργήσεις άνετα, δροσερά και κομψά σύνολα. Προτίμησε ένα κλασικό σχέδιο σε κλασικό χρώμα για να διευκολύνεις τη ζωή σου όσον αφορά τους ενδυματολογικούς συνδυασμούς. 

ΣΝΙΚΕΡΣ

Μπλε Converse All Star sneakers, που θα σε πάνε παντού από τις διακοπές μέχρι τις βόλτες σου downtown. Ανακάλυψέ τα στο theathletesfoot.gr.

To backpack

Μπορεί να σου ξυπνά σχολικές αναμνήσεις, όμως εδώ και μερικά χρόνια, η απόλυτη τάση τόσο στις αντρικές, όσο και στις γυναικείες τσάντες είναι αναμφισβήτητα το backpack. Ιδίως το καλοκαίρι, είναι το κατάλληλο σακίδιο, καθώς προσφέρει άνεση, στυλ και πολύ χώρο για να έχεις μαζί σου όλα όσα έχεις ανάγκη για μία μίνι απόδραση ή για τις διακοπές όταν η βαλίτσα γεμίζει ασφυκτικά. 

ΜΠΑΚΠΑΚ

Σακίδιο πλάτης σε χακί απόχρωση, πρακτικό και κομψό με την υπογραφή της Fjallraven. Ανακάλυψέ το στο extremepro.gr.

Τα γυαλιά ηλίου

Όπως προστατεύεις το δέρμα σου από την επικίνδυνη ηλιακή ακτινοβολία, παρομοίως πρέπει να προφυλάξεις και τα μάτια σου. Γι' αυτό, έχει μεγάλη σημασία να επιλέξεις ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου που να μην είναι απλά στιλάτα, αλλά και ποιοτικά. 

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ

Κοκάλινα, μπλε γυαλιά ηλίου με ορθογώνιο φακό, που προσφέρουν 100% UVA/UVB προστασία από την Traveler Manu σειρά της TOMS. Ανακάλυψε τη συλλογή στο toms.gr.


Κεντρική διάθεση των brands: Sport & Fashion Freedom S.A (τηλ. 212-0003700). 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η grooming ρουτίνα ενός μύθου των σπορ

Τι, πώς και ποια προϊόντα χρησιμοποιεί ο θρύλος της ενόργανης γυμναστικής και εσχάτως για 7η φορά πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.