Η Diesel στο Gruppo Pagoni

Στην απόκτηση του brand Diesel για Ελλάδα και Κύπρο προχώρησε το Gruppo Pagoni.

Γράφει: Esquire Editors 14 Δεκεμβρίου 2020

Σε μία ομολογουμένως δύσκολη περίοδο και εν μέσω πανδημίας, η απόκτηση του brand Diesel για Ελλάδα και Κύπρο από το Gruppo Pagoni είναι μια κίνηση που ξεχώρισε.

Η Diesel είναι ένα σύγχρονο brand με πολλή απήχηση στο νεανικό κοινό και όχι μόνο. Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα στον τομέα της Χονδρικής και του Retail, διατηρώντας καταστήματα στο Golden Hall, στη Θεσσαλονίκη (Αγ. Σοφίας 12), στο Cavo Tagoo της Μυκόνου, στα Attica Department Stores, καθώς και Outlets στο Mac Arthur Glen, το One Salonica και το Factory Πειραιώς.

To Gruppo Pagoni, leader στην ελληνική και την κυπριακή αγορά στον τομέα της εισαγωγής και διάθεσης fashion brands, εισάγει και διαθέτει κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα εξαιρετικά επιτυχημένα brands. Το Gruppo Pagoni διατηρεί επίσης το δίκτυο καταστημάτων λιανικής Eponymo με καταστήματα στη Γλυφάδα, Κολωνάκι, Golden Hall, το πρώτο shop in shop Εlisabetta Franchi στην Ελλάδα, το πρώτο Twinset monobrand καθώς και το Dsquared2 store της Θεσσαλονίκης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η grooming ρουτίνα ενός μύθου των σπορ

Τι, πώς και ποια προϊόντα χρησιμοποιεί ο θρύλος της ενόργανης γυμναστικής και εσχάτως για 7η φορά πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.