Εκπτώσεις έως -50% στα αγαπημένα brands του Calin Group

Τώρα είναι η ώρα για έξυπνες αγορές από τα brands Intimissimi Uomo, Tezenis, Falconeri, Intimissimi και Calzedonia, για σένα και όσους αγαπάς.

Γράφει: Esquire Editors 06 Ιουλίου 2021

It's sales time! Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις ξεκίνησαν ήδη για τα brands Calzedonia, Intimissimi, Intimissimi Uomo, Tezenis και Falconeri και είναι όπως πάντοτε γενναίες και ενδιαφέρουσες. Στα Intimissimi Uomo μπορείς να αποκτήσεις items σε σοφιστικέ ύφος από τις underwear και easywear collections, στα Tezenis να βρεις νεανικό, cool ντύσιμο -για εσένα, αλλά και τη γυναίκα και το παιδί- με πολλά street style κομμάτια και underwear looks και στα Falconeri ρούχα σε διαχρονικό στυλ με υψηλή ποιότητα φυσικών νημάτων, τόσο για εσένα όσο και για τη γυναίκα. Και στα τρία αυτά brands, οι εκπτώσεις αγγίζουν το -50%, σε επιλεγμένους κωδικούς.

Τέλος, στα Intimissimi με τις γυναικείες συλλογές lingerie, knitwear και easywear υπάρχει έκπτωση έως -50%, ενώ στα Calzedonia επιλεγμένοι κωδικοί της legwear και swimwear collection των αγαπημένων των γυναικών #calzedonia items έχουν έκπτωση -30%.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.