Jeff Goldblum και Kyle MacLachlan κλέβουν την παράσταση στο show της Prada

Σινεμασκόπ ρετροφουτουρισμός και μία κάποια υπερβολή στο runway της συλλογής Prada Menswear για το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2022.

Το show της συλλογής Prada Menswear για το επόμενο φθινόπωρο και τον χειμώνα, που έλαβε χώρα χθες Κυριακή στο Fondazione Prada, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου, το άνοιξε ο Kyle MacLachlan (ο οποίος φρόντισε ήδη να ποστάρει σχετικό υλικό στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram) και το έκλεισε ο Jeff Goldblum. Δεν ήταν όμως οι μόνοι που ξεχώρισαν. Μαζί με τα μοντέλα περπάτησαν οκτώ ακόμα ηθοποιοί, ανάμεσά τους ο Filippo Scotti και ο Asa Butterfeld, οι οποίοι επιλέχθηκαν τόσο εξαιτίας της αναγνωρισιμότητάς τους όσο και ως εκπρόσωποι 'αληθινών αντρών'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prada (@prada)

Η νέα εικόνα του σύγχρονου άντρα

Σύμφωνα με το ιταλικό Esquire, είναι κομματάκι δύσκολο να καταλάβει κανείς το τι θέλουν να πουν με αυτά τα ρούχα η Miuccia Prada και ο Raf Simons, το δημιουργικό ντουέτο πίσω από την κολεξιόν, αλλά και το τι παριστάνουν τα μοντέλα: 'Είναι αστροναύτες που επιστρέφουν στη Γη; Ρώσοι στρατιώτες που ξέφυγαν από ένα φιλμ της δεκαετίας του 1960 που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ; Εξερευνητές άγνωστων μερών του πλανήτη μας;'.

Jeff Goldblum και Kyle MacLachlan κλέβουν την παράσταση στο show της Prada Monica Feudi
Ο ανερχόμενος Ιταλός ηθοποιός Filippo Scotti.

Το στυλ που παραπέμπει στα δοξασμένα 80s

Στην πραγματικότητα, βέβαια, μάλλον έχουμε να κάνουμε με σινεμασκόπ,  ρετροφουτουριστικές, ευφάνταστες, μαξιμαλιστικές και εξευγενισμένες ερμηνείες των staples της αντρικής γκαρνταρόμπας. Τα σκούρα overcoats, για παράδειγμα, αποκτούν μεγαλειώδεις διαστάσεις για να δώσουν σε όσους τα φορούν έναν θεατρικό αέρα με τους τονισμένους ώμους και αγκώνες αλλά και τις γούνινες διακοσμήσεις τους.

ASA BUTTERFELD Monica Feudi
Σχεδόν αγνώριστος ο Asa Butterfeld του Sex Education.

Τα statement πανωφόρια, μάλιστα, ενίοτε δένουν στη μέση, δημιουργώντας το εφέ της κλεψύδρας στο σώμα, ενώ τα μανίκια και τα μπατζάκια των παντελονιών ξεπερνούν κατά πολύ το συνηθισμένο μήκος.

MALE MODELMonica Feudi

Οι δύο δημιουργικοί διευθυντές της αντρικής σειράς του οίκου Prada πρότειναν, επίσης, κομψά, ελαφριά, χωρίς γραμμή θα λέγαμε, μονοκόμματα κομμάτια από τεχνικό μετάξι, δέρμα και βαμβάκι. 

MALE MODELMonica Feudi

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι μέσα στη μαυρίλα του νάιλον και του δέρματος, ίσως για την τιμή των όπλων, ξεχώρισαν κάποιες αναλαμπές φωτεινών χρωμάτων, αλλά και τα γάντια που ολοκλήρωσαν τα looks.

 

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.