Χειμερινά sneakers για κάθε γούστο

Μποτάκια, με ενισχυμένη σόλα ή από ειδικά επεξεργασμένο μαλλί, υπάρχουν sneakers που είναι φτιαγμένα ακόμα και για τα χιόνια.

Μα καλά, υπάρχουν χειμωνιάτικα sneakers; Βεβαίως. Όχι μόνο υπάρχουν αλλά είναι και εξαιρετικά χρήσιμα γιατί καλύπτουν συγκεκριμένες ανάγκες που δεν μπορούν να τις εξυπηρετήσουν τα μη-χειμωνιάτικα, ελαφριά και με καλή διαπνοή runners που συνηθίζουμε να φοράμε. Μάλιστα, αποτελούν την άνετη και πιο στιλάτη εναλλακτική στις χοντρές, δερμάτινες μπότες. 

Τα χειμωνιάτικα sneakers μπορεί να είναι μποτάκια ή χαμηλά. Τα περισσότερα μοντέλα έχουν ενισχυμένη εξωτερική σόλα, θερμομονωτικό φοδράρισμα και υδρόφοβη επίστρωση. Από όλα όσα κυκλοφορούν στην αγορά επιλέξαμε τα πέντε πιο ιδιαίτερα, σε στιλιστικό επίπεδο, και σου τα παρουσιάζουμε ευθύς αμέσως.

Τα μάλλινα Mizzles της Allbirds που είναι ιδανικά για τρέξιμο

Χειμερινά sneakers για κάθε γούστοAllbirds

Το αγαπημένο brand για sneakers όλου του ίντερνετ μεταμορφώνει το πιο κλασικό του μοντέλο και καινοτομεί, ντύνοντάς το με μερινό μαλλί, ειδικά επεξεργασμένο έτσι ώστε να είναι υδρόφοβο.

Τα μποτάκια πεζοπορίας Terrex Free Hiker COLD.RDY της Adidas

SHOESAdidas

Η σειρά Terrex της Adidas ειδικεύεται στον σχεδιασμό στιλάτου αθλητικού εξοπλισμού που σου επιτρέπει να τα βγάλεις πέρα στις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες.

> Διάβασε ακόμα: Η ιστορία των Stan Smith, των πιο θρυλικών sneakers της Adidas

Τα συγκεκριμένα 'υβριδικά' μποτάκια, με την αδιάβροχη Gore-Tex μεμβράνη και την τεχνολογία Boost στη σόλα είναι ό,τι πρέπει για τα κρύα.

Τα 'πλατφορμέ' Run Star Motion Hi της Converse

SHOESConverse

Ο ανυπέρβλητος σχεδιασμός των εικονικών Chuck Taylors ενίοτε αποτελεί καμβά για κάθε λογής και αισθητικής προσθήκες και μετατροπές.

> Διάβασε ακόμα: Sneakers χωρίς σύνορα από τον Christian Louboutin

Εν προκειμένω, τα 'χειμωνιατικοποιημένα', κατά το αμερικάνικο Esquiresneakers, διαθέτουν εσωτερική αφρόσολα, 'βουλκανιζαρισμένα' ακροτελειώματα και ανθεκτικές σόλες-πλατφόρμες.

Τα Forum Hi Gore-Tex της Adidas

SHOESAdidas

Αυτά τα πολύ του γούστου μου μποτάκια από τη σειρά Originals της Adidas είναι ενισχυμένα με μεμβράνη Gore-Tex για να εξασφαλίσουν την προστασία των ποδιών σου από την υγρασία.

Τα 500 High της Yeezy

SHOES

Ζεστά και ογκώδη, τα αγαπημένα sneakers με τη σχεδιαστική υπογραφή του Kanye West, χάρη στις σκούρες γκρι αποχρώσεις και, κυρίως, το νουμπούκ δέρμα τους, είναι ιδανικά για τους μήνες του χειμώνα που κάνει περισσότερο κρύο.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η grooming ρουτίνα ενός μύθου των σπορ

Τι, πώς και ποια προϊόντα χρησιμοποιεί ο θρύλος της ενόργανης γυμναστικής και εσχάτως για 7η φορά πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.