Ο γάμος του Brooklyn Beckham έμοιαζε με fashion show του Dior

Πατέρας, γαμπρός κι αδέρφια, όλοι εμφανίστηκαν με Dior looks ραμμένα στα μέτρα τους.

Οι Βρετανοί έχουν τη βασιλική οικογένεια και τους γάμους-υπερπαραγωγή των μελών της για να δημιουργούν σαματά ανά την υφήλιο, έχουν όμως και τους Beckhams που ξέρουν να παίζουν το παιχνίδι του σύγχρονου θεάματος στα δάχτυλα, ως 'αστικά' role models της γηραιάς Αλβιώνας στον υπόλοιπο κόσμο. Από τον υπέροχα κιτσάτο γάμο της Victoria και του David, το 1999, όταν οι δυο τους παντρεύτηκαν πανέμορφοι μέσα στο ψεύτικο μαύρισμά τους σε ένα κάστρο, μέχρι αυτόν του Brooklyn Beckham και της Nicola Peltz, πριν από μερικές ημέρες, σε μια παράκτια έπαυλη στη Φλόριντα, κάποια πράγματα έχουν αλλάξει, βέβαια, ως προς το πώς να κάνεις έναν γάμο που θα περάσει στην ιστορία.

Το κόστος του γάμου

Ο γάμος με τους διάσημους καλεσμένους (πήγε και η Eva Longoria) λέγεται ότι κόστισε συνολικά 3,5 εκατομμύρια δολάρια κι εμείς ευχόμαστε όσοι τα έσκασαν να τον χάρηκαν ή τουλάχιστον να πιάσουν τόπο τα λεφτά τους, μιας και κάθε γάμος, όταν μιλάμε για celebrities που ζουν από την εικόνα τους, αποτελεί και μια καλή διαφήμιση.

Το στυλ των αντρών της οικογενείας των Beckhams

Ο πατέρας της φαμίλιας, ο David, κατά πώς λένε τα gossip ρεπορτάζ (ωραία που πρόφερε τη λέξη 'ρεπορτάζ' η Όλγα Τρέμη, πόσο μας λείπει από την TV), συνεχίζει να αποτελεί τον ορισμό της κομψότητας και της γοητείας (πάνε οι εποχές που τον αποκαλούσαν metrosexual).

Τα ίδια ρεπορτάζ λένε ότι τα μήλα έπεσαν κάτω από τη μηλιά και οι γιοι του που μεγάλωσαν κι έγιναν 'ολόκληροι κύριοι' ενσαρκώνουν τον ιδεότυπο του ευγενούς νεαρού gentleman.

> Διάβασε ακόμα: O Brooklyn Beckham και επίσημως στο club των παντρεμένων

Oh, Dior...

Το ιταλικό Esquire, για παράδειγμα, γράφει ότι ο γαμπρός είναι σαν να βγήκε από τη σελίδα 6 της New York Post, στην οποία κατά καιρούς έχουν τυπωθεί εικόνες των πιο θρυλικών ζευγαριών του παγκοσμίου jet set.

Το μαύρο μάλλινο κοστούμι που φόρεσε, εννοείται πως ήταν ραμμένο πάνω του. Το σακάκι με τα μυτερά πέτα 'έκλεινε' με μία ασημένια αλυσίδα και στο τσεπάκι του φιγούραρε μία διπλωμένη με αλφάδι λευκή ποσέτ.

Ανάμεσα στο λευκό πουκάμισο με το ομόχρωμο παπιγιόν και το σακάκι 'χώρεσε' ένα βαμβακερό γιλέκο, πάλι λευκό. Στα μπατζάκι του παντελονιού του η 'ρίγα' ήταν από μετάξι. Όσον αφορά τα υποδήματά του; Ήρθαν κι έδεσαν: ένα ζευγάρι derbies από μαύρο, λουστραρισμένο δέρμα.

> Διάβασε ακόμα: Ένα ζευγάρι Vans για τον David Beckham

Παρόμοια ήταν και τα looks του πατέρα και των αδερφών του, χωρίς ποσέτ και διακοσμητική αλυσίδα, με μαύρο παπιγιόν αντί για λευκό. Όλα, εννοείται, με την υπογραφή του οίκου Dior, λες και πήγαν να περπατήσουν σε ντεφιλέ αντρικής μόδας.

Η εικόνα και των τεσσάρων τους είναι αυτή των ακαταμάχητων, τέλειων και ευτυχισμένων αντρών, των βασιλόπουλων χωρίς τη βούλα. Φτου τους, να μην τους ματιάσουμε.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.