Η Dsquared2 επεκτείνει τη συνεργασία της με τη Manchester City

Πιστή στις ρίζες της Dsquared2, η συλλογή περιλαμβάνει χαρακτηριστικά στοιχεία του brand, όπως denim, πανωφόρια, καπέλα του μπέιζμπολ και αθλητικά παπούτσια με δύο διαφορετικά σχέδια λογοτύπου.

Συνεχίζοντας μια συνεργασία που ήδη μετράει 7 χρόνια, η Dsquared2 βρίσκεται πίσω από τις εμφανίσεις, πριν τους αγώνες, των παικτών της Manchester City, καθώς και του προπονητή τους, Pep Guardiola.

Η Dsquared2 επεκτείνει τη συνεργασία της με τη Manchester City

Για να γιορτάσει τη μακροχρόνια αυτή συνεργασία με μια από τις πιο επιτυχημένες ποδοσφαιρικές ομάδες της Ευρώπης, η Dsquared2 παρουσιάζει μια capsule συλλογή ρούχων και αξεσουάρ, όπου το όνομα και το έμβλημα της ομάδας συνδυάζεται με το λογότυπο Dsquared2.

Dsquared2

Πιστή στις ρίζες της Dsquared2, η συλλογή περιλαμβάνει χαρακτηριστικά στοιχεία του brand, όπως denim, πανωφόρια, καπέλα του μπέιζμπολ και αθλητικά παπούτσια με δύο διαφορετικά σχέδια λογοτύπου. Με κεφαλαία γράμματα, οι λέξεις "Dsquared2 for Manchester City Limited Edit" τυπώνονται σε λευκό στην πλάτη ενός σακακιού, στο μπροστινό μέρος denim πουκάμισου και τζην, σε ένα πλεκτό με λαιμόκοψη, σε ένα καπέλο του μπέιζμπολ και στη γλώσσα ενός ζευγαριού μπότες με κορδόνια.

Dsquared2

Το στρογγυλό έμβλημα της Manchester City, με τις ρίγες και το καράβι, τυπώνεται σε λευκό στο πίσω μέρος ενός μαύρου bomber μπουφάν, στην πίσω τσέπη του μαύρου τζην σε ίσια γραμμή, στο μπροστινό μέρος ενός μαύρου πλεκτού και σε πλεκτό σκούφο, καπέλο του μπέιζμπολ και σακίδιο πλάτης. Τυπώνεται επίσης σε χαμηλά μαύρα δερμάτινα αθλητικά παπούτσια.

Για τη συλλογή δημιουργήθηκαν μια ειδική εσωτερική ετικέτα και ένα κρεμαστό καρτελάκι, με τη φράση "Dsquared2 for Manchester City Limited Edit" σε κεφαλαία γράμματα. Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα από τον Μάιο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.