Secret Dinner από το brand Dánte για τα 7 του χρόνια

Το δημοφιλές ελληνικό brand Dánte παρέθεσε ένα μυστικό δείπνο al fresco, αποκλειστικά για τους στενούς φίλους του.

Γιορτάζοντας επτά χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στο χώρο της ανδρικής μόδας, το δημοφιλές ελληνικό brand Dánte παρέθεσε ένα μυστικό δείπνο al fresco, αποκλειστικά για τους στενούς φίλους του, στον μαγευτικό κήπο του Dánte Home, στο Χαλάνδρι, την Πέμπτη 4 Μαΐου.

Με οικοδεσπότες τους ιδρυτές, Αντώνη Παπασταύρου και Αντριάνα Παρασκευοπούλου, αλλά και τον πρεσβευτή του brand, Γιώργο Καράβα, oι εκλεκτοί καλεσμένοι από τον καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό χώρο μεταξύ άλλων, είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τον δημιουργικό κόσμο του Dánte στο φυσικό του περιβάλλον: μια εμβληματική μονοκατοικία στην καρδιά του Χαλανδρίου, με νοσταλγική διάθεση και αίγλη άλλης εποχής, που εξακολουθεί να σαγηνεύει. Μέσα από έναν συνεχή διάλογο με το χρόνο και τις ιστορίες που αφηγείται, οι προσκεκλημένοι οδηγήθηκαν στον μυστικό κήπο του σπιτιού, ο οποίος είχε μεταμορφωθεί σε μικρή Εδέμ.

Secret Dinner από το brand Dánte για τα 7 του χρόνια

Η super premium Belvedere Vodka δημιούργησε για τους συνδαιτυμόνες ευφάνταστα signature cocktails εμπνευσμένα από τη νέα συλλογή Ottavo για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023, ενώ το δείπνο συνόδευσαν εκλεκτές ετικέτες κρασιών από το Κτήμα Παλυβού. Η Πέννυ Μπαλτατζή, προσωπική φίλη του ιδρυτικού ζεύγους, πλαισίωσε αρμονικά το γαστρονομικό δείπνο με τις μοναδικές τζαζ μελωδίες της, χαρίζοντας μία ακόμα ξεχωριστή νότα στη γλυκιά ανοιξιάτικη βραδιά.

Οι καλεσμένοι έλαβαν ως συμβολικό δώρο το παντελόνι Jacopo, το οποίο αποτέλεσε το πρώτο σχέδιο που δημιούργησε η εταιρεία, και αποτελεί best seller μέχρι και σήμερα από τους απανταχού Danters, οι οποίοι μοιράζονται το ίδιο πάθος για τη μόδα, το design και τον κόσμο της τέχνης. Εξάλλου χάρη στην υψηλή ποιότητα και την απαράμιλλη σχεδιαστική προσέγγιση που σπάει τα ανδρικά στερεότυπα, αποθεώνοντας το layering, τα bold kimonos και τα ιδιαίτερα prints, η Dánte έχει αποκτήσει πιστούς υποστηρικτές εντός κι εκτός συνόρων, κερδίζοντας δικαίως μια περίοπτη θέση στο χάρτη της ανδρικής μόδας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.