Ξεκίνα τη φεστιβαλική σεζόν δυναμικά με τα πιο στιλάτα κομμάτια από τη Funky Buddha

Η Funky Buddha θα είναι δίπλα σου, στιλιστικά, στις πιο δυνατές εμπειρίες του καλοκαιριού.

Έχουμε μπει και επίσημα στην πιο δημοφιλή εποχή του χρόνου και για να προλάβουμε εσένα που θα μας πεις "εγώ προτιμάω τη συννεφιά και το χουχούλιασμα του κρύου καιρού", σε ρωτάμε ευθέως: Έχει το χειμώνα τόσες συναυλίες, φεστιβάλ, θερινούς κινηματογράφους, street parties, υπαίθρια θέατρα κ.ο.κ.; Η απάντηση είναι όχι (δυστυχώς), οπότε ας ζήσουμε τουλάχιστον αυτούς τους μήνες στο έπακρο, χωρίς να χάσουμε ούτε event- πάντα με στυλ.

Για τα εισιτήρια που πρέπει να προμηθευτείς για τις διάφορες εκδηλώσεις φροντίζεις εσύ, για τα κομμάτια που θα σε συνοδεύσουν σε αυτές, έχει φροντίσει η Funky Buddha, η χορηγός του Release Festival 2023.

Όπως κάθε καλοκαίρι, η πλούσια συλλογή της θα σε ντύσει από το πρωί μέχρι το βράδυ, βγάζοντας προς τα έξω την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Όποιο και αν είναι το στυλ σου, μπορείς να το εκφράσεις με τη βοήθεια της Funky Buddha, απέχοντας από micro trends που θα έχουν "φύγει" από τη μόδα πριν καν ανοιγοκλείσεις τα μάτια σου.

Πρόκειται για μία all time classic συλλογή που περιλαμβάνει cargo παντελόνια, t-shirts με διακριτικά ή και πιο τολμηρά prints, κοντομάνικα χαβανέζικα πουκάμισα, άνετες βερμούδες και ποιοτικά τζιν- ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι για τη φεστιβαλική σεζόν του καλοκαιριού.

Στο επόμενο μουσικό φεστιβάλ, λοιπόν, που θα πας μπορείς να φορέσεις τη βερμούδα με το camo τύπωμα και το λευκό t-shirt με τη διακριτική στάμπα στο στήθος, για ένα άνετο look που θα σου επιτρέπει να "χτυπιέσαι" ελεύθερα όλο το βράδυ.

Funky Buddha

Funky Buddha

Αν πάλι κανονίζεις να πας σε κάποιο beach party, είναι ευκαιρία να αξιοποιήσεις τη μεγάλη ποικιλία από χαβανέζικα πουκάμισα της Funky Buddha και να τα συνδυάσεις με μία χαλαρή cargo βερμούδα. Για εσένα που διστάζεις να φορέσεις τα έντονα χαβανέζικα prints, αποτελεί ιδανική επιλογή το κοντομάνικο πουκάμισο με το διακριτικό τύπωμα από φοίνικες.

Funky Buddha

Funky Buddha

Funky Buddha

Τέλος, για πιο "κουλτουριάρικες" καταστάσεις όπως θερινά σινεμά και θέατρα, είναι must το λινό ριγέ πουκάμισο της Funky Buddha. Εναλλακτικά, προτίμησε ένα polo t-shirt και συνδύασέ το με κάποιο μακρύ παντελόνι, σε straight γραμμή, για να είσαι κομψός αλλά και για να αποφύγεις την έφοδο των κουνουπιών στα πόδια σου.

Funky Buddha

Funky Buddha

Funky Buddha

Ανακάλυψε ακόμη περισσότερα κομμάτια της καλοκαιρινής συλλογής της FunkyBuddha στο https://www.funky-buddha.com/el/.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr