#SummerFavorites | Το λινό πουκάμισο που θα σε κάνει τον πιο γοητευτικό πρωταγωνιστή του καλοκαιριού

Λίγα πράγματα συγκρίνονται με την κομψότητα ενός λευκού, λινού πουκάμισου.

Γράφει: Esquire Editors 14 Ιουλίου 2023

Υπάρχει ένα κομμάτι της καλοκαιρινής αντρικής γκαρνταρόμπας που με ό,τι κι αν συνδυαστεί, μετατρέπει αμέσως εκείνον που το φοράει στον πιο κομψό, τον πιο εκλεπτυσμένο. Τον άνδρα που κατανοεί το στιλ και έχει το δικό του προσωπικό αισθητικό αποτύπωμα. Αυτό είναι το λευκό, λινό πουκάμισο.

Το λευκό, λινό πουκάμισο έχει ταυτόχρονα κάτι ανεπιτήδευτο και κάτι στιβαρό. Προσδίδει κύρος, αλλά παράλληλα σε κάνει και προσιτό. Και το πιο σημαντικό; Είναι ένα ρούχο ευέλικτο. Μπορεί να συνδυαστεί κυριολεκτικά με τα πάντα. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις όταν αποκτήσεις το δικό σου αγαπημένο λευκό, λινό πουκάμισο είναι η ποιότητα. 

Για να γλιτώσεις, λοιπόν, την αναζήτηση, ανακαλύψαμε εμείς για σένα το πιο ποιοτικό και κομψό λευκό πουκάμισο της αγοράς στην La Martina. Το λευκό λινό πουκάμισο La Martina είναι η επιτομή του ευέλικτου item και φυσικά ξεχωρίζει για τον το σύγχρονο, στρογγυλό κολάρο του που χαρίζει έξτρα πόντους κομψότητας. 

#SummerFavorites | Το λινό πουκάμισο που θα σε κάνει τον πιο γοητευτικό πρωταγωνιστή του καλοκαιριού

Από εξαιρετικής ποιότητας λινό, προσφέρει δροσιά και άνεση, ενώ είναι διακριτικά διακοσμημένο με το εμβληματικό λογότυπο La Martina

 

Πώς να φορέσεις το λευκό, λινό πουκάμισο από τη La Martina

Το λευκό, λινό πουκάμισο La Martina μπορεί να υποστηρίξει τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου από το πρωί μέχρι το βράδυ. Για τις casual περιστάσεις, συνδύασέ το με μία βερμούδα είτε σε navy blue, είτε σε ουδέτερες αποχρώσεις όπως μπεζ και χακί και ένα ζευγάρι slip on πάνινα παπούτσια και θα μοιάζεις με διεθνή jet setter σε χαλαρές στιγμές. Για πιο επίσημες εμφανίσεις, μπορείς να τολμήσεις ένα co-ord συνδυάζοντας με ένα λευκό λινό παντελόνι και δερμάτινα σανδάλια ή με ένα denim παντελόνι στην καλσική blue jean απόχρωση και δερμάτινα λευκά sneakers και θα γίνεις αδιαμφισβήτητα ο πρωταγωνιστής του φετινού καλοκαιριού. . 

 

Ανακαλύψτε τη συλλογή στο κατάστημα La Martina, στο Golden Hall Athens και σε επιλεγμένα σημεία σε όλη την Ελλάδα.

 

Ακολούθησε τη La Martina στο Instagram: www.instagram.com/lamartinapolo

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.