#SummerFavorites | Το T-shirt στην απόχρωση του καλοκαιριού που πρέπει να αποκτήσεις

Αυτό το T-shirt στην απόλυτα καλοκαιρινή απόχρωση αξίζει μια θέση στην γκαρνταρόμπα σου.

Γράφει: Esquire Editors 17 Ιουλίου 2023

Ας είμαστε μεταξύ μας ειλικρινής. Τα T-shirts δεν είναι ποτέ αρκετά. Όσα και να έχεις στη ντουλάπα σου, θα χρειάζεσαι πάντα "ένα ακόμα”, μιας που το συγκεκριμένο κομμάτι είναι staple της ανδρικής γκαρνταρόμπας. Δεν υπάρχει περίσταση που να μην μπορεί να υπηρετήσει. 

Το T-shirt είναι ένα ρούχο με το οποίο μπορείς να συνδεθείς συναισθηματικά. Μην το αρνηθείς, ξέρουμε ότι στην κατοχή σου υπάρχουν T-shirts που έχεις συνδέσει με αγαπημένες στιγμές. Κάποιο από εμάς έχουν και μερικά που τα θεωρούν "τυχερά”, καθώς όταν τα φορούσαν τους συνέβησαν υπέροχα πράγματα. 

 

Στη Nautica, λοιπόν, βρήκαμε το T-shirt που θα συνδέσεις με τις πιο δυνατές στιγμές των φετινών διακοπών και μάλιστα σε μία απίθανη καλοκαιρινή απόχρωση που δεν πρέπει να λείπει από καμία ανδρική ντουλάπα. Είναι το 100% βαμβακερό T-shirt Nautica με τη λαιμόκοψη και την κλασική εφαρμογή στην απόλυτη καλοκαιρινή απόχρωση, το παστέλ ροζ. 

#SummerFavorites | Το T-shirt στην απόχρωση του καλοκαιριού που πρέπει να αποκτήσεις

Πώς να φορέσεις το παστέλ ροζ βαμβακερό T-shirt Nautica

Με τέτοια απόχρωση, οι συνδυασμοί που μπορείς να επιχειρήσεις με το παστέλ ροζ βαμβακερό T-shirt Nautica είναι άπειροι. Εμείς ωστόσο, θα σου προτείναμε να το συνδυάσεις με μία denim μακρυά βερμούδα και καφέ, σουέτ μοκασίνια για τις casual εμφανίσεις σου.

Αν επιλέξεις το T-shirt Nautica για ένα βραδινό ποτό, μπορείς να δοκιμάσεις ένα υφασμάτινο navy blue παντελόνι, καφέ ζώνη με πλέξη και χρυσή αγκράφα και να ολοκληρώσεις το outfit με ένα ζευγάρι λευκά δερμάτινα sneakers. Η παστέλ ροζ απόχρωση του βαμβακερού T-shirt Nautica θα σε αναδείξει στον πιο στιλιστικά ενημερωμένο, ό,τι κι αν επιλέξεις.

Η συλλογή διατίθεται στα καταστήματα Νautica: Α. Μεταξά 22, Γλυφάδα, τηλ. 210-8944493. Λεωφ. Ηρακλείου 275, Νέα Ιωνία, τηλ. 210-2799351.
Εμπορικό Κέντρο Golden Hall, Μαρούσι. Εμπορικό Κέντρο Mediterranean Cosmos, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310-474479 και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

Ακολούθησε τη NAUTICA στο Instagram: Ιnstagram.com/nautica.gr/

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.