Τα boat shoes του David Beckham φοριούνται άνετα και τον Σεπτέμβρη

Ο David Beckham ξέρει να ντύνεται, τόμος 398379219.

Γράφει: Νίκη Κοντομηνά 01 Σεπτεμβρίου 2023

Το να φορέσεις boat shoes το καλοκαίρι θεωρείται πιο αναμενόμενο και από τη δύση του ηλίου. Τα βρήκες, αμφιταλαντεύτηκες στο χρώμα, επένδυσες σε αυτά, τα "έλιωσες" και τώρα μπήκε ο Σεπτέμβρης και σκέφτεσαι "αυτό ήταν;". "Όχι βέβαια", σου απαντάμε εμείς, "όχι βέβαια" σου απαντάει και ο David Beckham.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν ιδιοκτήτης της Inter Miami έχει επιβεβαιώσει ουκ ολίγες φορές πως έχει στυλ. Το απέδειξε στο Wimbledon, το αποδεικνύει σε κάθε street style εμφάνισή του και, πρόσφατα, το απέδειξε περίτρανα, -που αλλού;- πάνω σε σκάφος.

Εκεί, ο David Beckham ακολούθησε πιστά το concept της τοποθεσίας, φορώντας τα boat shoes του και συνδυάζοντας τα άψογα με ένα λινό πουκάμισο, μία λευκή βερμούδα και ένα navy blue πουλόβερ, ακουμπισμένο επιμελώς ατημέλητα πάνω στους ώμους του, όπως το είδαμε στο Esquire UK.

Πώς θα αναδημιουργήσεις το look το φθινόπωρο;

Αρχικά, να σε καθησυχάσουμε πως δε θα χρειαστείς κάποιο σκάφος ή ιστιοπλοϊκό για να φορέσεις κομψά τα δικά σου boat shoes. Αρκούν κάποια απλά, μεταβατικά κομμάτια που θα ολοκληρώσουν τη εμφάνισή σου, σύμφωνα με την εποχή.

Το λινό πουκάμισο το κρατάμε, μιας και ζούμε στην Ελλάδα και γνωρίζουμε από πρώτο χέρι πως δε θα κρυώσουμε ούτε τον Σεπτέμβρη. Προτίμησέ το, ωστόσο, σε μία πιο σκούρα απόχρωση, όπως καφέ ή μπλε, για να κάνεις το look, ολίγον πιο φθινοπωρινό. Εναλλακτικά, ένα κοντομάνικο πόλο μπλουζάκι θα κάνει τη δουλειά. Από εκεί και πέρα, μπορείς να φορέσεις ένα άνετο παντελόνι σε γήινο χρώμα και straight γραμμή. Και επειδή μία ζακέτα ή κάτι παρόμοιο δεν μπορεί να λείπει από ένα μεταβατικό σύνολο (ασχέτως πως δε θα χρειαστεί), κάν᾽το σαν τον Beckham και ρίξε στους ώμους σου ένα ελαφρύ πουλόβερ, έτσι για να υπάρχει.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η grooming ρουτίνα ενός μύθου των σπορ

Τι, πώς και ποια προϊόντα χρησιμοποιεί ο θρύλος της ενόργανης γυμναστικής και εσχάτως για 7η φορά πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.